час
 Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Zdravím, chci od Vás poradit. Chystám se asi koupit 2ndhand hodinky Swiss Balance - viz. http://www.aukro.cz/item161234406_swiss_ba...e_original.html Jakou mají asi podle Vás hodnotu? Vyplatí se mi je kupovat? Celkem se mi líbí, ale zas tak moc po nich netoužim... Díky za radu, часовщик
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 No včera jsem si koupil zánovní PRIMky http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1567&p=39
Tomasek Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Zdravím, chci od Vás poradit. Chystám se asi koupit 2ndhand hodinky Swiss Balance - viz. http://www.aukro.cz/item161234406_swiss_ba...e_original.html Jakou mají asi podle Vás hodnotu? Vyplatí se mi je kupovat? Celkem se mi líbí, ale zas tak moc po nich netoužim... Díky za radu, часовщик Kup si raději ještě patery Primky, jak říká Skeleton, na kvarcky zapomeň, jako člen Chronomag fóra si to můžeš dovolit
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 No já si tyhle nekupuju do sbírky, spíš na dárek. Tak by mě zajímalo, zda to má smysl.
Skeleton Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 No včera jsem si koupil zánovní PRIMky :Dhttp://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1567&p=39 No prave. Ted musis setrit na dalsi mechaniky a ne utracet za ...
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 BTW, tatínek jel na služ. cestu do Švýcarska, jsem zvědavej, co mi přiveze. :D
Skeleton Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 BTW, tatínek jel na služ. cestu do Švýcarska, jsem zvědavej, co mi přiveze. :D Omegy?
Viktor Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Časovčíku, vzpamatuj se, cena těch Swiss Balanceshit v aukci je už daleko za jejich hodnotou. Jsou to číny nejnižší úrovně, nejsou z nerez ocele, cena 129 liber je prodejní blábol, tohle se prodává u stánkařů za dvě stovky...
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Ups... To by tam ale neměli psát, když to není pravda. Takže na to se*u...
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 BTW, tatínek jel na služ. cestu do Švýcarska, jsem zvědavej, co mi přiveze. :D Omegy? Když otvírací nůž, tak budu rád...
Lapis Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Časovčíku, vzpamatuj se, cena těch Swiss Balanceshit v aukci je už daleko za jejich hodnotou. Jsou to číny nejnižší úrovně, nejsou z nerez ocele, cena 129 liber je prodejní blábol, tohle se prodává u stánkařů za dvě stovky... Ten "kluk" bude potřebovat ještě mnoho "péče".
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Takže fuckt myslíte, že je to padělek?! V tom případě bych měl podle řádu Aukra právo příhoz zrušit...
Tomasek Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Takže fuckt myslíte, že je to padělek?! V tom případě bych měl podle řádu Aukra příhoz zrušit... Ale to není padělek! Jen se tam píše "swiss design". Jsem přesvědčenej, že je to na 100% Swiss Balance originál.
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 "Barva stříbrná nerez ocel, minerál sklíčko" Pokud tohle neni pravda, tak je to jasný scam... :/
Filipes Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 padělek to není, barvu mají jakože nerez ocel, akorát se tváří jako něco co rozhodně nejsou=takže je nekupuj a už vůbec jako dárek-to by netěšilo ani tebe ani obdarovaného
час
 Odesláno 31. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Už jsem to zrušil. Díky za radu!
mnovace Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Já jen nechápu, proč hledáš hodinky všude možně. Když něco sháníš tak to dej sem do sekce koupím. Neboj něcö se vždy najde a potenciálních prodejců či zprostředkovatelů je zde přehršel.
Gilius Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Já jen nechápu, proč hledáš hodinky všude možně. Když něco sháníš tak to dej sem do sekce koupím. Neboj něcö se vždy najde a potenciálních prodejců či zprostředkovatelů je zde přehršel. Když ono není až tak jasné,co vlastně člověk shání(že,Časofčiku?)....já jsem teď taky ve stádiu,kdy koukám po hodinkách,slintám po kde čem,ale jasno ještě nemám....třeba se mi zalíbily Jacques Leman,ale pak jsem se tady v diskuzích dočetl,že jsou to vlastně "lepší Číny".....a třeba Seika se mi nelíbí.....co mne zatím bere,tak to jsou Junkersy a Zeppelliny.....móóc pěkný hodinky.....to je (alespoň u mne a myslím,že i u Časofčika) takové začátečnické nadšení.......
Tatros Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Já jsem taky ,,zešílel ", a už si nic jiného než swiss automaty nekoupím ,takže šetřím jak blázen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se