tomas23 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Zdravim vsechny hodinkovy blazny, zasilam par fotecek svych Subu a cerstvych Speedu. Speedy zitra poputujou dal (kamosovi z prace), protoze jsem si uvedomil, ze jedny poradne hodinky staci az az a zrejme bych obe poradne neunosil. Speedy jsou uzasne a nadcasove hodinky, ale Suby to vyhravaji, jsou to takove hodky na vsechny prilezitosti. Je to kus zeleza, ktereho se pravdepodobne "nikdy" zbavovat nebudu. Nekdy napisu i pribeh, jak jsem se dostal k obojim a co me ke koupi vedlo. Prozradim jen, ze ve velke mire byl subjektem meho jednani Chronomag, za co mu i vam clenum chci podekovat. Fotky jsou delane Iphonem, takze zadna slava...
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 tak gratulace, je fakt, ze bys speedy uz stejne nenosil, me to taky dela problem stridat hodinky..
Vlcak Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Krásný kombo. Škoda ho rozdělovat, když už jsi jej pořídil.
tomas23 Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Kombo je to pekny, ale mit vic nez dvoje hodinky je zbytecny. Mam jeste jedny stare Seamastery a Seika sportury. Seika prodam asi taky, Omegy jsou po otci, tak ty prodavat nebudu:) A Speedy jsou oddedneska pryc:) Majitel ma radost a ja take:)
ZdenekS Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 mit vic nez dvoje hodinky je zbytecny Tak toto jsem tady ještě neslyšel (nečetl). Asi nejsi ještě dost nakažený.Myslím si, že ti budou moony jednou chybět.
Baker Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Zdravim vsechny hodinkovy blazny, Tomasi, smazal jsem zbytecne velke fotky, prosim o jejich zmenseni a nahrani znovu. Diky.
Mirek Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 mit vic nez dvoje hodinky je zbytecny Tak to ti z plnýho srdce přeju, aby ti to takhle vydrželo.
pacient Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Speedy bych určitě chtěl mít jednou ve sbírce, tak kdyby je kamarád nechtěl, dej vědět
tomas23 Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 Diky vsem, Speedy jsou uz pric, no a zatim moc nechybi, jen trosicku. Fotky budu muset zase nahrat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se