Návštěvník beeep Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Ahoj,tak je mam doma,koupil jsem je v bazaru na karláku,jen s kartou a cestovnim pouzdrem v strašném stavu . Nechal jsem je u dušákak dát dohromady,včetně výměny baterky,výměny lunety,přetěsnění a teď jsou takhle krásný . Upraveno 4. října 2012 uživatelem beeep
gougy Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Prima hodinky a krásná práce se znovuoživením Navíc konkrétně tyhle Bondovky mi osobně dávají největší smysl
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Omega Seamaster Professional quartz-dnes přišla i debata na tento model,je prý po něm docela poptávka Ted si nejsem jistý jestli končí,nebo už skončil.Dobře že jsi ho zachránil ,bude jich ubývat!Dobrá práce
Johny111 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Gratulujem k novým hodinkám a súčasne aj k ich záchrane.
kaplanj Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Gratuluji ! Moc prispevku typu predtím/potom s fotografií tu není , díky za vložení. S quartzem jsem to take cetl, ze konci u Omega Seamaster Professional, pry uz se jen doprodava co je u AD,alespon v nemecku to tak koluje.
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Právě,pro spousta lidí je Omega a tenhle model ikonou,takže člověk,který potřebuje image a značku a při tom chce mít trošku jednodušší život s hodinkami na ruce volí právě tento model s baterkou.
sashator Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Tak vítám dalšího omegáře! Jinak hodinky naprostá klasika, kterou nemůžeš udělat chybu a to znovuzrození si opravdu zasloužily. Ať slouží!!!A příště prostudovat pravidla, je škoda tady takhle pěkně začít a dostat hned ban...
Návštěvník beeep Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 už to mam přečtené a slavnostně slibuji že se mi to už nikdy nestane Tak vítám dalšího omegáře! Jinak hodinky naprostá klasika, kterou nemůžeš udělat chybu a to znovuzrození si opravdu zasloužily. Ať slouží!!!A příště prostudovat pravidla, je škoda tady takhle pěkně začít a dostat hned ban...
Návštěvník beeep Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 tak a dnes po opravě a vyčištění tahu ultrazvukem
Návštěvník beeep Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 Takže shrnutí oprav : nová baterie,přetěsněno,nová luneta,vyleštený tah a jsou opravdu hezké,mam z nic fakt ale opravdu radost ikdyž trochu ve mě hlodá to že to nejsou automaty no
Daemonultimate Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 (upraveno) To neřeš,máš Omegy,který se už nedělaj a nikdo si už nový nekoupí,když teda pominu nějaký ty poslední skladovky. Upraveno 15. října 2012 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník beeep Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Odesláno 15. října 2012 já jsem rád ale automaty bych radši,dnes jsem je měl na ruce a je to paráda
Daemonultimate Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 V 15. 10. 2012 v 22:45, beeep napsal: já jsem rád ale automaty bych radši,dnes jsem je měl na ruce a je to paráda O těch rozdílech už jsme si psali.Je to tak i tak
erozko Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Gratulujem pekne si ich dal dokopy také hodinky si to zaslúžia podľa mňa sú to potápky na úrovni, ktoré sú asi najdostupnejšie pre bežne zarabajúcich ľudí
Návštěvník beeep Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 ještě chci nechat opravit Lumi a budu spokojený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se