bru7us Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Cim vic kamen - tim vic Omega!Moc susi panovi moc susi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Ahoj, tak to by si teda firma Omega měla dát do svýho muzea !!!! Nabídni jim to, protože takový Omegy se jen tak nevidí..... naprostý unikát.... hodinář to ohodnotil jen na 40000 CZK ? To není možný protože to má cenu minmálně 40000 EUR... A to zlato to by měly kočky radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Smazal jsem velké fotky a celé to zamykám, hodinky byly jen pro srandu. EDIT: Na žádost bretta znovu otvírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Smazal jsem velké fotky a celé to zamykám, hodinky byly jen pro srandu. EDIT: Na žádost bretta znovu otvírám.Včera jsem měl nutkání,že se Brett objeví a řekne nám něco k tomu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Chlapi, taky mi to přijde jako zvrácenost, ale na přiložených snímcích, zejména tom prvním, vidíte, že se nemusí jednat o fík. Nicméně spíš pozlacené (některé jednodušší typy říkají pozlacenému "zlaté") + bijou. Edit: velikost fotek ... Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 Ty obrázky se mi nezobrazují Má to ještě někdo tak?Kdyby udělal dotyčný fotku strojku,tak by snad bylo jasno,co že to má. Vidím,že na tom makáš /na těch fotkách/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Já se do toho nechtěl plést, protože tady je to samej fejkobijec se zrakem sokolím, ale Omega fakt dělala v dámských modelech různé podivnosti.Ten model sice neznám, ale spona tahu mi přišla jako typ, co používala Omega. Na fotkách sice byla z vnitřní strany a bez signace, ale měla poměrně velkou velikost a zvláštní tvar, který Omega na dámské modely používala. Edit: ale ať už je to originál či nikoliv, tak ta pohádka a diamantech za 40.000 Kč je fakt jen pohádka. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 (upraveno) Nigu,když už něco hledám,vyfotím detail značek,punců a všeho,co by mi pomohlo s identifikací /fotka strojku/.Škoda,že dotyčný tak neudělal a přidal historku se šutrama.To potom devět z deseti chronomagorů věří tomu,že je to fejk. Upraveno 18. srpna 2012 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 18. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2012 az se k hodinkam dostanu, zjistim vse potrebne a poslu fotku strojku. Nepsal jsem,ze se jedna o diamanty,ale o nejake kameny. Zda jsou hodinky pozlacene nebo zlate,to netusim, ale hadat se s vama,zda to je to fik ci origo, asi nema cenu. Jen bych podotkl,ze majitelka hodinek mi sdelila,ze se jedna o velmi limitovany typ. Az se do nich dostanu,budu chytrejsi. Zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 To jsem zvedavej co se tu jeste doctu, az zitra uhodi ty rekordni vedra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 az se k hodinkam dostanu, zjistim vse potrebne a poslu fotku strojku. Nepsal jsem,ze se jedna o diamanty,ale o nejake kameny. Zda jsou hodinky pozlacene nebo zlate,to netusim, ale hadat se s vama,zda to je to fik ci origo, asi nema cenu. Jen bych podotkl,ze majitelka hodinek mi sdelila,ze se jedna o velmi limitovany typ. Az se do nich dostanu,budu chytrejsi. ZatimA zkus znovu poslat i fotku těch hodinek, asi kvůli velikosti byly z prvního příspěvku odstraněny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 (upraveno) Fíků tady již bylo dost. Děkuji Brettovi za oživení vlákna. Prosím o relevantní informace k hodinkám. Děkuji prosím když tak o úpravu velikosti obrázku, dělal jsem co jsem mohl. Upraveno 21. srpna 2012 uživatelem Jay Doll Nahraje velký fotky, jsou mu smazány. Tak je nahraje zase... To jsou tady modi jenom kvůli zmenšování fotek sakra?? Ehm, zmenšeno no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Možná bys mohl zmenšit fotky podle pravidel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Možná bys mohl zmenšit fotky podle pravidel . však kolega se předem omlouvá a prosí o zmenšení...btw takový strojek jsem ještě u fejku neviděl, jsem zvědavý, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 však kolega se předem omlouvá a prosí o zmenšení...Jo, ale v editu....a na "hodinové" načítání fotek moc omluva nepomůže...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Jo, ale v editu....a na "hodinové" načítání fotek moc omluva nepomůže...... to je jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Taxemto kua zmenšil no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 (upraveno) Strojek je original, daval se i do damskych deVille, ale to pouzdro a tah... chyby jakekoliv razeni na dynku, ten punc, ryzost 730, zpracovani, spona.... podle me je to stale fejk, sorry. Upraveno 22. srpna 2012 uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Podle brettových fotek dělala Omega i takové "obskurnosti" a věřím,že když je pravý strojek,tak,že je pravý i zbytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 hmm, koukam do toho Brettova kotalogu a koukam ze pisou "of Autrian production" to by mozna vysvetlovalo, proc neni na cifru ani swiss made... proste nejaka zlatnicka prace na zakladu strojku Omega, neco jako oficialni hommage? Zajimave je to tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se