aCIDfire Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Co říkáte na tyhle kousky? Líbí se mi nejvíc ty vlevo nahoře s arabskými číslicemi. V aktuálním kurzu vycházejí na ňákých 5250Kč+-,což si myslím je hodně dobrá cena. Zajímal by mě názor vás co už přes www.rltwatches.com něco nakoupili,kolik stojí poštovný+resp. ňaká daň/clo => tzn.na kolik by ty hodinky vyšly se všemi těmihle nemilými detaily. -jediná nevýhoda Mineral glass FRONT and back
aCIDfire Odesláno 25. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 ...popř.zda se dají někde koupit ty s tím "carbon fibre" ciferníkem alá Formule 1 co už tu obrázky byly,nikde jsem je ke koupi nenašel.
proof Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Líbí se mi nejvíc ty vlevo nahoře s arabskými číslicemi. Mně se vlevo nahoře zobrazují hodinky s římskými číslicemi, takže...
odklizec Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Clo ani dan se u zasilek z UK neplati. Jedna z vyhod clenstvi EU Postovne je primerene, nekde to tam tusim pise. Urcite je to do 10GBP..myslim. Ja se priznam, ze tenhle styl mi moc nesedi, jeste navic ty rimske cislice..nic pro mne;) Mineral glass bych nevidel jako nevyhodu. Kdysi mne to bralo, ted uz ani ne.. Safir sice neposkrabes, ale jeden tukanec a mas po nem. Ty "carbon fibre" ciferniky uz jsou myslim vyprodane. To byla jen kratkodoba akce a bylo to hned pryc. Muzu napsat Royovi, jestli mu nejaky nezbyl, pripadne dat "wanted" na fora? On vzdycky nekdo neco proda, kdyz je poptavka
Lukáš Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Ta datumovka mi tam vůbec nesedí, vypadá to dost nevyváženě. Kdyby tam nebyla tak jsou hezčí, ale pořád nic pro mě
Pachollini Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Mně se dost líbí tyhle: http://www.rltwatches.com/acatalog/info_98.html Ale letos asi zůstanu u Linea LE...
odklizec Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Jo tyhle jsou fajn, ale zdaleka nejlepsi jsou s cervenou vterinovkou A cerne datumove okno by nebylo od veci. V pripade tohoto standartniho modelu by to nebyl problem. Roy ma cerne datumove okno. Muj model je RLT14 s jinym strojkem, na ktery cerne datumove okno bohuzel neni Ale nevadi, hodinky uz jsou na ceste ke mne tak jsem zvedav na vysledek
aCIDfire Odesláno 25. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Líbí se mi nejvíc ty vlevo nahoře s arabskými číslicemi. Mně se vlevo nahoře zobrazují hodinky s římskými číslicemi, takže... Jasně že římský číslice,jsem se přepsal:-)
aCIDfire Odesláno 25. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Clo ani dan se u zasilek z UK neplati. Jedna z vyhod clenstvi EU Postovne je primerene, nekde to tam tusim pise. Urcite je to do 10GBP..myslim. Ja se priznam, ze tenhle styl mi moc nesedi, jeste navic ty rimske cislice..nic pro mne;) Mineral glass bych nevidel jako nevyhodu. Kdysi mne to bralo, ted uz ani ne.. Safir sice neposkrabes, ale jeden tukanec a mas po nem. Ty "carbon fibre" ciferniky uz jsou myslim vyprodane. To byla jen kratkodoba akce a bylo to hned pryc. Muzu napsat Royovi, jestli mu nejaky nezbyl, pripadne dat "wanted" na fora? On vzdycky nekdo neco proda, kdyz je poptavka Pokud bych tě mohl poprosit,zda bys Royovi napsal,zda mu nezbyl nějaký kousek v tom červeno-bílém provedení alá Ferrari,byl bych ti vděčnej! "Wanted" asi ne,z druhý ruky je kupovat nechci. Pokud nebudou,nedá se nic dělat.
odklizec Odesláno 25. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2006 Myslis tenhle kousek? Dost pochybuju, protoze ta datumovka je na obvykle Royovy vytvory dost nestandartne umistena a navic cerna..to asi bude uprava na pozadani. Zeptam se, dam ti vedet.
aCIDfire Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 2Odklizec: Díky chlape! Jo to jsou oni,kdyby to bylo bez datumovky,taky bych se nezlobil.
