Otto Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Hodinky jsou už po záruce a protože zrak slábne, uvažuji o výměně ciferníku za modrý nebo černý. Je asi nesmysl hodinky prodávat a koupit nové s jinou barvou cifru. Řešil jste to už někdo? Na kolik taková sranda přijde?Moje Omegy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Jen tak orientačně. Zjišťoval jsem ciferník na omegy bondovky, ani né před rokem, a ciferník včetně výměny a přetěsnění 5500 Kč u Dušáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 22. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 2Horhe - tak to by šlo. Jen mám strach, aby něco hodinář nezmastil. Přeci jenom se musí sundat ručičky atd. atd. Ale kdo se bojí nesmí, do lesa. Tak se tam optám. Vlastně jsem je u nich na Arkádách kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2012 Na www.ofrei.com je samotný cifr za $289. Bez pošty a s dodáním 6 týdnů. Takže výměna u Dušáka s přetěsněním není zase tak od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Na www.ofrei.com je samotný cifr za $289. Bez pošty a s dodáním 6 týdnů. Takže výměna u Dušáka s přetěsněním není zase tak od věci. souhlas - uvazoval jsem o uprave/oprave svych starych seamaster a nakonec mi to vyslo nejlevneji primo u Dusaka vcetne vsech dilu nez si dily kupovat sam a nechavat je u dobreho (avsak ne autorizovaneho) hodinare upravit... jinak alternativni (evropsky) zdroj nahradnich dilu je watchpart.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se