Krrtek Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 tyhle mám chvilku a trochu jsem si musel zvykat na ten tvar ale už jsem si je zamiloval. Na ruce nepřelédnutelný, a pocitově kus železa. Guma k diverskám patří, myslim...
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Velmi, velmi dobrá volba. Už se vyrábí a je velké štěstí se k nim dopracovat. Nástupnická řada už není zdaleka tak povedená. Měl jsem Diver verzi s WR300m a moc mě mrzí, že jsem je prodal. Když jsem je chtěl koupit znovu v té samé barevné kombinaci, měl jsem smůlu.
obchodnik-o3 Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 to je skoda ,diver je fakt pekny,na nic sa nehra, su uplne svojske
quest987 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Pripojim se s gratulaci. Jsou falt super. Nosim ty co postoval Snow. Proste parada nejvetsi
saida Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Taky se připojuji s gratulací ! Za mě asi nejpovedenější model od Rado .
Krrtek Odesláno 13. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2012 ooo, děkuji za pochvalu!Ještě nějaká fota dodám, chce to trochu času na to...
atomicsteve Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Od středy mám jednoho z předchůdců - hranaté Diamaster 10 ze sedmdesátých let. Nepoškrábatelná luneta má svoje kouzlo a i po letech je jako zrdcadlo Přidám fotku z Aukra, snad brzy udělám i vlastní. Edit: velikost obrázku Upraveno 13. října 2012 uživatelem atomicsteve
Daemonultimate Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Právě tenhle tvar ( a nejen tvar),na který jsi si musel zvykat, z nich dělá to čím jsou.Na první pohled zaujmou a přímo vybízejí k bližšímu zkoumání.Velká gratulace
vendaf Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Jsou vážně super. Škoda, že není foto na ruce...
HB63 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Velmi, velmi dobrá volba. Už se vyrábí a je velké štěstí se k nim dopracovat. Nástupnická řada už není zdaleka tak povedená. Měl jsem Diver verzi s WR300m a moc mě mrzí, že jsem je prodal. Když jsem je chtěl koupit znovu v té samé barevné kombinaci, měl jsem smůlu. Tak já ty moje ještě mám .A jsem rád,že je mám.
Krrtek Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 chyba foto na tlape...dodaj jak je vidět z fotky, nevýhoda je, že velké (krásné) leštěné plochy jsou pořád upatlaný. (já jsem ale extremní čuně a tak jsem už zvyklej a tolik mě to netrápí - mám to stejně i s brýlema...)
PhoeniX Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 jo a ruka cca 19,5 cmTy vole, to je pracka. To vypadá jak 22 cm.
Krrtek Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ty vole, to je pracka. To vypadá jak 22 cm.dík, ale ve skutečnosti je to špejle, chce to správnej úhel záběru :-)
spartakcz Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Krásný hodinky, jen by mě něbavilo to pořád čistit...:-))
Krrtek Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Krásný hodinky, jen by mě něbavilo to pořád čistit...:-))...nic není ideální... a to je dobře, to by byla nuda, představ si absolutně ideální hodinky, všichni by měli stejný a nebylo by vo čem tady kecat:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se