Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tyhle mám chvilku a trochu jsem si musel zvykat na ten tvar ale už jsem si je zamiloval. Na ruce nepřelédnutelný, a pocitově kus železa. Guma k diverskám patří, myslim...

post-23181-083024000 1350079630.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno

Velmi, velmi dobrá volba. Už se vyrábí a je velké štěstí se k nim dopracovat. Nástupnická řada už není zdaleka tak povedená. Měl jsem Diver verzi s WR300m a moc mě mrzí, že jsem je prodal. Když jsem je chtěl koupit znovu v té samé barevné kombinaci, měl jsem smůlu.

Odesláno (upraveno)

Od středy mám jednoho z předchůdců - hranaté Diamaster 10 ze sedmdesátých let. Nepoškrábatelná luneta má svoje kouzlo a i po letech je jako zrdcadlo :smile_anim:

Přidám fotku z Aukra, snad brzy udělám i vlastní.

post-15382-046511000 1350128598.jpg

Edit: velikost obrázku

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odesláno

Velmi, velmi dobrá volba. Už se vyrábí a je velké štěstí se k nim dopracovat. Nástupnická řada už není zdaleka tak povedená. Měl jsem Diver verzi s WR300m a moc mě mrzí, že jsem je prodal. Když jsem je chtěl koupit znovu v té samé barevné kombinaci, měl jsem smůlu.

Tak já ty moje ještě mám :smile_anim:.A jsem rád,že je mám.

post-3565-017581800 1350156056.jpg

Odesláno

post-23181-049066100 1350423766.jpg

chyba foto na tlape...dodaj

jak je vidět z fotky, nevýhoda je, že velké (krásné) leštěné plochy jsou pořád upatlaný. (já jsem ale extremní čuně a tak jsem už zvyklej a tolik mě to netrápí - mám to stejně i s brýlema...)

Odesláno

Krásný hodinky, jen by mě něbavilo to pořád čistit...:-))

...nic není ideální... a to je dobře, to by byla nuda, představ si absolutně ideální hodinky, všichni by měli stejný a nebylo by vo čem tady kecat:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...