Krrtek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. svojí velikostí cca 37 x 39 mm bez korunky působí hodně retro a to se mi na nich líbí.
Krrtek Odesláno 12. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2012 jsem to ale šikula, v nadpisu hned chyba, pardon,Modří už vědí že jde o Daniel Jean Richard...
Krrtek Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Mohl bych poprosit admina o opravu v názvu příspěvku? Díky moc, je mi trapně k těm hodinkám, které si nezaslouží prznění názvu.
Krrtek Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Děkuju za gratulaci, podle mě jsou to na první pohled oblekovky, ale při bližším kontaktu je z nich cejtit vůně benzínu (ale toho pravýho - ještě s olovem!):-)
Krrtek Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Trochu toho benzínu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2012 uživatelem Krrtek
Krrtek Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Kde mám poprosit o opravu názvu příspěvku???Kdo to ví prosím!
Krrtek Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Ó, děkuji za opravu překlepu v názvu!
Tomash. Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 nějakýho pěknýho Café racera pod zadek, koženou bundu a otevřenou helmu s brýlema a je to paráda ;-) Jsou moc pěkný.
Krrtek Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) jó to bych všechno měl ... ale jezdím se starejma digitálkama ... Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Krrtek
Krrtek Odesláno 24. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2013 (upraveno) tak po čase něco taky přidám, musím říct, že mě držej a baví už překvapivě dlouho :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2013 uživatelem Krrtek
Krrtek Odesláno 25. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března 2013 uživatelem Krrtek
gerhard Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Ozaj pekné,rozloženie cifru pôsobí harmonicky, ukľudňuje
Krrtek Odesláno 25. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2013 nějakýho pěknýho Café racera pod zadek, koženou bundu a otevřenou helmu s brýlema a je to paráda ;-) Jsou moc pěkný. a tady je ten kaferejsr:(sorry za kvalitu foceno narychlo mobilem:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 26. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2013 Ozaj pekné,rozloženie cifru pôsobí harmonicky, ukľudňuje ... možná to není z fotek znát, ale kolem malých ukazatelů je chromovaný okraj. To je super detail, viděl jsem to u nějakých luxusních sportovních aut a působí to velmi elegantně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se