Přejít na obsah

Hamilton Pan Europ

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Po dlouhé cestě sem, zdá se, našel hodinky, které by na mém zápěstí mohly strávit delší dobu :rolleyes: Mé číslo jedna jsou nové "póčka", ale ty jsou pro mě finančně nedostupné. Pak se mi líbily Breitling SuperOcean Heritage, ale ty mne naživo zklamaly. Tak sem vyzkoušel ve Zlíně u pana Stuchlíka Pan Europ, které byly na třetím místě. Díval sem se po nich dlouho. Začalo to modrou limitkou, a pak jejich černými a stříbrnými následovníky. Jakmile sem je dal na ruku, tak sem věděl, že to je ono :smile_anim: Měl sem obavy z velikosti 45 mm, ale díky tvaru pouzdra a nožiček to na ruce není znát. Na zápěstí "sedí" výborně. Ciferník je přehledný, i když jsou ručky poměrně štíhlé. Přesnost není pro mě zásadní, ale co sem tak postřehl, není to zatím žádná sláva:-) Strojek je ale zatím v záběhu, tak tomu dám čas. Když sem u strojku, jedná se o nový kalibr Eta H31. Video můžete shlédnout níže. TTD rozepisovat nebudu, kdo chce může je vzhlédnout zde: http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/timeless-classic/pan-europ/H35756735

A to je asi tak všechno. Dál pouze pár neuměleckých fotek.

Díky za přečtení.

Video strojku:

http://www.youtube.com/watch?v=w8Zd-lAifvs

Foto:

P1000008.JPG

P1000021.JPG

P1000022.JPG

P1000026.JPG

P1000027.JPG

IMAG0088.jpg

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Pěkné, i když modré se mi líbí asi víc (neviděl jsem ani jedny na živo).

Ty černé jsou zase decentnější a ladí ke každému oblečení.

Těším se, že je někdy uvidím na UH-zlínském srazu.

Upraveno uživatelem Vit
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Pěkné, i když modré se mi líbí asi víc (neviděl jsem ani jedny na živo).

Ty černé jsou zase decentnější a ladí ke každému oblečení.

Těším se, že je někdy uvidím na UH-zlínském srazu.

Díky:-) Rád na sraz přijedu. Už se dlouho na nějaký chystám. Dnes sem objednal origo řemen na ty modré, tak sem zvědavý jak jim sekne.

Odesláno

Díky:-) Rád na sraz přijedu. Už se dlouho na nějaký chystám. Dnes sem objednal origo řemen na ty modré, tak sem zvědavý jak jim sekne.

Sleduj ZDE.

Odesláno

Ak ich človek vidí medzi ostatnými kusmi, doslova "svietia". Oko ide okamžite na ne. Videl som len modrý variant, ale pozerám, že aj čierny je veľmi dobrý. Stupňovaná vnútorná luneta je super a jej šírka vôbec nevadí, všetko proporčne dopasované.

Odesláno (upraveno)

Černýmu bratříčkovi to taky docela sekne, i když modrá je modrá :D . Jediná věc co bych nelimitce vytknul je průhled na strojek, plné dýnko se mi líbí více, ale chápu Hamilton, že limitku museli trochu odlišit. A kolik ti dělají? U mě je to 5-6sec do plusu což je podle mě naprosto v pohodě.

A kde jsi objednával řemen a na kolik vyjde- mám ho sice ještě v dobrém stavu, ale člověk musí myslet do budoucna.

edit- tak koukám, že z původní gratulace se vyklubal menší dotazník

Upraveno uživatelem sashator
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Modrá se mi líbí o fous víc, ale černá je univerzálnější, bych řekl. Včera sem je seřídil a zatím jdou přesně. Chce to čas.

Info ohledně řemenu napíši do SZ.

Návštěvník cecil
Odesláno

Moc pěkné,ten racer jim sekne.A opravdu nejhezčí Hamiltony vůbec,velmi pěkné hodinky,gratuluji.

Odesláno

Paráda, gratuluji ke krásnému kousku. Stále čekám, jestli je Hamilton neudělá i na kovovém náramku. Koženým řemínkům dávám zabrat :rolleyes:

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Paráda, gratuluji ke krásnému kousku. Stále čekám, jestli je Hamilton neudělá i na kovovém náramku. Koženým řemínkům dávám zabrat :rolleyes:

Díky. Tah je rozhodně praktičtější, ale na Pan Europ si jej nějak nedokážu představit.

Odesláno

Moc často tu nepíši, snažím se spíš tiše pokukovat, ale tohle mi nedá. Ty hodinky jsou prostě úžasné! Jak je často zmiňováno, modrá je dobrá, ale i v černé mají neskutečné koule. A ten řemen jim sednul dokonale. Přeju, ať tě dlouho neomrzí

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Díky všem pánové :smile_anim:

Přesnost je teď naprosto v pohodě.

Jinak od zítřka sem na týden v Příbrami, takže pokud by je chtěl někdo vidět live, můžem dát sraz :oneeyed02:

Odesláno

Gratulace. Tyto hodinky jsem nějak vždycky přehlížel ve stylu - jo, dobrý, kvalitní, ale nic pro mě. Teď na ně po čase zas hledím a něco mi říká -jakto že je sakra ještě nemáš??? :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...