Messiah Odesláno 2. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2013 Jsou dobrý ty už si nechám na pořád :-)
RobertPlant Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Ani se nedivim. Nejhezčí Hamiltony!
belkov Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Taky jsem podlehl a už se s nimi doma kochám.Ještě ten racing řemen a bude to komplet.Opravdu paráda.
RobertPlant Odesláno 2. března 2013 Nahlásit Odesláno 2. března 2013 Tak to blahopřeju! Jak se nosí? Mě vyděsilo ve specifikaci na stránkách Hamiltonu, že mají 45-46mm, to už minimálně na mě je moc. Ale design, historie a strojek z nich dělá asi fakt nejvíc zajímavé Hamiltony.
sashator Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Tak to blahopřeju! Jak se nosí? Mě vyděsilo ve specifikaci na stránkách Hamiltonu, že mají 45-46mm, to už minimálně na mě je moc. Ale design, historie a strojek z nich dělá asi fakt nejvíc zajímavé Hamiltony.Musíš si je vyzkoušet, díky tvaru pouzdra působí menším dojmem než je těch 45mm, naopak nosí se velice příjemně.Jinak taky samozřejmě gratuluji a jsem rád, že se Pan Europ klub pomalu rozšiřuje.
RobertPlant Odesláno 3. března 2013 Nahlásit Odesláno 3. března 2013 Musíš si je vyzkoušet, díky tvaru pouzdra působí menším dojmem než je těch 45mm, naopak nosí se velice příjemně.Jinak taky samozřejmě gratuluji a jsem rád, že se Pan Europ klub pomalu rozšiřuje. Hned jak je uvidím za výlohou, jdu zkoušet
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se