adamo Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Souhlasím s bertem. Junghans dělá pár hezkých hodinek, ale vždycky to pose.ou nápisy. Mám od nich pilotky a jsou super, ale je tam toho na ciferníku prostě moc. A mimochodem v té škole v Dessau je dole kavárna a dělají tam skvělou Bauhaus Fruhstuck. Takže kdo bude mít cestu kolem nebo se bude chystat na prohlídku, doporučuji se ráno zastavit (teda dva roky zpět jsem ji tam měl tak snad ji dělají pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Pěkné. Bohužel, já do téhle školy nechodil, já chodil na práva :-) Pak jsem dostal rozum a začel se věnovat stavařině. Tak to je úžasnej barák. hotová fabrika na sny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Tak ja je pred cca.mesicem poridil a spokojenost. Obecne me na nich stve velikost napisu, plastove sklicko a na muj vkus trosku usedlejsi design. Co me ale bavi je rezerva natahu, kazdou chvilku ji kontroluju a spousta otazek, co je to za hodinky, zadny z mych modelu nedostava tolik otazek. Kazdopadne to neni konecne reseni, mam policeno na Junghans, hned jak budu na foru pul roku a budu moc prispivat, tak je dam do prodejniho vlakna a zkontaktuju MarvinaX... Jinak ten dial nejde na jinej cas nastavit, skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Ty se jim opět povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Nejedna se o Cal.9100, ale Cal.9132 z rady 9. http://shop.junkers.de/junkers-uhr-6060-5-junkers-bauhaus.html http://www.citizen.co.jp/miyota_mvt/9015/spec.html#cal9132Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tronk Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 mamina dostala pod stromcek damsku verziu Junkers Bauhaus - 6073M-1mozno nevyzeraju az tak ako za 200 eur, ale urcite su jedinecne - u nas ich nieje dostat... takze s mojim odporucanim a jej vyberom som spokojny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolomaznic Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Mně ty Junkers (zkoumal jsem model 6060 s indikátorem rezervy chodu) přišly úžasné na fotkách, ale v reálu to bylo horší. Při zatřesení tak nějak chrastily, sklíčko není safír a má takový "plastový" odlesk a celkově bych řekl, že design 9/10, provedení 6/10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 6060 jsou moc pěkný oblekovky. Mě nevímproč fascinuje 6944-4. Podle domácího webu by měly být brzo i v automatech. Že by malá radost k vánocům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Včera mail z Junkersu, Automaty skladem 6966https://shop.junkers.de/en/junkers-6966-4-g38.html?jn_vid=268 Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Strojek Miyota 8205? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Jestli ono by místo psaní otázek nebylo jednodušší rozkliknout ten odkaz .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Mel jsem na mysli jak ten strojek funguje. Presnost, spolehlivost, zkusenosti, atak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Tak v tom případě se za jízlivost omlouvám, to mi fakt nedocvaklo. Jo, jinak nevím, jak funguje ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) V klidu. Dnes bude zas teplo. A mám "50" ! Urá Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se