MiK Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Zabývám se vojenskou historií a sháním dobově vypadající hodinky.Vybral jsem si od fy Aeromatic 1912 hodinky typ A1143.Chtěl jsem se zeptat zda jsou alespoň trochu spolehlivé a něco se dozvědět o výrobci. Podobné(skoro stejné designem) jsou i JUNKERS UHR 6258-2.Ty jsou sice drašší a snad i lepší,ale nevím zda nejsou pro obyčejného smrtelníka až zbytečné.Vzhledem k tomu ,že se zajímám o něco zcela jiného,než většina z vás,snad není můj dotaz až příliš pod vaši úroveň.Budu vděčný za jakoukoli odpověď k danému tématu.
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Aeromatic je skryty china-made. Pokud chces spolehlive hodinky, sahni o necem jinem. Nemusi to byt zrovna swiss-made, ale urcite ne aeromatic Dokonce i Poljot bude lepsi volba! Pokud chces mechanicke hodinky, zakladni pravidlo je, nepremyslet nad tim, jestli to pro normalniho smrtelnika neni zbytecne, protoze je Zadne mechanicke hodinky se ti nevyplati, jde o to, jestli se ti libi a co za ne jsi ochoten dat. Pokud hledas presne hodinky, je lepsi poridit si quartz. Mrkni treba na Archimede, ktere sem dovazi chronomag. Vyborne zpracovane mechanicke hodinky za skvele ceny! https://www.kronium.cz/index.php?
Chronomag Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Zajímal jsem se o ty Aeromatic taky. Mají pár podezřelých znaků, zejména naprostou nechuť uvádět označení strojků, které používají. Možná jsem příliš podezřívavý, ale na mladou firmu mají dost širokou nabídku včetně komplikací jako skeletový model nebo tourbillon, což mi zavádní asijskou produkcí. Ceny by tomu také odpovídaly. Takže si zatím nemyslím nic, ale chci se u nich stavit na Inhorgentě. Ten Junkers bych doporučil spíš, tam podezření není. To jsou hodinky za seriosní cenu se seriosní popiskou. Ono přeci jen člověk by asi neradi viděl v německých válečných hodinkách činské quartzové strojky Trochu by mu to mohlo kazit dojem. Ale všechno je jen IMHO samozřejmě. http://www.aeromatic1912.de/ http://www.designwatchstore.de/
Chronomag Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Mrkni treba na Archimede, ktere sem dovazi chronomag. Jo, díky, postnul jsi to o chvíli dříve a já si nedovolil si sem dát reklamu na vlastní hodinky Akorát ty Archimede nedělají to složitější prokreslenější provedení, po kterém MiK zřejmě prahne ... jinak je to tak.
Viktor Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Je to čistá Čína. Jedny jsem měl v ruce, měly docela dobré pouzdro ale hrůzný ciferník, buď papírový nebo plastový. A navíc mají IMHO divné logo, které z dálky vypadá jako nějaká medúza. A rok 1912 v logu je jen fantazijní výtvor jejich marketingového oddělení.
MiK Odesláno 27. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 Zrejme ma najivita hranici az z blbosti,ale domnival jsem se,ze nebudou china made.Cena to vsak asi potvrzuje.[chceme jich do klubu koupit sest a nabidka zni 2000kc za kus i z postovnym]Ty hodinky co doporucujete jsou opravdu pekne, ale jde o design ciferniku.Moc dekuji za radu.
Milan N. Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Odesláno 14. března 2008 kdyz je u hodinek aeromatic napsano kalibr Miyota 8215 21jew. -Citizen made. Je to jen slogan, nebo to opravdu vyrabi Citizen. A kdyz tam je Aeromatic A-NT-3 with 21 jewels, tak je to echte Cina?
Patrik Odesláno 15. března 2008 Nahlásit Odesláno 15. března 2008 kdyz je u hodinek aeromatic napsano kalibr Miyota 8215 21jew. -Citizen made. Je to jen slogan, nebo to opravdu vyrabi Citizen. A kdyz tam je Aeromatic A-NT-3 with 21 jewels, tak je to echte Cina? Myiota a Citizen by měly být nějak majetkově propojeny, jestli to není přímo jedna firma. Slyšel jsem doměnku, že se obě značky dělají na stejném pásu a ty co se lépe povedly jsou označeny jako Citizen (asi něco podobného jako když Philips dodával Loewe a Grundigu obrazovky).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se