Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi jsme se nepochopili - já ti Invicty nevymlouvám, jen jsem sdělil (nejen) svůj názor na tuhle značku...

Pokud si vybereš v Hamiltonech, tak určitě skočíč o pár levelů výše, jak kvalitou a samotným renomé, tak pochopitelně i cenou - když se zaměřuješ na pořádnmé kusy hodinek, tak asi X-wind, nebo X-mach, nebo raději Action Auto Chrono či BeLOWZERO AutoChrono, ale každému se líbí něco jiného;

Traser umí také pořádné hodinky; Nautica taky... chce to zagooglovat, Přesně nevím co preferuješ - velikost, váhu a chrono...? to máš dost volnou ruku, ale nic to nevypovídá o kvalitě

Odesláno (upraveno)

Jestli se Ti líbí Invicta jako značka,nic proti,chápu,že nabízené Hamilton jsou o několik levelů výš,ale i cenově,nebylo by od věci počkat a našetřit,ale vyber si nějaký nositelnější model,než je ta komedie v prvním příspěvku.Ono ne vždy,kde je všeho hodně-subcifer.,ručiček,tlačítek .. a hlavně hodně materiálu (a tady je ho víc než hodně) působí dobře na ruce. Tenhle typ hodinek si umím představit třeba v muzeu na ruce potápěče.Zdůraznuji v muzeu.Nedávno jsem viděl něco podobného na ruce člověka,nechtěj vědět jak to vypadalo.Zvol si nějaký rozumnější model,který Tě bude těšit a alespon trochu reprezentovat tvou osobnost a bude se také líp nosit.Kolega Ti radí Bel.z. od Hamiltonu,mrkni na ně,polož si otázku jak často a zda vůbec potřebuješ chronograf na hodinkách a máš krásný čistý potápky,věhlasného jména a v jiné kvalitě.Bude Tě bavit se na ně dívat,na tu jejich čistotu a dokonalost nepřeplácaným cifrem.Samozřejmě,jestli potřebuješ chrona kvůli práci nebo sportu,to je jiná věc,ale zase bych se díval jiným směrem,třeba i ve značce Invicta.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Jestli se Ti líbí Invicta jako značka,nic proti,chápu,že nabízené Hamilton jsou o několik levelů výš,ale i cenově,nebylo by od věci počkat a našetřit,ale vyber si nějaký nositelnější model,než je ta komedie v prvním příspěvku.Ono ne vždy,kde je všeho hodně-subcifer.,ručiček,tlačítek .. a hlavně hodně materiálu (a tady je ho víc než hodně) působí dobře na ruce. Tenhle typ hodinek si umím představit třeba v muzeu na ruce potápěče.Zdůraznuji v muzeu.Nedávno jsem viděl něco podobného na ruce člověka,nechtěj vědět jak to vypadalo.Zvol si nějaký rozumnější model,který Tě bude těšit a alespon trochu reprezentovat tvou osobnost a bude se také líp nosit.Kolega Ti radí Bel.z. od Hamiltonu,mrkni na ně,polož si otázku jak často a zda vůbec potřebuješ chronograf na hodinkách a máš krásný čistý potápky,věhlasného jména a v jiné kvalitě.Bude Tě bavit se na ně dívat,na tu jejich čistotu a dokonalost nepřeplácaným cifrem.Samozřejmě,jestli potřebuješ chrona kvůli práci nebo sportu,to je jiná věc,ale zase bych se díval jiným směrem,třeba i ve značce Invicta.

A co rikate ne tyhle? Kvalita? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52410-seiko-sportura-spc009p1/

Odesláno

A co rikate ne tyhle? Kvalita? http://forum.chronom...rtura-spc009p1/

Ikdyž to zase není můj šálek kávy,nebot vycházím ze zkušenosti,že čím víc(barev,ciferníčků...) tím rychleji se mi okoukají a nebaví,to ale není podstatné.Obracíš se zcela jistě lepším směrem,nebot Seiko je dnes již ikonou v hodinařině a některé jeho modely dosahují statisícové ceny.Za mě určitě lepší než předchozí model od Invicty.:smile_anim:

Odesláno

vážně jsi mi teď udělal radost! tak to schvaluji všemi deseti - to jsi kamaráde skočil o několik levlů výše a dle mého dobře děláš... nemít už dvoje kvartzky doma, sám bych do nich šel... za velmi dobrou cenu budeš mít kvalitní, neotřelé, mladistvé a poměrně velké hodinky (ne tak velké jako ty Invicty, ale už dost velké, zato vkusné)... podle mého budou i dost pohodlné, jen se mi zdá, že tam může být problém s případnou výměnou řemínkyu, ale já osobně bych u nich nic neměnil

:smile_anim:

(mé nadšení ber trochu s rezervou - mám slabost pro hondu)

