Baker Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2015 U prodlouzenych delek je bohuzel nabidka velmi omezena, Rios Bass vyrobce v prodlouzene delce nenabizi.
mlsoun1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Ahoj Viktore,co bys mi prosím tě poradil na Mováda.Při koupi byl k nim takový obyč.řemen,spíše umělina.Zakoupil jsem od Junghansu jemnější mesh,ale zvažuji nějakou kůži.Něco preciznějšího.Šíře 22mm. Upraveno 31. března 2015 uživatelem mlsoun1
Baker Odesláno 31. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Marceli, co je to za model? Resp. jak jsou ty hodinky vysoké?
mlsoun1 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Přesný model je Viktore-Movado Museum Black Dial 0606502.Průměr 40mm,výška 8mm
Baker Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Takže spíš tenký řemínek.Mrkni se na RIOS Brazil, HIRSCH Highland nebo HIRSCH Merino v černé barvě.Já bych k hodinkám doporučil HIRSCH Duke v šedé barvě.
mlsoun1 Odesláno 1. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 Ten Hirsch Duke je šik Viktore,moc se mi líbí.A co říkáš,nějakému aloušovi?Bylo by to moc na výšku?Pamatuji si na ten Hirsch Viscount,co jsem od Tebe kupoval.Byl-je perfektní,ale je to poměrně macek. Moc Ti děkuji za ochotu
Baker Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Z aligátora bych tam dal buď RIOS Spitfire v černé nebo HIRSCH London v šedé barvě, ten by byl dokonalý.
Baker Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Z aligátora bych tam dal buď RIOS Spitfire v černé nebo HIRSCH London v šedé barvě, ten by byl dokonalý.
Jivl Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) Omegy mám v ozdravovně u Dušáků (13 000 za servis + 4 000 za novou zlatou korunku, termín 3 měsíce!.......), tak jsem objednal náhradu, neb bez hodinek ne. Zalíbily se mi Junkers 6960-5 (stejně jsem už dlouho chtěl něco "do hospody"), ale chtěl bych k nim černý řemen a motýlovou sponu. Co doporučujete? Klidně bych jim dopřál i levnějšího krokouše/aligátora. Nebo něco jiného?Rozměry si nejsem jist (22/20?), zápěstí standard.Díky Jirka Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Jivl
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Děkuji Ti Viktore .Popřemýšlím o nich,po té provedu objednávku
Baker Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Zalíbily se mi Junkers 6960-5 (stejně jsem už dlouho chtěl něco "do hospody"), ale chtěl bych k nim černý řemen a motýlovou sponu. Co doporučujete? Klidně bych jim dopřál i levnějšího krokouše/aligátora. Nebo něco jiného?Rozměry si nejsem jist (22/20?), zápěstí standard. Pokud je rozměr 22/20mm podmínkou, je nutné vybírat pouze u Hirsch, u této značky bohužel levnějšího krokodýla/aligátora nenajdeme (nejlevnější HIRSCH Genuine Alligator), takže buď teletina se vzorem aligátora, např.HIRSCH Duke či HIRSCH Modena, případně něco od Rios, kde se ovšem řemínky zužují z 22mm na 18mm. Zde bych doporučil RIOS Imperial (ten je skvělý) nebo RIOS Heritage.
Jivl Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Sorry, napsal jsem to blbě (hodinky ještě nemám, jsou na cestě, já nemohl najít tu rozteč a moje vyjádření 22/20 bylo mnou myšleno 22 nebo 20?)....Rozměr jsem nakonec vygooglil, je 22. Takže řemínek 22 a motýlovku k tomu.P.S: V čem se liší Hirsch puscher a deployment spony od sebe a od Rios motýlovky?Díky Jirka
Baker Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Pokud je rozteč 22mm, pak můžeš vybírat z výše ovedeného. Jak jsem psal, doporučuji Rios Imperial, je to skvělý řemen za rozumnou cenu.Co se týče pusher a deplyoment spony, rozdíl je v konstrukci a způsobu zapínání. Deployment je klasická překlápěčka, která se otevírá pouze trhnutím, pusher je motýlovka, která se otevírá pomocí bočních tlačítek. Rozdíl mezi Hirsch a Rios je pak v mechanizmu zapínání, spony Hirsch jsou signovány písmenem "H".
Jivl Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Díky, už jasnější. Jinak já uvažoval o trochu dražším RIOS Ambassador. Stojí za ten cenový rozdíl?Jirka
Baker Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Ambassador je skvělý řemen, ale k tomuto typu hodinek se svojí konstrukcí nebude hodit, je příliš masivní, jinak vzorem kůže je Imperial téměř to samé.
Jivl Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Tj. doporučuješ-li Imperial s přihlédnutím k typu hodinek, pak se ještě zeptám, zda by nebyl vhodnější řemínek hladký, resp. když bys vybíral Ty, do jakého bys šel? V černé?Jirka
Baker Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Zvolil bych Imperial nebo President, jenom barvu bych si vzal jinou než černou, na černé kůži nikdy tak nevynikne kresba struktury aligátoří kůže, navíc k těm měděným indexům bude vypadat dobře středně hnědá nebo mahagonová barva. Ale to je pouze subjektivní názor, já hladké řemeny moc nemusím.
Jivl Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Ony ty hodinky s hnědým řemínkem přijdou standardně. Já je potřebuji jako rezervní za ty oblekové Omegy a univerzální po dobu servisu těch Omeg. Což o hnědém řemenu moc říci nelze neb mám většinu obleků černých či v odstínu černé. A k nim nosím černé boty a černý pásek, takže mi přijde ten hnědý řemínek nevhodný.K těm indexům by mi ladila kombinace černý řemínek a "měděné" prošití, pak by to bylo ideální, ale taková blbá kombinace je asi jen na zakázku....a je otázka, jak by to vypadalo.Asi nic dalšího nevymyslím.Jirka
Baker Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Potom mě ještě napadá HIRSCH Lord v barvě 51, černý s hnědým prošitím.Tady si ovšem nejsem jist skladovou dostupností u výrobce, tvrdili, že tento model již nebudou nabízet pro malý zájem.
marekj333 Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2015 Dobry den,zvazujem kupu kozenneho remienku na moje Longines Conquest,ktory by ste mi poradili? Videl som ich na orig.ciernom co nevyzera zle ale rozmyslam aj nad mozno hnedym,takze obidve moznosti su realne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se