Přejít na obsah

Kozena bunda

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Oživím toto vlákno,

potřeboval bych radu ohledně dámské kožené bundy. Kde mají slušný výběr a nejlépe Brno, ale výletem si člověk udělá taky radost, takže není podmínkou. Nebo si zaletět do Itálie a pod.? Má to smysl? Podmínka je ji vidět naživo, protože manželka nemá představivost, takže zakázková výroba pouze s velkou prodejnou.

Kvůli dětem jsme už několik let zalezlí doma, takže jsme ztratili přehled co kde je.

Kara určitě ne, prima zakázka je roh Bratislavská a Příkop, ale málo vzorů a vím taky o jednom v Rajhradě, ale nestavovali jsme se tam.

Cena není až tak důležitá, ale s rozumem.

Nevíte o něčem?

Děkuji Z.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Mluvis mi z duse(s tema napletama),roky jsem touzil po pekny kozeny bunde,nakonec jsem koupil Avirex,neni zimni,takova tenka,ale ma leteckej look,mel jsem ji tak tricetkrat na sobe a ty naplety vypadaj blbe,fakt se to odrbe a nevypada to dobre,takze ji mam doma ve skrini:-S

Odkaz ke komentáři

slubil som foto tak tu ho mame. ksicht som si s prepacenim schoval za fotak, nechcel som nicit umelecky dojem...

inac bundu si pochvalujem. prve dni bola na tele dost tuha, ale casom sa to rozhybalo a teraz ani neviem ze ju mam na sebe. myslel som ze bude tazka, ale opak je pravda. je lahsia ako moja jarna kozena bunda...

post-8088-056045800 1357632582.jpg

Odkaz ke komentáři

jo jo,to je parada,jen bych volil tmavsi odstin,ale jinak bunda jak vino,at slouzi mnoho a mnoho let:-)

myslel jsrm si,ze to bude trochu slunickem,no,kazdopadne je paradni,taky nerad chodim moc nabalenej,ale mam rad svetry,kosile nosim skoro porad,tak teplou kozenou bundu nemam,v ty mi je i se svetrem kosa jako prase...nekde se asi stala chyba:-)

Odkaz ke komentáři

abych byl uprimnrj,taky se mi zda,ze by si snesl o cislo mensi,otazka je,jestli by to pak zase nebylo moc maly.Ono u tech kozenejch bund je to tezky,dokud si ji nezkusis,tak vis prd.Janko pod to hodi nejakej fesackej svetr a bude to akorat:-)Ale samozrejme primarni je to,jak se v ni cejti on...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...