Bisan Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Zdravím, tak po delší době koukám zase po nových hodinkách a rád bych pro změnu pilotky... Diversek už mám dost Ovšem rád bych pilotky co maji alespon 10 ATM vodotěsnosti v ceně tak do 7 000. je to vůbec realný? nejradši bych automaty nebo mechaniky... elektriku v hodinkách špatně snáším Tak předem děkuju za typy
Frantik Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Na co chceš 10? Stejně s nima plavat nebudeš kvůli kozenemu remenu. Na to mas diversky ne?
Slim_brno Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Pilotky pod vodu je jako diversky do vzduchu. Contradictio in adjecto
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Abych mel jistotu... Vetsinou kdyz si jedu nekam zaplavat, tak hodinky nesundavam. A kozenej remen snad neco vydrzi, ne? Potapet se s nima nechci, takze by mozna stacilo 5 ATM,ale ja se s hodinkama koupu fakt casto a obcas i omylem.
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Seiko? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Abych mel jistotu... Vetsinou kdyz si jedu nekam zaplavat, tak hodinky nesundavam. A kozenej remen snad neco vydrzi, ne? Potapet se s nima nechci, takze by mozna stacilo 5 ATM,ale ja se s hodinkama koupu fakt casto a obcas i omylem.Kozenej řemen vydrzi ve vode stejně jako kozeny boty - tzn. nic moc
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Na me ja na nich az moc cisel a jsou to baterky, ne?
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Na me ja na nich az moc cisel a jsou to baterky, ne? Jeeee,sorry,na to jsem zapomněl,přitom jsem se díval předtím na junkersy a zeppeliny a tam jsem nezapomněl:-))
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Diky za tip na zeppeliny jsem uplne zapomnel...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Diky za tip na zeppeliny jsem uplne zapomnel... Zeppeliny i junkersy měly třeba 10 atm,ale zase jen quartz.Jak bylo 10 atm,byl vždy quartz.Kdybys nevyžadoval mechaniky,nebyl by to problém.
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Ja musim v hodinkach slyset vsechny ty kolecka a pruzinky jakmile je to na baterku, tak se mi to vubec nelibi...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Ja musim v hodinkach slyset vsechny ty kolecka a pruzinky jakmile je to na baterku, tak se mi to vubec nelibi... Já to chápu,jen bude asi problém do toho limitu něco sehnat,ale tím jsem nechtěl naznačit ať si koupíš quartz,to vůbec ne.Byla to jen poznámka,že hledání bude složitější:-)
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 http://www.abtulip.com/boty/hodinky-poljot/hodinky-poljot-moscow-classic-2824-03711137-black-green-mechanicke-hodinky-s-automatickym-svycarskym-strojkem-2824-2-limitovana-edice-300-kusu.html http://www.abtulip.com/boty/hodinky-poljot/poljot-panske-hodinky-moscow-classic-3133-01861071-chronograph-pvd-mechnicke-hodinky-s-rucnim-natahem-omezena-edice-500-kusu.html co si o tom myslite?
Quido Morava Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 moc realne to neni - a taky je to trochu nelogické... v te cene uz budes mit problem sehnat slusne mechaniky, natoz si jeste vymyslet styl, vodotesnost a tak.... a kdyz se budes fakt s kozenym remenem koupat, brzo ti odejde, nicmene 5atm je na koupani ci sprchovani dostacujici, tedy u renomovanych znacek, takze bud si pocks tady na foru na nejake pouzite pilotky, anebo s tou cenou musis nahoru jinak bych ti doporucil hledat v Chronoshopu - znacky Archimede (Aerchimede Pilot), nebo Steinhard... PS: a s tim tikanim, nevim nevim... mam analogove kvartzky, ktere ale tikaji hlasiteji, nez me dvoje lepsi automaty - neni to chyba ani vada - a navic, mne se to libi
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Ze steinhartu se mi strasne libi ty chronografy za 20 500... ale bohuzel je to nad muj rozpocet :/
luidis Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Já do vody chodím jenom se stovkama, padesátkám prostě nevěřím. Drtivá většina pilotek bude v padesátce, pojem "hodně vodotěsné" a "pilotky" prostě nejdou k sobě a do sedmičky v mechanice už vůbec ne, aspoň já nic nenašel. Asi předpokládali, že když se pilot vymele do vody, tak už hodinky nepotřebuje.
Petr_P Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 Zkus se podívat po SEIKO 5 Sports Military. Dělá se celá řada různých modelů. Chce to dále hledat. Jako příklad sem připojuji fotku dvou modelů - větší (42 mm) model SNZG15J (vlevo) a menší model (35 mm) SNX427 (vpravo).
Bisan Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2012 ty seika nejsou vubec skaredy ale proste nejsou podle me pravy pilotky... asi sem moc narocnej budu se muset spokojit s mensi vodotesnosti a neskakat s nima do vady...
Marfael Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Odesláno 14. října 2012 (upraveno) Ja vedel hned v uvodu,ze tady to bude narocnejsi...:-) Upraveno 14. října 2012 uživatelem Marfael
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se