Přejít na obsah

Hodinky pro neznalce - pomoc

Doporučené příspěvky

tie Steiny mozem smelo odporucit, su to velmi univerzalne hodinky, hodi sa k nim vela remienkov a na leto su fajn aj na tahu ;)

su to mechaniky s manualnym natahom, ja ich natahujem kazdy druhy den rano. maju krasny velky priehlad a este krajsie tikaju :smile_anim:

zmeraj si obvod zapastia a ak mas 20cm a viac, odporucam radsej velkost 47mm

len pozor na vodotesnost, su 3ATM, takze maximalne do dazda a osplechnutie pri umyvani ruk. na plavanie e e!

post-22327-038383800 1345727647.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci vypadat jako brouk Pytlík, sám jsem to vyčetl :-),,každopádně ale pilotky, které tě zaujaly, dělají "skoro všechny hodinářské značky", ale jen 4 byly hlavními dodavateli hodinek německému letectvu za WWII (Laco, IWC, A. Lange a Söhne a Wempe). A poslal jsem ti SZ. Přišla?

Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2012 v 13:41, misoo napsal:

Mejla, chyta ti tam Stowa ;)

Ahoj, chyta, anebo myslíš chýba?? Tipl bych si, že Stowa stejně jako Aristo byli subdodavateli nějakých součástek, částí hodinek,,,ale mám to fakt jen načteno.

Odkaz ke komentáři

Ahoj.

Tak jsem si dnes v chronoshopu vybral tyto hodinky : http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-b-muster

Přístup ke mě super, vše mi bylo vysvětleno. Byť se snažím k věcem si nebudovat žádný vztah a brát vše jako předměty běžné spotřeby (až na hudební nástroje), tak ty hodinky mě celkem oslovily. Hrdě jsem se s nimi odpoledne producíroval na jednání. Uvidíme, jak to semnou půjde z kopce a co si přinesu do vánoční podkolenky :D

Všem dík za rady,

Xiu

Odkaz ke komentáři

V 24. 8. 2012 v 5:48, lucid napsal:

Jo, chronobundus je sviňa, kam se hrabe chlast, nikotin či jiný drogy. Zde vzniká závislost snad okamžitě.

Ahoj, s tou závislostí to není tak strašné...... já se tu pohyboval někdy v zimě.....odborníci poradili.....koupil jsem ........a od té doby jsem sem nakouknul až teď, když je venku zima a nechce se mi nic dělat.

Ale je to asi přesně jak s pitím a kouřením.....silní jedinci to zvládnou.....slabší podlehnou. Kouřit jsem přestal před 20-ti lety , ale pivo miluju.

Hodinky jsi vybral krásné.... tak ať slouží.

Odkaz ke komentáři

Já pivo teda moc nemusím :) Jedině rádlera :D

Já to dělám téměř vždy, když něco kupuju - televizi, přehrávač, auto... V tom jsou tato fóra k nezaplacení. Jen mít nervy a čas to pročítat. Jsem spokojenej a všem ještě jednou moc děkuju. Já silný jedinec nejsem, ale naučil jsem se k věcem si nebudovat žádný vztah - jsou to vše spotřební. Dřív jsem to řešil, ale z dnešního pohledu se sám sobě musím smát, co jsem se natropil kravin, abych se třeba vrátil pro zapalovač od holky, který jsem nechal ve vlaku.... To mi připomíná scénu z jednoho nejmenovaného filmu : Vzala jsi ty hodinky z toho klokana?..... Tvůj otec ten předmět nosil v konečníku 8 let..... T

omu bych se rád vyhnul - už jen proto, že nejsou vodotěsné :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...