Tower Of Power Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Ja jsem s tim v pohode, s podobnym terminem jsem v zasade pocital, tak se aspon budeme mit na co tesit! Jen by me jeste zajimalo: co by stalo nechat si na dynko udelat monogram? Nemam zkusenosti s pripadnym prodejem podobnych tezce zakazkovych limitek, ale selskym rozumem si myslim, ze jsou vicemene neprodejne. Takze bysme si je proste pojistili nadozivoti. Kdyz uz je nas dohromady pet a pul:)
Vit Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2013 V 30. 1. 2013 v 20:13, Tower Of Power napsal: Ja jsem s tim v pohode, s podobnym terminem jsem v zasade pocital, tak se aspon budeme mit na co tesit! Jen by me jeste zajimalo: co by stalo nechat si na dynko udelat monogram? Nemam zkusenosti s pripadnym prodejem podobnych tezce zakazkovych limitek, ale selskym rozumem si myslim, ze jsou vicemene neprodejne. Takze bysme si je proste pojistili nadozivoti. Kdyz uz je nas dohromady pet a pul:) Místo na monogram bych tam chtěl nechat, jako to bývalo u kapesních hodinek.Ale myslím, že to, zda si ho nechá člověk vyrýt už ve výrobě bych nechal na každém majiteli.
Vit Odesláno 2. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Navzdory tomu, že ručičky už jsou uzavřené napadla mě taková další možnost jak upravit vteřinovku.Do realizace máme ještě nějaký čas a tak jsem to zkusil. Co na to říkáte, je to moc velká divočina?
Vit Odesláno 3. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Klidně kritizujte, navrhujte ...Napadá mě ještě větší vteřinovka, pouze jedna, také s klíčem na konci, který by seděl do těch hodinových indexů (šestihranů).Potom mě ještě napadla velká třílistá vrtule, s třemi délkami listů, ale nevím, s letadlem hodinky zatím nemají nic společného ...(i když, ... v roce 2014 to bude 111 let od prvního letu bratří Wrightů, že by jsme to využili? Potom bych mohl hlavní ručky udělat vyžebrované jako křídla dvouplošníku - UŽ MI ASI FAKT HRABE ...)Nebo to mám nechat v původním stavu - decentní, klasickou vteřinovku? Upraveno 3. února 2013 uživatelem Vit
Tower Of Power Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 Ty ses koukal co prodejního vlákna na Cimier, že jo:)? Mě tohle řešení taky dost zaujalo. Sice to ztratí tu designovou čistotu, ale zase by to získalo na zajímavosti... Vrtuli ale určitě ne, nechal bych to na vzhledu šroubu. Abych to nějak shrnul, líbí se mi to, ale nejsem si jistej, jak by to vypadalo v reálu...
Henatko Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Když návrhy nevadí tak se taky přidám , osobně nejlepší je verze 27.9.2012 malinko jsem ji upravil (omlouvám se za kvalitu ale na rychlo Zoner)Cifr klidně "carbon" a větší lumi jako na těch V1 (pozice 3 a 9) a nestiděl bych se ani za jedinou číslici 12 . Ručky určitě širší a vteřinovku klasiku . Upraveno 3. února 2013 uživatelem Henatko
mt01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 V 3. 2. 2013 v 14:24, Vit napsal: Klidně kritizujte, navrhujte ...Napadá mě ještě větší vteřinovka, pouze jedna, také s klíčem na konci, který by seděl do těch hodinových indexů (šestihranů).Potom mě ještě napadla velká třílistá vrtule, s třemi délkami listů, ale nevím, s letadlem hodinky zatím nemají nic společného ...(i když, ... v roce 2014 to bude 111 let od prvního letu bratří Wrightů, že by jsme to využili? Potom bych mohl hlavní ručky udělat vyžebrované jako křídla dvouplošníku - UŽ MI ASI FAKT HRABE ...)Nebo to mám nechat v původním stavu - decentní, klasickou vteřinovku? za mě stále varianca C, tohle mi přijde už docela moc věcí na cifru
mt01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 V 3. 2. 2013 v 16:09, Henatko napsal: Když návrhy nevadí tak se taky přidám , osobně nejlepší je verze 27.9.2012 malinko jsem ji upravil (omlouvám se za kvalitu ale na rychlo Zoner)Cifr klidně "carbon" a větší lumi jako na těch V1 (pozice 3 a 9) a nestiděl bych se ani za jedinou číslici 12 . Ručky určitě širší a vteřinovku klasiku . a tohle je tak neskutečně krásný že bych do toho šel taky okamžitě
Henatko Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 V 3. 2. 2013 v 17:13, mt01 napsal: Něco do sebe to má , ještě mít vypouklé dýnko ala potápky do extrémních hlubin .Vteřinovka tenká a jedovatá oranžová , max ať má na konci nějaké logo těsně u osy .
