Creck Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Zdravim ,som uplny zaciatocnik co sa tyka hodiniek a kedze uz mam takmer 20 rokov a zatial ziadne hodinky nemam rad by som si nejake zakupil. Cena by sa mala pohybovat okolo 3tis. korun. Viem ze zato, ktovie aku kvalitu nekupim, avsak nechcel by som vyhodit peniaze za nejaku uplnu cinsku s****u ako sa mi to skoro podarilo s modelom Firenze on Detomaso. Kazdopadne vdaka tomuto foru som od nich rychlo upustil. Zahliadol som tu recenziu na Rotary Chronospeed a ich design ma velmi zaujal, kedze sa dost podobaju navitimerom od B. Avsak, aj po precitani kazdeho prispevku pri recenzii stale neviem ako to s nimi je. Pod nazvom ROTARY je uvedene Established in Switzerland (teda boli poskladane vo Svajciarsku ak to spravne chapem) no niekde som sa docital ze strojcek je cinsky. Cena na ebayi sa pohybuje okolo mojho limitu co by mi vyhovovalo no chcel by som vediet aj vas nazor, oplati sa kupovat tuto znacku ? Alebo poznate nieco lepsie s podobnym designom ? Dakujem pekne
Daemonultimate Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Když jsem nahodil tu recenzi Killer (skvělá recenze i foto ) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/20049-rotary-chronospeed/page__hl__rotary a sám je nosil,dokonce je zařadil i mezi členy své "rodinky" a když Ti nebude vadit,že na tebe někteří budou nahlížet jako na nositele ukradenejch velkejch B,tak proč ne.Jsou i jiný firmy,které se zde na foru běžně doporučují,které čerpají nápady ve vyšších vodách a přez to jsou to kvalitní osobitý kusy.Navíc baterkáče by měly být bez problémů,do mechanik bych v tomhle nešel.A co si budem nalhávat,ne každý může rovnou skočit do origo Navitimerů a když miluje jejich face,je tohle lepší cesta než f..k.( ).
Creck Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Vdaka za odpoved nakoniec si asi pockam, dosporim a kupim nieco originalnejsie kedze sam nemam rad ludi, ktori sa hrdo pysia replikami drahych znaciek ... celkom sa mi zapacili tieto:http://store.emporioarmaniwatches.com/en_US/shop/men_watches_jewelry/classic/classic_watch-AR2447P.html?imagePath=AR2447inac, od akej ceny cca. sa nepouziva quartz strojcek ? dik
Daemonultimate Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Na Armaniho zapomen a kup si od něj nějaké hadry. Hranice od kolika mechaniky bych řekl že není,spíš záleží na renomé značky a použité strojky.
Creck Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Aha a vedeli by ste poradit nejake modeli s chronografom a kozenym remienkom tak okolo tych 300eur ? nieco podobne tomu Armanimu...
Quido Morava Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 buď více chlap - došetři si třeba na tohle a budeš mít kvalitní hodinky i do nepohody a ještě s tririem (trošku jsi prošvihl tyto - super cena, ale zkus si s kubsonem popovídat)
Creck Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 V 11. 10. 2012 v 11:44, Quido Morava napsal: buď více chlap co mam pod tym spojenim chapat ? neviem, ale stale sa mi viac pacia kozene remienky nez tie kovove...
Marfael Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Podobne jako Armani jsou v tvem rozpoctu treba seika,kterych jsem videl podobnych docela dost.Mrkni treba na kosmos,nebo na jine stranky kde maji Seika a zkus neco vybrat.myslim,ze si nejde nevybrat.A na fashion znacky u hodinek zapomen.v tvem rozpoctu bych se mrkl na znacky,Seiko,Citizen,Zeppelin www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/zeppelin-7680-1-100-years-zeppelin/ ,Junkers (neplet si s kotlama),Orient atd.
Creck Odesláno 11. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Vdaka za rady chlapi az si nieco vyberiem tak to sem postnem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se