sibirnaya Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 Pruhonice sou fajn. ja MHD nejezdim a nehodlam s tim zacinat.
gougy Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 (upraveno) Kdo mi prodá lístek na tuhle SHOW ? :-)Sibiř bude mít stánek před vchodem?Edit: co se místa konání týká, nemám žádné preference, ale když už se jako aktuální vidloň budu třepat do Prahy, asi bych preferoval něco, odkud dojdu pěšky na hotel V Cloud 9 by nám mohli něco vymyslet ale jinak je mi to úplně jedno, rád se potkám s magory i u táboráku.. Upraveno 13. září 2012 uživatelem gougy
sibirnaya Odesláno 13. září 2012 Nahlásit Odesláno 13. září 2012 tak sme to hezky rozmelnili.. takze hosi, nekdo se toho chopte, asi mistni, napiste kdy kde, a pak se muzem kazdej rozhodnout co a jak. jinak z toho nebude obligatne nic
Street Glide Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 (upraveno) ....jo jo,Sibiř má pravdu :-) ...zpráva o srazu mne zastihla sice daleko od domova,ale pro jistotu "co kdyby náhodou" sraz přeci jenom proběhl,tak abych tam pak nebyl jako "chudý příbuzný",.......zastavil jsem se tedy u místního vyhlášeného hodináře na Kerkiře. ....kromě jiných měl Costas ve výloze černé Daytona s random,ale měl po horkých dnech asi úpal a v horečkách volal "endeká" což je 11 :-)),tak jsem nechal Daytona Daytonama a začal jsem se zajímat o vystavené a zaprášené 116619LB,ty mi už raději ukazovala Costasova paní,na otázku ceny otevřela jakýsi zašlý katalog a mluvila něco o 30 tácech,....tak jsem začal dělat ty "JEJICH" gesta hlavou a rukama,co jsem se tady za ta leta naučil a na vizitku mi ze zadu tedy napsala 23.500,ale kdybych vzal Costase pořádně,tak říkajíc "do lisu na olivy" ještě by jistě něco pustil,........to už by byla asi slušná vstupenka na ROLBAPÁRTY ne ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2012 uživatelem Street Glide
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 Pokud jsi to ty, tak dorazím. Kde a v kolik? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 ...jasně že jsem to já :-))).... ...tak v pondělí v 9:00 marina Gouviá na Corfu,vyplouváme na ostrovy.........vem si teplé prádlo a hodně pytlíků na blinkánky,fouká tady 6-7 a jsou pěkný vlny -)))
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 To asi nestihnu... Stavkujou na Yarada Beach a tak nevím jestli seženu kerosin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Odesláno 15. září 2012 ....tak to se nedá nic dělat,to máš smůlu :-)....když ne v Gouviá,tak třeba nám to vyjde až budu ve Frankfurtu a nebo na Rolbaperpetualpárty :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kain 232 Odesláno 21. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Takze zajem by byl, Pruhonice jsou OK, hlavne kdyz prilakaji mimoprazske ucastniky. Pojdme zkusit najit termin, navrhuji konec listopadu / zacatek prosince. Vzhedem k tomu, ze vydelat na hodinky obcas zabere cas, davam velkou rezervu, aby se nas seslo co nejvic.
andiem Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Souhlas; Pruhonice a konec listopadu/zacatek prosince :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2
bradda Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Viděl bych to ideálně na čtvrtek 29. listopadu nebo 6. prosince.
andiem Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Ja bych se klonil spise k tomu 29.11.; ono, 6.12. je Mikulase, takze ti, co mame deti, budeme spise doma nez na srazu... --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se