Odesláno

vážně jsi mi teď udělal radost! tak to schvaluji všemi deseti - to jsi kamaráde skočil o několik levlů výše a dle mého dobře děláš... nemít už dvoje kvartzky doma, sám bych do nich šel... za velmi dobrou cenu budeš mít kvalitní, neotřelé, mladistvé a poměrně velké hodinky (ne tak velké jako ty Invicty, ale už dost velké, zato vkusné)... podle mého budou i dost pohodlné, jen se mi zdá, že tam může být problém s případnou výměnou řemínkyu, ale já osobně bych u nich nic neměnil

(mé nadšení ber trochu s rezervou - mám slabost pro hondu)

Jo? Ja jsem Hondar. Taky z klubu?

Odesláno

Jo? Ja jsem Hondar. Taky z klubu?

to ne, zase tak ortodoxní nejsem... ale prostě, co má motor (krom jednoho ponorného čerpadla), tak mám od hondy

:D

(zatím jen jednou jedinkrát mne Honda na...la - to když odešla z F1)

:P

PS: toto si nemůžu odpustit - podle mého jsou hondaři vyznavači kvality, tak jak to, že ses shlídl v Invictě...?!?

:rolleyes:

Odesláno

to ne, zase tak ortodoxní nejsem... ale prostě, co má motor (krom jednoho ponorného čerpadla), tak mám od hondy

(zatím jen jednou jedinkrát mne Honda na...la - to když odešla z F1)

:P

PS: toto si nemůžu odpustit - podle mého jsou hondaři vyznavači kvality, tak jak to, že ses shlídl v Invictě...?!?

:rolleyes:

Mno ja nevedel,ze to jsou az takove obyc hodinky,ale jsou vystredni stejne jako Honda. Hondu nema jen tak nekdo,narozdil od BMW,AUDI,WV a Skodovka. Proto jsem chtel Invicta,ale je pravda,ze z tech XY serii jsou pekny tak 3 hodinky pro me.

Odesláno (upraveno)

IMHO: honda neni vystredni, honda je proste jen kategorie sama od sebe... asi tak jako Pink Floyd v muzice

Invicta se z meho pohledu ztraci mezi podobnymi modnimi znackami, jako Timex, Casio (tady bych asi udelal vyjimku v pomerne kvalitni rade G-shock), Festina, Nautica, Swatch, Storm atp. atp.,

kdezto SEIKO, at uz si o nem rika kdo chce co chce, je tradicni zancka se skvelym renome... pdobne jako honda

Edit: a myslim, ze bys u opravdovych hondaru, kteri veci neberiou povrchne, s temi seiko zabodoval dalejko vice, nez s jakoukoli Invictou

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

IMHO: honda neni vystredni, honda je proste jen kategorie sama od sebe... asi tak jako Pink Floyd v muzice

Invicta se z meho pohledu ztraci mezi podobnymi modnimi znackami, jako Timex, Casio (tady bych asi udelal vyjimku v pomerne kvalitni rade G-shock), Festina, Nautica, Swatch, Storm atp. atp.,

kdezto SEIKO, at uz si o nem rika kdo chce co chce, je tradicni zancka se skvelym renome... pdobne jako honda

Edit: a myslim, ze bys u opravdovych hondaru, kteri veci neberiou povrchne, s temi seiko zabodoval dalejko vice, nez s jakoukoli Invictou

Tak jsem ty SEIKO musel nakonec zrusit,jelikoz mi udelali v praci caru pres rozpocet. nakonec jsem trosku prolezl forum a strasne se mi libi Hemiltonky. Vidim,ze budu muset jeste trosku nasetrit a koupit si tyhle http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52506-hamilton-khaki-aviation-pilot-black-dial/page__p__809533&do=findComment&comment=809533

Odesláno

Tak jsem ty SEIKO musel nakonec zrusit,jelikoz mi udelali v praci caru pres rozpocet. nakonec jsem trosku prolezl forum a strasne se mi libi Hemiltonky. Vidim,ze budu muset jeste trosku nasetrit a koupit si tyhle http://forum.chronom...533#entry809533

no vida..... tak toto rozhodnutí ti nemůžu, než schválit !

a abys nebyl v klidu, tak bych ti doporučil ještě hodně našetřit a jít do automatů - u Hamiltonů určitě

pár linků:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=hamilton+khaki+pilot

http://www.goldeligius.cz/eshop/3641044.hamilton-khaki-pilot-h64715885/

http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-HAMILTON-KHAKI-AVIATION-PILOT-DAY-DATE-FEATURE-MENS-WATCH-H64715885-/250963256570

http://www.chrono24.de/hamilton/khaki-aviation-pilot-46-mm-h64715885--id2128363.htm?id=2128363&comingFromRewrite=1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...