Tower Of Power Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Ja to napsal blbe, omlouvam se. Bud cisla tak jak jsou tam ted, tj. licha, anebo jen 6 a 12 a minutove indexy. Pricemz se ale primlouvam za to, nechat to, jak to je.
mt01 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 pokračuje ještě vývoj nebo to zamrzlo?
Trojan Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Můj nápad na indexy - nějak se mi nedařila chytnout ta barva lumi Je to zplichtěné narychlo. Jo a ta lumi by samozřejmě byla kulatá ale já to tam takhle vyšablonoval abych s tim neměl tolik práce... Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Trojan
Vit Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Pánové, omlouvám se za odmlku, ale musel jsem naléhavě řšit něco jiného řešit něco jiného. Při poslední komunikaci jsme se s Robertem domluvili na následujících bodech, které by měly platit. Neříkám, že jsou nezměnitelné, ale za jejich změnu by se musela postavit většina zájemců (pokud tedy nějací budou). - hodinky budou bez datumovky- budou celé bronzové (včetně dýnka)- dýnko nebude prosklené- číselník bude inverzní (svítit bude vše kromě indexů a ruček)- na lunetě budou šestihranné šrouby- korunka bude ve tvaru šestihranu- ručky budou skeletované, ocelové leštěné- tvar pouzdra - varianta 121026
Vit Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 V současnosti probíhá shánění potenciálních zájemců o tuto L.E. i mimo Chronomag. Pokud by se tu našlo cca 10 zájemců, byla by výroba asi jistá. RekapitulaceBronzové hodinky o průměru 42mm bez korunky, se vzhledem viz předchozí příspěvek.Zbývá doladit vzhled ciferníku (podobu indexů) a tvar ruček.Na ciferníku bude logo:LT EUROPEpowered by ChronotecStrojek: 21,600 BPH Sii NH35 Japan automatic movement with hacking and handwinding featuresZatím je odhad ceny cca 900 Eur při použití bronzového pouzdra a LE s počtem 30 ks. Pokud tedy někteří z vás o takovýchto hodinkách uvažují (a mají na ně peníze), prosím, aby se zapsali do pořadníku. Pořadník bude do doby by stanovení finálního vzhledu nezávazný. 1. Vít2.
Vit Odesláno 9. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Ciferník bych si představoval jako inverzi k Lum Tec V1. Co je na V1 čené, bylo by luminiscenční, nerez rámeček by zůstal a co je na V1 Luminiscenční by bylo černé, utopené o tloušťku osmi vrstev luminovy. Takto udělaný ciferník je plastický a velice líbivý.Pro ilustraci moje mobilní fotky LT V1: Samozřejmostí je to, že tvar indexů by byl jiný nez u LT V1. Ve hře je i varianta, že ty šestihranné indexy by byly plastické ocelové hlavy šroubů.
mt01 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 1. Vít2. Tak paráda zase se to pohnulo o kus dále, postavil bych se do fronty s pořadovým číslem 007, díky 1. Vít2.3.4.5.6.007. MT01
mt01 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Můj nápad na indexy - nějak se mi nedařila chytnout ta barva lumi Je to zplichtěné narychlo. Jo a ta lumi by samozřejmě byla kulatá ale já to tam takhle vyšablonoval abych s tim neměl tolik práce... takhle to nevypadá zle ale jak psal VÍT tak index nebude luminiscenční, potom by to klidně mohlo vypadat stejně i stěma hranama
Trojan Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 Klidně, podle mě je to hezké, nicméně by to pak asi bylo pez toho "propadu".Já bych si to stejně představoval spíš na tyhle šetihránky na černym, "šmirglovým" cifru.
lobotor Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Ahoj, je místo pro zájemce z řad nováčků ? :-)
Vit Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Ahoj, je místo pro zájemce z řad nováčků ? :-) Samozřejmě, jestli máš zájem, tak se připiš.
lobotor Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) 1. Vít2. lobotor3. ..007. MT01 Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem lobotor
lobotor Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 je nutný ten inverzní číselník ? dle mého by byl matný černý hezčí ...
Vit Odesláno 25. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2012 je nutný ten inverzní číselník ? dle mého by byl matný černý hezčí ... Byl vybrán. Myslím, že to bude hezké a pokud vím, tak inverzní číselník v bronzovém pouzdře nikdo nemá (takže svým způsobem i jedinečné).
Tower Of Power Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2012 Takze se jde do toho? U bronzovek vazne nechci chybet... 1. Vít2. Lobotor3. Tower of Power4.5.6.007. MT01
Vit Odesláno 27. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Super, Robert shání zájemce i mimo chronomag, snad se nám to podaří.
Tower Of Power Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Super, Robert shání zájemce i mimo chronomag, snad se nám to podaří. Oni jsou mimo Chronomag taky nejaky lidi??
lobotor Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 nejde to dát i do sekce prodej ? :-)
Tower Of Power Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 nejde to dát i do sekce prodej ? :-) Mno, ono se toho tu zatim moc neprodava...
Pe3xxx Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Ahoj vsetci, vyvoj stale pokracuje a spolocne to dotiahneme do finalnej fazy... Vazime si Vase postrehy a napady a vsetky konzultujeme spolu Vitom! Snazim sa spropagovat limitku hlavne v nemecku a mam asi 11 zaujemcov zatial. Cim vacsia limitka bude tym pojde cena dole. Chceli by sme spravit aspon 35-50 kusov. Tesim sa na dalsie podnente nazory... Momentalne finisuje dokoncenie kolekcie 5 preto sme dost zaneprazdneny preto som vdacny Vitovi ze naozaj profesionalne vedie diskusiu... s priatelskym pozdravom Robert K&B time - LUM-TEC EUROPE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se