Conrad Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 (upraveno) Měl bych zájem o tyhle hodinky ale váhám, víte o nich někdo něco a jaká by byla rozumná cena díky za rady. Upraveno 5. června 2007 uživatelem Conrad
jfk Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Informace k hodinkám: Hodinky japonské firmy CITIZEN, technologie ECO-DRIVE - hodinky poháněné světelnou energií, žádné výměny baterií, rezerva chodu 180 dní bez přítomnosti světělné energie, varovná funkce potřeby dobití, vodotěsnost 200 m, řízené radiovým signálem, materiál TITAN, kalkulační letecké stupnice, datum, šroubovací korunka, bezpečnostní přezka náramku, safírové sklíčko. Cena kolem 20000,-- použité by se daly sehnat něco kolem 10000,-- třeba přes annonci. Co by jsi přímo k hodinkám chtěl vědět? Ahoj jfk
Conrad Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 Informace k hodinkám: Hodinky japonské firmy CITIZEN, technologie ECO-DRIVE - hodinky poháněné světelnou energií, žádné výměny baterií, rezerva chodu 180 dní bez přítomnosti světělné energie, varovná funkce potřeby dobití, vodotěsnost 200 m, řízené radiovým signálem, materiál TITAN, kalkulační letecké stupnice, datum, šroubovací korunka, bezpečnostní přezka náramku, safírové sklíčko. Cena kolem 20000,-- použité by se daly sehnat něco kolem 10000,-- třeba přes annonci. Co by jsi přímo k hodinkám chtěl vědět? Ahoj jfk Díky moc to jsem potřebovat vědět Conrad
jfk Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Informace k hodinkám: Hodinky japonské firmy CITIZEN, technologie ECO-DRIVE - hodinky poháněné světelnou energií, žádné výměny baterií, rezerva chodu 180 dní bez přítomnosti světělné energie, varovná funkce potřeby dobití, vodotěsnost 200 m, řízené radiovým signálem, materiál TITAN, kalkulační letecké stupnice, datum, šroubovací korunka, bezpečnostní přezka náramku, safírové sklíčko. Cena kolem 20000,-- použité by se daly sehnat něco kolem 10000,-- třeba přes annonci. Co by jsi přímo k hodinkám chtěl vědět? Ahoj jfk Díky moc to jsem potřebovat vědět Conrad Není za zač ) a příště stačí trošku prohledat internet a zjištíš ty samé informace co jsem ti napsal ). Přeji ať dobře pořídíš ). Ahoj jfk
de-tomaso Odesláno 10. července 2007 Nahlásit Odesláno 10. července 2007 Když se tady už rozebírají Promaster AS2031-57* .... nemáte někdo informace o uváděném kalibru H461?? Googloval sem jak divej, ale nic jsem nezjistil.
MartinZ Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Tyto hodinky koupíte za 280 Euro - NOVÉ, nepodporujte zdejší ZLODĚJE - údajné prodejce
Dantechno Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Pane , to vlakno je tri a pul roku stare.... Takze volate do tmy.
honziskoo Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Zdravím!! Líbí se mi, ale zajímalo by mě, kde je koupím za 280eur :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se