Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Samozřejmě jsem to bral jako fór, ale upřímně radit někomu s limitem 15K hoďky za 6,5 násobek je taky good ;)

Byla to blbost, jasně. Frantik ale stejně plápolá někde mezi Panerai a Rolex, myslím, že Archimede ho už déle než do oběda neuspokojí....:)

Odesláno

Byla to blbost, jasně. Frantik ale stejně plápolá někde mezi Panerai a Rolex, myslím, že Archimede ho už déle než do oběda neuspokojí....:)

....a jeste mezi Breitlingen smile_anim.gif

Odesláno

Proto jsem ho upozornil na ty ML, kterým sice fotka (obzvláště ta moje) neskutečně ubírá, ale naživo to je vážně špica, za ty peníze je to spooooousta muziky :)

Odesláno

Tyhle handaufzug měl Marvin jenom v prototypu, moc dobře jsem si je neprohlídnul, protože jak jsem je vzal do ruky, tak jim upadla korunka, tak jsem je opatrně vrátil do krabičky a věnoval se jiným modelům. Sorry Marvine :D

Jinak jsou na obrázku taky moc pěkný. Mně by se líbily ve zlatě, ale to je jen nějaká vyprodaná limitka, sériovky jsou jen pozlacený...

Absolutně v pohodě Viktore, nic se neděje, korunka upadla i mě a mnoha dalším lidem :) Byla to na nás taková pastička, i tak jsem rád, že je z Junghansu k nám vůbec přivezli, byť jako předprodukční vzorky. Handaufzugy Junghans ukázal jen na Inhorgentě v Mnichově a pak u nás, nikdo jiný je do té doby neviděl, takže pámbu zaplať za ty dary.

Ano zlatá limitka je vyprodaná, ale i ty pozlacené jsou ok, vrstva zlata je mohutná :) jen tak se neotře.

Ondra: Které jsou lepší a proč? No na to je těžká odpověď, Automatiky jsou o něco větší, v modelech Handaufzug je zase hodnotnější strojek (mechanický s mimostředkou), esteticky jsou oboje krásné. Osobně dávám přednost Handaufzugům, jsou sice menší, ale mají lépe propracovaný ciferník, který je díky mimostředné vteřinovce plastičtější a díky absenci nápisu Automatic čistší než ciferník Automatiků a průhled na strojek je u Handaufzugů samozřejmě také zajímavější :). Hlavní nevýhodou Handaufzugů je, že ještě nejsou k mání, teprve jdou do výroby. A není to jen můj názor, víceméně podobné byly i reakce dalších lidí, kteří je měli možnost vidět oboje hodinky naživo.

A abych nezapomněl vůbec bych se nebál varianty v růžovém zlatě, u této varianty je fantastický řemínek z krokodýla, který k nim barevně perfektně ladí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...