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Tak Roy pise, ze ti ho muze vyrobit, ale je momentalne dost busy, takze by to asi trvalo par tydnu Zeptam se ho jeste na cenu a jestli chce penize dopredu. Normalne to nechce, takze nemyslim, ze to bude chtit v tomto pripade. Ale pokud potvrdis zajem, tak doufam, ze zavazne. Nerad bych byl potom za trotla Na tu datumovku se zeptam, ale to myslim nebude problem. Jednodussi je udelat hodinky bez datumovky, nez ji mit nejak nestandartne umistenou.
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Takze cena bude £149 + shipping (melo by to byt £9). Tak si to rozmysli a dej vedet jestli jo nebo ne. Pripadne co jeste bys chtel jinak? Jo a absence datumoveho okna neni problem.
aCIDfire Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 No každopádně bych do nich šel na 100% za tech £149 + shipping +- £10 . Byla by to ta bílo-červená kombinace "Ferrari" s červenou vteřinovkou a carbon fibre řemenem a ciferníkem. Lepší je to asi bez datumovky což? Průhledný dýnko maj tyhle RLT většinou standardně co jsem tak viděl. "Pripadne co jeste bys chtel jinak?" - ehm,že se blbě ptám,co by šlo ještě jinak krom datumovky...? Ty bys mi je objednal či jak? Popř.zda mu můžu poslat prachy platbou kartou,není problém. Jinak díky za pomoc! -časově mi to nevadí,zda to bude za týden či za 3týdny,..
aCIDfire Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 jinak ještě detail...nevíš,zda je to ten stand.rozměr 40mm co maj i jiný RLT serie? Stejný poudra.
aCIDfire Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 ..asi je lepší bez tý datumovky,když tak koukám na ty hodinky,když bych si tu datumovku představil o něco výš na pozici trojky,tak v tomhle případě by zasahovala do tý "šikmý" trojky,takže jinak by to asi stejně jinak nešlo než jak je na obrázku a na pozici 2 mi to moc nesedí.
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Jo, mel by to byt stejny prumer a pouzdro jako ma treba rlt14 a 16. Bez datumovky je to urcite lepsi. Myslim, ze to ma pruhled. Jine by jsi treba mohl chtit vypoukle sklicko, ale nejsem si jisty, safir se myslim neda. Nebo treba rucicky? Ten carbon remen si nejsem jisty, jestli ho jeste ma? Nikde jsem ho tam nevidel. Kazdopadne se bude dat urcite objednat jinde. Jinak ja bych mozna zvazil tenhle "rally" remen? Ten ale nekoupis u RLT ale u Timefactors. Mne akorat dneska prisel tenhle remen, tak jako dojde rlt14, nahodim ho a vylozim foto jak to vypada s tim typem pouzdra. Co se tyka penez, ted jsem si vsimnul na rlt strance, ze tam zase pridal rlt19 Pokud se nepletu, tak uz tam tenhle model nebyl a zrejme jak jsem mu napsal si uvedomil, ze by ho tam mel mit Takze to pak muzes zaplatit pres ten link co tam je. Zrejme bude dobre udelat objednavku, a pripsat tam, ze to je ta specialni objednavka na "ferari" cifernik a treba i vzpomenout moji osobu? Pres mail se doresi zbytek.
aCIDfire Odesláno 27. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 OK,díky,napiš mi pls mail na něj na kterej jsi mu psal,napíšu mu,zeptám se ho na řemen a Ferrari style,samozřejmě zmíním tebe,si určitě vzpomene,přepd.že jdi mu psal se stejným nickem jako máš tady. Asi to objednám bez tý datumovky,je to lepší.
steel Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 karbon remen : http://www.watchband.biz/pd-1621564315.htm...}&categoryId=10 je to rakousky hirsch , maji tam s povrchem karbonu jeste jine tusim ze v kategorii calfskin
odklizec Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 Ten remen asi bude, kdyz ho ma na obrazku a nepise, ze by nebyl. Poslal jsem ti mail s detaily.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se