Přejít na obsah

Omega - zlaté hodinky

Lakerss007

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj, tak to by si teda firma Omega měla dát do svýho muzea !!!!

Nabídni jim to, protože takový Omegy se jen tak nevidí..... naprostý unikát.... hodinář to ohodnotil jen na 40000 CZK ? To není možný protože to má cenu minmálně 40000 EUR...

A to zlato to by měly kočky radost....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, taky mi to přijde jako zvrácenost, ale na přiložených snímcích, zejména tom prvním, vidíte, že se nemusí jednat o fík. Nicméně spíš pozlacené (některé jednodušší typy říkají pozlacenému "zlaté") + bijou.

post-5108-069266900 1345225658.jpg

post-5108-090139900 1345225656.jpg

post-5108-042275200 1345225660.jpg

Edit: velikost fotek ...

Upraveno uživatelem brett
Odkaz ke komentáři

Já se do toho nechtěl plést, protože tady je to samej fejkobijec se zrakem sokolím, ale Omega fakt dělala v dámských modelech různé podivnosti.

Ten model sice neznám, ale spona tahu mi přišla jako typ, co používala Omega. Na fotkách sice byla z vnitřní strany a bez signace, ale měla poměrně velkou velikost a zvláštní tvar, který Omega na dámské modely používala.

Edit: ale ať už je to originál či nikoliv, tak ta pohádka a diamantech za 40.000 Kč je fakt jen pohádka.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

Nigu,když už něco hledám,vyfotím detail značek,punců a všeho,co by mi pomohlo s identifikací /fotka strojku/.Škoda,že dotyčný tak neudělal a přidal historku se šutrama.To potom devět z deseti chronomagorů věří tomu,že je to fejk.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

az se k hodinkam dostanu, zjistim vse potrebne a poslu fotku strojku. Nepsal jsem,ze se jedna o diamanty,ale o nejake kameny. Zda jsou hodinky pozlacene nebo zlate,to netusim, ale hadat se s vama,zda to je to fik ci origo, asi nema cenu. Jen bych podotkl,ze majitelka hodinek mi sdelila,ze se jedna o velmi limitovany typ. Az se do nich dostanu,budu chytrejsi. Zatim

Odkaz ke komentáři

az se k hodinkam dostanu, zjistim vse potrebne a poslu fotku strojku. Nepsal jsem,ze se jedna o diamanty,ale o nejake kameny. Zda jsou hodinky pozlacene nebo zlate,to netusim, ale hadat se s vama,zda to je to fik ci origo, asi nema cenu. Jen bych podotkl,ze majitelka hodinek mi sdelila,ze se jedna o velmi limitovany typ. Az se do nich dostanu,budu chytrejsi. Zatim

A zkus znovu poslat i fotku těch hodinek, asi kvůli velikosti byly z prvního příspěvku odstraněny.

Odkaz ke komentáři

Fíků tady již bylo dost. Děkuji Brettovi za oživení vlákna. Prosím o relevantní informace k hodinkám. Děkuji

prosím když tak o úpravu velikosti obrázku, dělal jsem co jsem mohl.

post-5465-039145200 1345578409.jpg

post-5465-070421300 1345578412.jpg

post-5465-066695200 1345578416.jpg

post-5465-028997900 1345578420.jpg

post-5465-034308300 1345578423.jpg

Upraveno uživatelem Jay Doll
Nahraje velký fotky, jsou mu smazány. Tak je nahraje zase... To jsou tady modi jenom kvůli zmenšování fotek sakra?? Ehm, zmenšeno no...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...