sy242 Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Padly mi do oka letošní Swatch club hodinky - SUOZ157 neboli OPEN'IT. Kde byste je koupili, když tu není žádný dovozce svoček? Na ebayi nejsou a asi ani nebudou, když jsou klubové? Webové shopy swatch posílají jen do 'vlastního' státu. Co s tím?
Liqid Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Zkusil bych napsat do nějakého shopu kde mají Swatch, třeba by sehnali. Hodinky se mi teda moc nelíbí. Jedny Swatchky mám a je na nich nejlepší ta lehkost toho plastu. Ani o nich na ruce nevím a pak když nasadim třeba Casio, tak si připadám jak s cihlou na ruce
t2 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Mám pocit, že klubovky se neprodávají jen tak. Něco jako jenom pro členy klubu. Kdysi jsem se o to zajímal ještě když tu měli zastoupení, ale nějak nevěděli co a jak.
sy242 Odesláno 1. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Tak už jsem našel, mají tam i mraky již starších typů, nádhera: zde. No jinak do klubu se lze dostat právě koupí těch "klubových" kousků.
Liqid Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Má ten jejich klub nějaké výhody, popř. k čemu je dobré členství?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se