Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mohl bych poprosit admina o opravu v názvu příspěvku? Díky moc, je mi trapně k těm hodinkám, které si nezaslouží prznění názvu.

Odesláno

Děkuju za gratulaci, podle mě jsou to na první pohled oblekovky, ale při bližším kontaktu je z nich cejtit vůně benzínu (ale toho pravýho - ještě s olovem!):-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

nějakýho pěknýho Café racera pod zadek, koženou bundu a otevřenou helmu s brýlema a je to paráda ;-) Jsou moc pěkný.

Odesláno (upraveno)

jó to bych všechno měl

:smile_anim:

... ale jezdím se starejma digitálkama ...

:sad01_anim:

Upraveno uživatelem Krrtek
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

tak po čase něco taky přidám, musím říct, že mě držej a baví už překvapivě dlouho :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Krrtek
Odesláno

nějakýho pěknýho Café racera pod zadek, koženou bundu a otevřenou helmu s brýlema a je to paráda ;-) Jsou moc pěkný.

a tady je ten kaferejsr:

(sorry za kvalitu foceno narychlo mobilem:-)

Odesláno

Ozaj pekné,rozloženie cifru pôsobí harmonicky, ukľudňuje  ;)

... možná to není z fotek znát, ale kolem malých ukazatelů je chromovaný okraj. To je super detail, viděl jsem to u nějakých luxusních sportovních aut a působí to velmi elegantně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...