petr117 Odesláno 3. února 2007 Nahlásit Odesláno 3. února 2007 Ahoj, ty hodinky s hvězdičkami to je teda opravdu úlet. Nevidět to na vlatní oči tak tomu snad ani nevěřím. To už se nedá nazvat ani kýč. Jinak asi sběratelsky zajímavý kousek, fakt by mě zajímalo kolik jich může mezi sběrateli a soudruhy být.
Cyber Odesláno 3. února 2007 Nahlásit Odesláno 3. února 2007 Ahoj, ty hodinky s hvězdičkami to je teda opravdu úlet. Nevidět to na vlatní oči tak tomu snad ani nevěřím. To už se nedá nazvat ani kýč. Jinak asi sběratelsky zajímavý kousek, fakt by mě zajímalo kolik jich může mezi sběrateli a soudruhy být. To vím přesně.....moc jich není.... :-)
Eda Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Kdyby někoho zajímal počet majitelů těchto hodinek, doporučuji následující video.
Mancuso Odesláno 5. února 2007 Nahlásit Odesláno 5. února 2007 Ahoj, ty hodinky s hvězdičkami to je teda opravdu úlet. Nevidět to na vlatní oči tak tomu snad ani nevěřím. To už se nedá nazvat ani kýč. Jinak asi sběratelsky zajímavý kousek, fakt by mě zajímalo kolik jich může mezi sběrateli a soudruhy být. To vím přesně.....moc jich není.... :-) Moc jich není, ale i mně se jedny dostali do rukou a to v naprosto 100%-ním stavu. Milý delegát asi tento dárek strany nedocenil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se