Přejít na obsah

Omega Seamaster Professional quartz

Doporučené příspěvky

Návštěvník beeep
Odesláno (upraveno)
post-22760-063921600 1349377003.jpgAhoj,tak je mam doma,koupil jsem je v bazaru na karláku,jen s kartou a cestovnim pouzdrem v strašném stavu . Nechal jsem je u dušákak dát dohromady,včetně výměny baterky,výměny lunety,přetěsnění a teď jsou takhle krásný . post-22760-086195500 1349376988.jpg Upraveno uživatelem beeep
Odesláno

Gratuluji ! Moc prispevku typu predtím/potom s fotografií tu není , díky za vložení.

S quartzem jsem to take cetl, ze konci u Omega Seamaster Professional, pry uz se jen doprodava co je u AD,

alespon v nemecku to tak koluje.

Odesláno

Tak vítám dalšího omegáře! Jinak hodinky naprostá klasika, kterou nemůžeš udělat chybu a to znovuzrození si opravdu zasloužily. Ať slouží!!!

A příště prostudovat pravidla, je škoda tady takhle pěkně začít a dostat hned ban...

Návštěvník beeep
Odesláno

už to mam přečtené a slavnostně slibuji že se mi to už nikdy nestane :D

Tak vítám dalšího omegáře! Jinak hodinky naprostá klasika, kterou nemůžeš udělat chybu a to znovuzrození si opravdu zasloužily. Ať slouží!!!

A příště prostudovat pravidla, je škoda tady takhle pěkně začít a dostat hned ban...

• po 2 týdnech...
Návštěvník beeep
Odesláno

Takže shrnutí oprav : nová baterie,přetěsněno,nová luneta,vyleštený tah a jsou opravdu hezké,mam z nic fakt ale opravdu radost :D ikdyž trochu ve mě hlodá to že to nejsou automaty no :D

Návštěvník beeep
Odesláno

já jsem rád ale automaty bych radši,dnes jsem je měl na ruce a je to paráda

Odesláno

Gratulujem :clap: pekne si ich dal dokopy také hodinky si to zaslúžia podľa mňa sú to potápky :snorkle: na úrovni, ktoré sú asi najdostupnejšie pre bežne zarabajúcich ľudí :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...