Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

kontakt by byl??pokud by nespravil tak třeba poradí.

No, v okolí Olomouce můžu doporučit Valise, má dílnu/krámek v Chomoutově. A ani práce se zlatem mu podle mě není cizí.

Odesláno

pěkné hodinky, oprava stroje je nejspíš reálná, ale oprava pantu / i sebelepší / bude navždy poznat. zlatník totiž použije zlatou pájku jiného odstínu materiálu. dá se dokonce zrepasovat i číselník, který nestojí za moc, to bych ale nedoporučoval. s cenou 3000,- euro nesouhlasím , spíš počítám 2000,- po generálce.

reálné odpovědi na všechny otázky lze získat zde - http://www.kralovstvihodin.cz/ , mají tam velmi dobré hodináře a vynikající znalosti z oboru i po obchodní stránce. sám tam občas zajdu na radu.

Návštěvník Tada
Odesláno

kontakt by byl??pokud by nespravil tak třeba poradí.

Poslal jsem ti to v SZ :)

Odesláno

nemusíte si pořád dělat reklamu. <_<

Možná je to i reklama, ale určitě uvádění vašich nesmyslných informací na pravou míru (například "opravený pant už nikdy nebude jako originál", nebo jak ta blbost zněla?).

Odesláno

Možná je to i reklama, ale určitě uvádění vašich nesmyslných informací na pravou míru (například "opravený pant už nikdy nebude jako originál", nebo jak ta blbost zněla?).

A je ten pant opravdu ulomený nebo jen rozdělaný /vytlačená oska/.

Odesláno

to neni možná reklama, to je jistá reklama.

Odesláno

to neni možná reklama, to je jistá reklama.

Jistá reklama vypadá spíš takhle: reálné odpovědi na všechny otázky lze získat zde - http://www.kralovstvihodin.cz/ , mají tam velmi dobré hodináře a vynikající znalosti z oboru i po obchodní stránce. sám tam občas zajdu na radu. :smile_anim:

A donutil jste mě ještě to rozvést. Takže si dovolím tvrdit, že není pravda vaše informace, že nejde opravit šarnýr tak, aby to nebylo poznat, není pravda, že nejde opravit gong v hodinkách tak aby správně zněl. Jednoduše to jsou všechno kecy neznalého problematiky. Nepřeju nikomu aby se řídil vašimi radami. A povšimněte si, že přitom nenabízím žádné služby ani adresy.

• Dát hlas 2
Odesláno

Jistá reklama vypadá spíš takhle: reálné odpovědi na všechny otázky lze získat zde - http://www.kralovstvihodin.cz/ , mají tam velmi dobré hodináře a vynikající znalosti z oboru i po obchodní stránce. sám tam občas zajdu na radu. :smile_anim:

A donutil jste mě ještě to rozvést. Takže si dovolím tvrdit, že není pravda vaše informace, že nejde opravit šarnýr tak, aby to nebylo poznat, není pravda, že nejde opravit gong v hodinkách tak aby správně zněl. Jednoduše to jsou všechno kecy neznalého problematiky. Nepřeju nikomu aby se řídil vašimi radami. A povšimněte si, že přitom nenabízím žádné služby ani adresy.

I já bych se připojil a pokusil se tak ochránit tazatele před špatnou radou. "Obyčejný" zlatník mi opravil pro máti prvorepublikovou brož ze tří odstínů zlata tak, že je to naprosto k nerozeznání, takže to opravit jde a to i v případě nějakého tepání, nebo rytí. No a co se gongu týče, tak jsem přesvědčen o reálnosti opravy a uvedení do "původního stavu". A taky bych se rád zeptal na tu cenu, proč si Speedmaster1 myslí, že bude 2000,- Euro. Opírá se to o nějakej odhad, nebo zkušenost ?

Tomc se zde přihlásil o pomoc a měl by ji dostat a ne být vržen do tmy s tím, že hodinky jsou na prd, že už je nikdo neopraví a když, tak špatně...to si myslím, že není dobré. Toš tak.

• Dát hlas 1
Odesláno

L. máš to zapotřebí ? Nemáš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...