DJ_BA Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Zdravim vas, Chcel by som vediet vas nazor na hodinky SEIKO SNA365P1 http://www.inhodinky.sk/index.php/e-shop/128-seiko/234-seiko-hodinky-chronograf/3434-seiko-sna365p1, hlavne na kaliber 7T62 a znacku Seiko. Zhanam hodinky v cene okolo 300E a tieto sa mi dizajnovo pacia a su dokonca v akcii, len v hodinkach som novy tak sa moc nevyznam Kriteria mam cena okolo 300E, max 350 a aby neboli moc velke, max. 40, mam uzke zapestie. Dizajnovo sa mi pacia chronografi, ale ide cisto o dizajn, stopky nepotrebujem, cize kludne aj klasicky dizajn, ale ziadne oblekovky, skor sportove. Na tom ci budu quatrz alebo automat mi nezalezi, aj ked za 300E predpokladam, ze moc automatov nezozeniem, sklicko by mohlo byt zafirove, hodinky mam v plane nosit kazdy den tak nech nieco vydrzi. Za kazdu radu budem vdacny
Iggi Kali Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Kukni sa aj na potapacske seikoMonster, skx007, stargate atd.
DJ_BA Odesláno 14. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Kukni sa aj na potapacske seikoMonster, skx007, stargate atd. Pozeralo som, len bohuzial vsetko velke, Monster by sa este ako tak dal, ale dizajnovo mi pride krajsi ten chronograf. A nazor na znacku Seiko ako taku? Nie je lepsie hladat niekde inde?
habadej Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 V tomto cenovém horizontu nic lepšího než je Seiko těžko najdeš. Jsou pěkný, levný a vydržej.
Marfael Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Seiko dobrý,ale ten typ,cos postnul,teda dle mě není vůbec pěkný.Nudný,usedlý,nijaký.předpokládám,že jsi mladý klučina.Mám jeden typ na menší ruku,podle mě,ideální pro mladšího člověka.Už jsem je tu komusi doporučoval a byl nadšený.Cenově se vejdeš taky.případně jsou i v černé variantě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 (upraveno) A nemyslím si jako kolega tady,že nejde v rozmezí 350 éček sehnat další jiné,nebo lepší hodinky (ikdyž né asi o moc),ale Seikem chybu určitě neuděláš.Ale vzhledově jsou teda hrozné,ale to je jen můj názor. A třeba tímto kouskem uděláš taky hodně parády.Mají safír,automaty (pokud budeš nosit každý den tak není problém).super hodinky,které málo kdo nedoporučí.Akorát jsou 42 mm,ale ani na menší ruku si myslím,že to není problém.A nejsou chrono,ale tos psal,že není až tak důležité.Ale budeš mít kvalitu a dle mě velmi povedené potápky. http://www.chronosho...t-ocean-1-black V této cenové hladině už jde vybrat hodně kousků,takže těžko něco doporučovat,protože co ti kdo doporučí,to bude jen pár kousků z mnoha možných.Mrkni na chronoshop.cz ,nebo koukni taky do různých vláken,třeba se ti něco zalíbí. Upraveno 14. září 2012 uživatelem Marfael
DJ_BA Odesláno 14. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2012 A nemyslím si jako kolega tady,že nejde v rozmezí 350 éček sehnat další jiné,nebo lepší hodinky (ikdyž né asi o moc),ale Seikem chybu určitě neuděláš.Ale vzhledově jsou teda hrozné,ale to je jen můj názor. A třeba tímto kouskem uděláš taky hodně parády.Mají safír,automaty (pokud budeš nosit každý den tak není problém).super hodinky,které málo kdo nedoporučí.Akorát jsou 42 mm,ale ani na menší ruku si myslím,že to není problém.A nejsou chrono,ale tos psal,že není až tak důležité.Ale budeš mít kvalitu a dle mě velmi povedené potápky. http://www.chronosho...t-ocean-1-black V této cenové hladině už jde vybrat hodně kousků,takže těžko něco doporučovat,protože co ti kdo doporučí,to bude jen pár kousků z mnoha možných.Mrkni na chronoshop.cz ,nebo koukni taky do různých vláken,třeba se ti něco zalíbí. Tak tie Steinhart vyzeraju paradne, priznam sa, ze na tuto znacku som moc nepozeral ale tieto nemaju chybu, len sa bojim toho priemeru 42mm, mam naozaj uzku ruku, okolo 16,5 mm, bohuzial som nikde v BA nenasiel prevadzku kde by som si ich mohol vyskusat, cize jedine to risknnut
tomek Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Odesláno 14. září 2012 Tak tie Steinhart vyzeraju paradne, priznam sa, ze na tuto znacku som moc nepozeral ale tieto nemaju chybu, len sa bojim toho priemeru 42mm, mam naozaj uzku ruku, okolo 16,5 mm, bohuzial som nikde v BA nenasiel prevadzku kde by som si ich mohol vyskusat, cize jedine to risknnut Vubec se te velikosti neboj. Mam ruku stejnou jako ty a tenhle rozmer sedi naprosto vpohode. Konkretne mam hodinky orient ray (42mm). Myslim ze pokud te zaujali ty steinharty, tak bys mozna mohl kouknout i na ty orienty (s klidnym svedomim ti je muzu doporucit). Akorat teda nemaji safir ale zas jsou o polovinu levnejsi.. Jinak delaji se v ruznych barevnych provedenich orient ray orient mako
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se