Ondoni Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 To jsou teda tipy, co ti tu kluci občas dávají Zkus koupit na ebay starší Fortis Flieger Automatic, to jsou automaty dobré značky s WR 200m.Myslím, že starší kousek v dobrém stavu by tvůj limit plu/minus/autobus splnit mohl.Edit: asi budeš muset nějakou tisícovku přihodit, ale ty hodinky za to stojí (foto je ilustrační z watchuseek) ...ale to mi nedělej...chtěl jsem tady klukovi dát tip a díky Tvému příspěvku se mi zase solidně rozjel chronobundus ...a Quido má pravdu, nejlevněji je tu kdysi prodával Chorche za 11.500...tehdy jsem ještě váhal, dneska asi ani minutu...
NIGHTinGALE Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 to jsou teda rady, co tady klukovi dáváš... Fortisy jsou samozřejmě vpořádku, ale spadni na zem - musel by přihodit násobky jeho limitu Proč násobky? Psal jsem o starších hodinkách.A upřímně - radši bych starý Fortisky, než nový Poljoty
Bisan Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2012 No jak sem tak koukal, tak Fortis asi fakt v tyhle cene nesezenu... ale rusaky mam rad, takze asi koupim Poljoty a snad budu spokojenej
Quido Morava Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Proč násobky? Psal jsem o starších hodinkách.A upřímně - radši bych starý Fortisky, než nový Poljoty já taky, ale v té cenové hranici, kterou uvádí, asi těžko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se