MejlaG Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Před pár dny na mě pad lehký smutek. nabídnul jsem tu své hodinky k prodeji a inzerát velmi brzy zmizel. vím proč. jsem tu dva roky, ale na chronomagu spíše koukám co všechnu tu je k mání, učím se, vzdělávám. nakoukány mám desítky a možná i stovky hodin. má smůla prostě je, že se nepouštím do jakékoli diskuze, jen abych nasbíral 50 příspěvků - a za 2 roky jich mám jen 39. je to asi tím, že se do diskuzí zapojuju jen když to má, podle mě, smysl, nebo založím vlákno jen když mám něcco zajímavého. Chápu pravidla pro prodej, koupi atd: půl roku a 50 příspěvků a pak můžeš nabídnout něco k prodeji, chápu nedůvěru mazáků chronomagu vůči zobákům (byl jsem na vojně a zažil obě role), chápu a vím, že ne každý, kdo je tady má čestné úmysly. vím že tu zůstanu. píšu to jen proto, že spravedlnost je opravdu slepá. možná je to tak správně, ale někdy to nase... Takže jdu na těch zbývajících 11 kousků :-)
ivan_989 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 ides ! co to bolo za hodinky ? Znacka ?
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 ides ! co to bolo za hodinky ? Znacka ? Klasické Laco, sice s Miyotou ale pěkné...
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Hm. Omrzeli ta ? to ne, hodinky jsou hodně povedené, ale potřebuju peníze na něco jiného...tak prodávám
ivan_989 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 zatial nepredavas, nemas 50 prispevkov nebodaj ides kupovat nejaky nozik ?
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Vy jste komedianti život tě k tomnu někdy donutí :-)
tombed Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 to už dojedeme , co to jsou za hodinky v avataru?
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 zatial nepredavas, nemas 50 prispevkov nebodaj ides kupovat nejaky nozik ? nožík ne, chci lepší horské kolo. sice mám kvalitní, ale je to jako s hodinkami; když je máš rád, tak kupuješ lepší a lepší, akorát nakonec stejně dojdeš k tomu, že i to nejlepší-kolo nebo i hodinky z tebe lepšího sportovce, nebo člověka neudělají :-)
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 to už dojedeme , co to jsou za hodinky v avataru? tak to jsou prosím velmi kvalitní hodinky Hanhart quartz s budíkem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Ono to pujde:-) Odkud jsi pane kolego? Já děkuji za dobrou otázku :-). Jsem z Ostravy a ty?
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 A čo to bude za bike? Oblíbil jsem si kanadskou značku Norco. chci celopéro Fluid nebo Range, ještě nevím
cody Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Jsem z Netolic, ted bydlim u Lipna. Jinak koukam jako blazen, netusil jsem, ze Hanhart dela i quartzky pro deti. A netusil jsem, ze by se mi mohli i libit (nedelam si srandu, bejt dcera vetsi asi ji je poridim).
cody Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Jinak ted delam u "Stezky v korunach stromu" na Kramoline. Mimo jine je tu i bikepark. Vetsina jezdi Spesly, ale je tu obcas videt i opravdova lahudka typu Cube, Moratti a spol. To me vzdy oko zvlhne.
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 26" nebo 29"? ty větší kola už jsem zkoušel a jsou hodně dobrá, ale 29" mi přijde málo obratné v terénu. možná jsem měl ale půjčené kolo, které mi nesedělo...je ale fakt, že jsem nalomený. Gary Fischer věděl co dělá. škoda že tu značku "sežral Trek"
MejlaG Odesláno 1. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2012 Jsem z Netolic, ted bydlim u Lipna. Jinak koukam jako blazen, netusil jsem, ze Hanhart dela i quartzky pro deti. A netusil jsem, ze by se mi mohli i libit (nedelam si srandu, bejt dcera vetsi asi ji je poridim). MNo je to budík, který měla dcera poblíž stolní lampy a jenž způsobila to zajímavé zakřivení ruček :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se