M-72 Odesláno 6. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Ó bavím se že bych taky s Tokarevem něco naklepal, když je poladěnej Už jsem myslel, že mě ty Revue opustily a ono ne http://cgi.ebay.com/Large-New-SWISS-Mechan...7QQcmdZViewItem
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Náš oblíbený Hamilton nic nemá ?
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 No fuj (Jeremy a body3) jak můžete srovnávat čínskej brak s parádní origo Amerikou. I když matroš mají perfektní. Jinak 1911 A1 od Kimbrů. Správně, když 1911, tak teď už jedině Kimber
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Má oblíbená, ale bez toho kompenzátoru, .10mm Auto má něco do sebe
georg Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 tů Snow: a jak se na tom pozná, kolik je hodin? Nebo je to jeden z léčebných produktů proti Chronomag-nákaze?
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Nebo tahle, Smith Wesson 610 Classic, pro revolver velmi neobvyklá ráže, také .10mm Auto, jinak se omlouvám, nechal jsem se unést, asi je to na jiné vlákno nebo jiné forum
georg Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Ne panstvo, určitě jsem to nemyslel jako výtku - zbraně se mi moc líbí, i když žádnou nevlastním. A je to taky pěkně zhodnocené železo - podobně jako hodinky, nože, spalovací motory nebo třebas různé nástroje. BTW - u krátkých ručních zbraní se vlastně také (a mimo jiné) rozlišuje automat a manuál, je to tak?
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 BTW - u krátkých ručních zbraní se vlastně také (a mimo jiné) rozlišuje automat a manuál, je to tak? V základě ano, zjednodušeně : revolver single action pouze manuál, jinak je to zastaralý systém, v současné době double action, takže také automat pistole double action nebo-li automat, single se snad už nedělá kromě specialit, možná terčovnice, ale v tomto oboru nejsem tak kovaný takže mě patrně asi někdo opraví ( zbraně nevlastním, ale zajímám se o ně, pokud mohu doporučit literaturu, tak Velká encyklopedie pistolí a revolverů, autor A.E. Hartink ).
vor Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Ó bavím se že bych taky s Tokarevem něco naklepal, když je poladěnej Už jsem myslel, že mě ty Revue opustily a ono nehttp://cgi.ebay.com/Large-New-SWISS-Mechanical-PILOT-Watch-REVUE-THOMMEN_W0QQitemZ230088504065QQihZ013QQcategoryZ31387QQcmdZViewItem Pěkný , ale ten nápis UNITAS jim nějak nejde, tak ho tam už raději nedali.
Návštěvník Snow Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 Ó bavím se že bych taky s Tokarevem něco naklepal, když je poladěnej Už jsem myslel, že mě ty Revue opustily a ono nehttp://cgi.ebay.com/Large-New-SWISS-Mechanical-PILOT-Watch-REVUE-THOMMEN_W0QQitemZ230088504065QQihZ013QQcategoryZ31387QQcmdZViewItem Pěkný , ale ten nápis UNITAS jim nějak nejde, tak ho tam už raději nedali. Pravda
M-72 Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 A tenhle kolík mi tam dal radši malinkatý obrázky :-( Že by to byly konečně ty pravé :-) http://cgi.ebay.de/Revue-Thommen-30erSport...1QQcmdZViewItem
maxs Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Tieto sú z originál RT kolekcie.Skús,či ti nepošle lepšie foto.
M-72 Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 To : maxs, díky. Pokud se v RT orientuješ, kolik myslíš, že je dobrá cena? Nevíš, mají safír? To : snow u Hamiltona jem nic pro svůj speciální účel k období II. WW neobjevil Nové mají zřetelnou datumovku a ty staré na EBAY, no nevím... a jsou moc malé. Ještě zůstává možnost - přestavba z Archimede. Beru v potaz levnější varianty.
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 To : snow u Hamiltona jem nic pro svůj speciální účel k období II. WW neobjevil No jo, no jo, od toho ruce pryč, abychom tady zase nerozvířili imperialistickou debatu .
M-72 Odesláno 7. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Imperialistickou debatu zakazuji Snow, počítal jsem, po přečtení tvého prvního zbraňového příspěvku, že jsi alespoň správce střelnice
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Ne, to opravdu nejsem, ale docela to žeru, možná někdy víc než hodinky, ach proboha co jsem to jen napsal, asi budu právě vyloučen z vašeho středu.
falkkon Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Ne, to opravdu nejsem, ale docela to žeru, možná někdy víc než hodinky, ach proboha co jsem to jen napsal, asi budu právě vyloučen z vašeho středu. Já myslím že můžeš být v klidu .Malý děti taky nemají jen jednu hračku,tak proč ne velcí kluci???
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2007 Nahlásit Odesláno 7. února 2007 Tak to jsem si oddychl, že to dobře dopadlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se