Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všichni!

Potřeboval bych poradit.

Díky svému nešikovnému zacházení s hodinkami,ale i dlouholetému užívání(11let)

mi úplně vybledla ta modrá vložka lunety. U Dušáka mi řekli asi 6tis za novou lunetu,

ale před nedávnem jsem se dozvěděl,že by se snad dala vyměnit jen ta vložka.

Uvítal bych jakoukoliv radu,tip nebo zkušenost,je dost pravděpodobné,že nebudu první

ani poslední...

Moc děkuji Dave

Odesláno

Přesně tak, řešilo se to tu několikrát a jediná možnost při zachování originality je výměna celé lunety.... a jinde než u oficiálních distributorů jako Dušák se to skoro nevyplatí, u nich máš aspoň nějakou záruku na práci

Odesláno (upraveno)
<br />Menil som celú lunetu na SMP v autorizovanom servise a vyšla asi 150 EUR.<br />
<br />

me za to u Dusaka za to chteli 4,800 ceskych.

Upraveno uživatelem IzTaPa
  • po měsíci...
Odesláno

Víš jak to je.Asi není možné pořídit si hodinky za cca 60.000,- a chtít je servisovat za tisícku.Servis a hl.díly mají cenu úměrnou ceně hodinek.To platí i u každého jiného výrobku.

Odesláno

Víš jak to je.Asi není možné pořídit si hodinky za cca 60.000,- a chtít je servisovat za tisícku.Servis a hl.díly mají cenu úměrnou ceně hodinek.To platí i u každého jiného výrobku.

Presne tak. Ona je pravda odveka, ze koupis neco za stokorunu komplet a mala soucastka do toho nasledne vyjde na polovic ceny. Vzdyt se koukni na japonsky, nebo korejsky auta...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...