misoo Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) tie Steiny mozem smelo odporucit, su to velmi univerzalne hodinky, hodi sa k nim vela remienkov a na leto su fajn aj na tahu su to mechaniky s manualnym natahom, ja ich natahujem kazdy druhy den rano. maju krasny velky priehlad a este krajsie tikaju zmeraj si obvod zapastia a ak mas 20cm a viac, odporucam radsej velkost 47mmlen pozor na vodotesnost, su 3ATM, takze maximalne do dazda a osplechnutie pri umyvani ruk. na plavanie e e! Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Nechci vypadat jako brouk Pytlík, sám jsem to vyčetl :-),,každopádně ale pilotky, které tě zaujaly, dělají "skoro všechny hodinářské značky", ale jen 4 byly hlavními dodavateli hodinek německému letectvu za WWII (Laco, IWC, A. Lange a Söhne a Wempe). A poslal jsem ti SZ. Přišla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 (upraveno) Mejla, chyta ti tam Stowa Upraveno 23. srpna 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 A proto jsem si taky vybral Laco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 V 23. 8. 2012 v 13:41, misoo napsal: Mejla, chyta ti tam Stowa Ahoj, chyta, anebo myslíš chýba?? Tipl bych si, že Stowa stejně jako Aristo byli subdodavateli nějakých součástek, částí hodinek,,,ale mám to fakt jen načteno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Jj preklep... Ja mam tiez len nacitane ze aj Stowa dodavali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 V 23. 8. 2012 v 13:58, misoo napsal: Jj preklep... Ja mam tiez len nacitane ze aj Stowa dodavali Prostě se vyznáme :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiuing Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Ahoj. Tak jsem si dnes v chronoshopu vybral tyto hodinky : http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-b-muster Přístup ke mě super, vše mi bylo vysvětleno. Byť se snažím k věcem si nebudovat žádný vztah a brát vše jako předměty běžné spotřeby (až na hudební nástroje), tak ty hodinky mě celkem oslovily. Hrdě jsem se s nimi odpoledne producíroval na jednání. Uvidíme, jak to semnou půjde z kopce a co si přinesu do vánoční podkolenky Všem dík za rady, Xiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiuing Odesláno 23. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 Tak oprava. Koupil jsem si tyhle : http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-ii-b-muster Ty mega orloje 47mm neměli. Ale tyhle jsou taky nejsou zlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 To bola rychlovka... Nech sluzia dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Jo, chronobundus je sviňa, kam se hrabe chlast, nikotin či jiný drogy. Zde vzniká závislost snad okamžitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Gratuluji k novým hodinkám. Ať Ti slouží a neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiuing Odesláno 24. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Ahoj. Díky. Určitě nějakou chvilku vydrží. Nemyslím, že by mě měly hned omrzet Xiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza S23 Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 V 24. 8. 2012 v 5:48, lucid napsal: Jo, chronobundus je sviňa, kam se hrabe chlast, nikotin či jiný drogy. Zde vzniká závislost snad okamžitě. Ahoj, s tou závislostí to není tak strašné...... já se tu pohyboval někdy v zimě.....odborníci poradili.....koupil jsem ........a od té doby jsem sem nakouknul až teď, když je venku zima a nechce se mi nic dělat. Ale je to asi přesně jak s pitím a kouřením.....silní jedinci to zvládnou.....slabší podlehnou. Kouřit jsem přestal před 20-ti lety , ale pivo miluju. Hodinky jsi vybral krásné.... tak ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xiuing Odesláno 27. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2012 Já pivo teda moc nemusím Jedině rádlera Já to dělám téměř vždy, když něco kupuju - televizi, přehrávač, auto... V tom jsou tato fóra k nezaplacení. Jen mít nervy a čas to pročítat. Jsem spokojenej a všem ještě jednou moc děkuju. Já silný jedinec nejsem, ale naučil jsem se k věcem si nebudovat žádný vztah - jsou to vše spotřební. Dřív jsem to řešil, ale z dnešního pohledu se sám sobě musím smát, co jsem se natropil kravin, abych se třeba vrátil pro zapalovač od holky, který jsem nechal ve vlaku.... To mi připomíná scénu z jednoho nejmenovaného filmu : Vzala jsi ty hodinky z toho klokana?..... Tvůj otec ten předmět nosil v konečníku 8 let..... T omu bych se rád vyhnul - už jen proto, že nejsou vodotěsné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2012 Pulp to bol film. Dnes sa uz take netocia..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se