lukas.78 Odesláno 6. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Katalog je aukční, to je důležité, katalog je můj a to není důležité, ale ta fotka, kterou jsi použil je taky moje, nebudu se chovat jako jeden nechytrý kripl zde před časem, ale docela mě to s..e. V katalogu je fotka vydražených hodinek, nic víc, nic míň. Michal má samozřejmě pravdu v tom, že v katalozích jsou blbosti. A k tomu letopočtu: Ten, kdo dával hodinky do aukce podle mě udělal chybu v tom, že podle čísla stroje nadatoval hodinky a potom to převzali do katalogu. Výše už jsem psal, že stroj je vždy starší než hodinky. A ty tenké ručky jsou správně, jsou už čtvrté, které vidím. Omlouvam se za zverejneni te fotky,rad bych ji hned smazal.Jde to nejak??
Chosé24 Odesláno 6. září 2012 Nahlásit Odesláno 6. září 2012 Je pravda že o hodinkách toho moc nevím a vážím si každého názoru.A děkuji i za Tvuj.Rok sem,rok tam.Maš pravdu,že to není podstatné Stejně nejvíc potěší ta pochvala.Třeba se tu o nich dozvíme ještě vice,Chronomag je fajn.Právě pro ty ohlasy.A já jako laik se mužu jen přiučit....Správný názor.V přehledech se uvádí r.v.1935 výr.č.8mil.,r.v.1939 výr.č.9mil.A ty tam máš krásný číslo ,na které asi někdo tenkrát připlatil,jako tady naSPZ.Hi
Návštěvník tolja Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Omlouvam se za zverejneni te fotky,rad bych ji hned smazal.Jde to nejak?? není potřeba nic mazat, propříště postačí připsat zdroj
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Odesláno 7. září 2012 Taková zajímavost - takhle byly hodinky inzerovány v katalogu z roku 1940.Ten vrchní model je z roku 1937 a vůbec se mi nelíbí, ta malá mimostředka je divná.Ten spodní model (1938) je ten tvůj. Na fotce to vypadá, že minutová ručka je kratší. Upřímně řečeno, ta tvoje je až moc dlouhá, k hodinkám se ne zcela hodí, ale když Tolja napsal, že je originální, tak mu to věřím. Je velká škoda, že sem ještě nenapsal největší sběratel Primek tohoto fóra. Ten má totiž doma původní kus zrenovovaný přímo Omegou za ukrutný prachy. Ale je to naprostá bomba.
lukas.78 Odesláno 9. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Taková zajímavost - takhle byly hodinky inzerovány v katalogu z roku 1940.Ten vrchní model je z roku 1937 a vůbec se mi nelíbí, ta malá mimostředka je divná.Ten spodní model (1938) je ten tvůj. Na fotce to vypadá, že minutová ručka je kratší. Upřímně řečeno, ta tvoje je až moc dlouhá, k hodinkám se ne zcela hodí, ale když Tolja napsal, že je originální, tak mu to věřím. Je velká škoda, že sem ještě nenapsal největší sběratel Primek tohoto fóra. Ten má totiž doma původní kus zrenovovaný přímo Omegou za ukrutný prachy. Ale je to naprostá bomba. Koukam,koukam, a pořad jen koukam.Tve informace jsou opravdu přesvedčive.Studuji ty ručky už dva dny,porovnávám ruzné fotky a tak... je pravda ze ty na fotce jsou malinko kratši.Ale zase ty mé tam pasuji přesne na setinu milimetru.A ani hodinař nerikal že by byly neorig.Tak nevim.... Ani se neodvažuji přit,protže nevim jak to je .Každopadne děkuju za Tvuj názor,maš opravdu přehled
mechano Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Koukam,koukam, a pořad jen koukam.Tve informace jsou opravdu přesvedčive.Studuji ty ručky už dva dny,porovnávám ruzné fotky a tak... je pravda ze ty na fotce jsou malinko kratši.Ale zase ty mé tam pasuji přesne na setinu milimetru.A ani hodinař nerikal že by byly neorig.Tak nevim.... Ani se neodvažuji přit,protže nevim jak to je .Každopadne děkuju za Tvuj názor,maš opravdu přehled Ručky na tvých Omegách jsou rozhodně originál. Problém by mohl být s perspektivou.
Karlos Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 A jak se vlastně pozná, že je to rozhodně originál?
mechano Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 A jak se vlastně pozná, že je to rozhodně originál?Já nevim, jak to vim. Někdo to pozná, někdo ne.
lukas.78 Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Ručky na tvých Omegách jsou rozhodně originál. Problém by mohl být s perspektivou. Ze se tak ptam???,Co je problem s perspektivou?Nejak si pod tim nic nedokaži predstavit.
Karlos Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Minutová ručička by logicky měla svou špičkou ukazovat na minutovou stupnici. Na fotkách to ale vypadá, že je příliš dlouhá a ukazuje až za stupnici a že ji zakrývá, což Mechano vysvětluje změnou perspektivy při focení.
lukas.78 Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Koukám na fotky a ručky jsou pokaždé jiné.To bych nikdy neřekl.V reálu jejich špička konči přesně na okraji minutové stupnice.Snad to přiblíží dvě fotky. Děkuji za upozornění.
Karlos Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 V tom případě ta ručička asi bude v pořádku a jak má být.
Chosé24 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Koukam,koukam, a pořad jen koukam.Tve informace jsou opravdu přesvedčive.Studuji ty ručky už dva dny,porovnávám ruzné fotky a tak... je pravda ze ty na fotce jsou malinko kratši.Ale zase ty mé tam pasuji přesne na setinu milimetru.A ani hodinař nerikal že by byly neorig.Tak nevim.... Ani se neodvažuji přit,protže nevim jak to je .Každopadne děkuju za Tvuj názor,maš opravdu přehled Ted jsem tady čuměl do německého slovníku jak se řekne "hnidopich"...paráda je to tam...
mechano Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Aha, takže se to nepozná.Například já to poznám. A jestli ty, to fakt nevím.
mechano Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Ted jsem tady čuměl do německého slovníku jak se řekne "hnidopich"...paráda je to tam...No, a jak se to teda řekne?
mechano Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Koukám na fotky a ručky jsou pokaždé jiné.To bych nikdy neřekl.V reálu jejich špička konči přesně na okraji minutové stupnice.Snad to přiblíží dvě fotky. Děkuji za upozornění. No, minutová ručka je proti zvyku trochu dál od číselníku, takže záleží na tom, odkud se na to ten dotyčnej kouká (nebo fotí). Pokud se na to kouká z "ánfasu", mělo by být jasné, že kdyby byla ručka kratší (jak se domnívají různí nezkušení jedinci )bylo by zbytečné, aby tam pan Omega dával tu lunetu s číslama.
Javert Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 A je to tady, kdo chce, může přihazovat: http://aukro.cz/show_item.php?item=2625584977
Návštěvník tolja Odesláno 12. září 2012 Nahlásit Odesláno 12. září 2012 A je to tady, kdo chce, může přihazovat: http://aukro.cz/show...item=2625584977 ještě mu dělej reklamu, "autocenzůra"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se