Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Měl bych zájem o tyhle hodinky ale váhám, víte o nich někdo něco a jaká by byla rozumná cena díky za rady.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Informace k hodinkám: Hodinky japonské firmy CITIZEN, technologie ECO-DRIVE - hodinky poháněné světelnou energií, žádné výměny baterií, rezerva chodu 180 dní bez přítomnosti světělné energie, varovná funkce potřeby dobití, vodotěsnost 200 m, řízené radiovým signálem, materiál TITAN, kalkulační letecké stupnice, datum, šroubovací korunka, bezpečnostní přezka náramku, safírové sklíčko. Cena kolem 20000,-- použité by se daly sehnat něco kolem 10000,-- třeba přes annonci. Co by jsi přímo k hodinkám chtěl vědět? Ahoj jfk

Odesláno
Informace k hodinkám: Hodinky japonské firmy CITIZEN, technologie ECO-DRIVE - hodinky poháněné světelnou energií, žádné výměny baterií, rezerva chodu 180 dní bez přítomnosti světělné energie, varovná funkce potřeby dobití, vodotěsnost 200 m, řízené radiovým signálem, materiál TITAN, kalkulační letecké stupnice, datum, šroubovací korunka, bezpečnostní přezka náramku, safírové sklíčko. Cena kolem 20000,-- použité by se daly sehnat něco kolem 10000,-- třeba přes annonci. Co by jsi přímo k hodinkám chtěl vědět? Ahoj jfk

Díky moc to jsem potřebovat vědět Conrad

Odesláno

Díky moc to jsem potřebovat vědět Conrad

Není za zač :o) a příště stačí trošku prohledat internet a zjištíš ty samé informace co jsem ti napsal :o). Přeji ať dobře pořídíš :o). Ahoj jfk

• po měsících...
  • Po letech...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...