mt01 Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 V 3. 2. 2013 v 17:32, Henatko napsal: Něco do sebe to má , ještě mít vypouklé dýnko ala potápky do extrémních hlubin .Vteřinovka tenká a jedovatá oranžová , max ať má na konci nějaké logo těsně u osy .to je přesně ono
Vit Odesláno 3. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2013 V 3. 2. 2013 v 16:09, Henatko napsal: Když návrhy nevadí tak se taky přidám , osobně nejlepší je verze 27.9.2012 malinko jsem ji upravil (omlouvám se za kvalitu ale na rychlo Zoner)Cifr klidně "carbon" a větší lumi jako na těch V1 (pozice 3 a 9) a nestiděl bych se ani za jedinou číslici 12 . Ručky určitě širší a vteřinovku klasiku . Změně tvaru pouzdra bych se rád vyhnul. Šestihranné šrouby jsou lepší než imbusy, nedrží se v nich špína.Vzhled cifru je téměř totožný s LT V1, chci něco originálního. V 3. 2. 2013 v 17:32, Henatko napsal: Něco do sebe to má , ještě mít vypouklé dýnko ala potápky do extrémních hlubin .Vteřinovka tenká a jedovatá oranžová , max ať má na konci nějaké logo těsně u osy . Nevím, do této limitky jsem šel proto, že všichni nabízejí bronzové pouzdra šíleně velké 45mm a více s výškou 15 a více mm. Já ty hodinky chci pravidelně nosit a předtstava něčeho tak neergonomického jak je toto dýnko mě děsí. Ty jsi Vrcanův příbuzný ne? Aby to nevyznělo negativně, díky za snahu a nápady, jen tak dál.
Henatko Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Ty imbusy jsem nemazal pouze jsem vzal ilustračně že se mi líbil tvar pouzdra a pouze jsem upravoval ve foto-editoru (pročetl jsem to celé tak o špíně vím)Cifr by byl relativně dost pozměněn .A ne nejsem Vrcanův bratr prostě se mi líbí hezké věci Osobně myslím že pokud chcete najít další zájemce na limitku tak to bude chtít překopat celé hodinky (aby to nebyla limitka 4 lidí bohužel)Přesto přeji hodně štěstí vlákno budu nadále sledovat (určitě hodím něco na papír a postnu to)
Vit Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 7:54, Henatko napsal: Ty imbusy jsem nemazal pouze jsem vzal ilustračně že se mi líbil tvar pouzdra a pouze jsem upravoval ve foto-editoru (pročetl jsem to celé tak o špíně vím)Cifr by byl relativně dost pozměněn .A ne nejsem Vrcanův bratr prostě se mi líbí hezké věci Osobně myslím že pokud chcete najít další zájemce na limitku tak to bude chtít překopat celé hodinky (aby to nebyla limitka 4 lidí bohužel)Přesto přeji hodně štěstí vlákno budu nadále sledovat (určitě hodím něco na papír a postnu to) Chci vědět, jestli by případné změny přilákali více zájemců, proto jsem vytvořil TUTO anketu.Současní zájemci zapsaní v seznamu nechť projeví svůj názor ve vlákně, pokud chtějí něco změnit.Jsem zvědavý, jak to dopadne.
Vit Odesláno 6. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Reálné fotky luminiscenčního ciferníku a proměna jeho vzhledu v závislosti na světelných podmínkách je vidět zde:(líbí se mi změny od bílé na slunci až po zelenou ve tmě) ZDROJ ZDROJ ZDROJ Upraveno 6. února 2013 uživatelem Vit
Henatko Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 V 6. 2. 2013 v 14:05, Vit napsal: Chci vědět, jestli by případné změny přilákali více zájemců, proto jsem vytvořil TUTO anketu. Super nápad , chce to lidi opravdu nějak nalákat a ať si opravdu vyberou .
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 6. 2. 2013 v 16:15, Henatko napsal: Super nápad , chce to lidi opravdu nějak nalákat a ať si opravdu vyberou . Luminiscenční fiferník má ještě jednu výhodu: pokud se na něj něco napíše stejnou neluminiscenční barvou, bude to vidět jen za tmy (heslo, znak, ...).
Tower Of Power Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 7. 2. 2013 v 6:32, Vit napsal: Luminiscenční fiferník má ještě jednu výhodu: pokud se na něj něco napíše stejnou neluminiscenční barvou, bude to vidět jen za tmy (heslo, znak, ...). No ale to je zrovna skvělý nápad! Dohodneme se na něčem? Chápu, že monogram, o kterém jsme tu mluvili, je asi ekonomicky nesmysl, ale co třeba nějaký citát? I když zrovna ke šroubu se žádný, co znám, neváže...
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 V 7. 2. 2013 v 7:21, Tower Of Power napsal: No ale to je zrovna skvělý nápad! Dohodneme se na něčem? Chápu, že monogram, o kterém jsme tu mluvili, je asi ekonomicky nesmysl, ale co třeba nějaký citát? I když zrovna ke šroubu se žádný, co znám, neváže... Třeba: WATCH ILUMINATED(nevím jestli jsem si to správně přeložil do AJ, ale v češtině by o mělo mít význam HODINKOVĚ OSVÍCENÝ)... no jo, čelt jsem Angels and demods .....
cretino Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Vit ma poziadal o presun mojho citatu aj sem, takze vkladam este raz: V 7. 2. 2013 v 13:21, cretino napsal: fandim tejto limitke, moje poziadavky (priemer aspon 46mm) by ale asi nepresli kazdopadne ako dobru rady by som vam odporucil neist cestou bronzoveho dynka, lebo uz moja sirsia Helson spona mi za urcitych situacii farbi ruku odspodu na zeleno a predpokladam, ze pri bronzovom dynku a kontaktu s pokozkou by zo zelenych ruk nemali buduci majitelia velku radost.. to zafarbenie nejako neubuda ani pri dlhsom pouzivani a uz vytvorenej nejakej tej patine
Vit Odesláno 7. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2013 Zatím se v hlasovacím VLÁKNĚ objevili 4 zájemci, kteří by o L.E. měli zájem, pokud se něco změní.Počkám ještě týden a potom to uzavřu a domluvíme se jak dál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se