beeman Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 super prijemne setkani, diky za obchod :-)
liskus Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Odesláno 29. července 2020 Vse super.diky mocSent from my iPhone using Tapatalk
misso Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Odesláno 25. února 2021 Doporucuji, dobra komunikace, domluva, rychlost, vsechno.
Thor Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Odesláno 26. února 2021 Příjemné setkání! Jak jsme se dohodli, tak to bylo. Vřele doporučuji!
tenge Odesláno 4. října 2021 Nahlásit Odesláno 4. října 2021 Vše pohodové a bezproblémové. Dohlodli jsme si, vyšel mi vstříc s místem potkání. Děkuji a klidně znovu. Doporučuju
BlindWatchmaker Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Odesláno 25. září 2022 Ahoj všem, od Igora jsem kupoval Breitle, tedy spíše dražší kousek a do toho mi přicházelo pár změn těsně před svatbou, takže jsem měl trochu rozlítaný týden. I tak jsme se v pohodě domluvili, Igor vyšel vstříc a nakonec vše dopadlo. Nezávazná příjemná schůzka v centru Prahy, příjemný pokec a vyzkoušení. Hodinky přesně ve stavu dle fotek a popisu, po drobné péči dělají radost na zápěstí. Mohu jen doporučit. Díky moc, Jakub
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se