Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, tak po delší době koukám zase po nových hodinkách a rád bych pro změnu pilotky... Diversek už mám dost :) Ovšem rád bych pilotky co maji alespon 10 ATM vodotěsnosti v ceně tak do 7 000. je to vůbec realný? :) nejradši bych automaty nebo mechaniky... elektriku v hodinkách špatně snáším :D Tak předem děkuju za typy ;)

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Abych mel jistotu... Vetsinou kdyz si jedu nekam zaplavat, tak hodinky nesundavam. A kozenej remen snad neco vydrzi, ne? :) Potapet se s nima nechci, takze by mozna stacilo 5 ATM,ale ja se s hodinkama koupu fakt casto a obcas i omylem.

Odesláno

Abych mel jistotu... Vetsinou kdyz si jedu nekam zaplavat, tak hodinky nesundavam. A kozenej remen snad neco vydrzi, ne? :) Potapet se s nima nechci, takze by mozna stacilo 5 ATM,ale ja se s hodinkama koupu fakt casto a obcas i omylem.

Kozenej řemen vydrzi ve vode stejně jako kozeny boty - tzn. nic moc

Odesláno

Diky za tip :) na zeppeliny jsem uplne zapomnel...

Zeppeliny i junkersy měly třeba 10 atm,ale zase jen quartz.Jak bylo 10 atm,byl vždy quartz.Kdybys nevyžadoval mechaniky,nebyl by to problém.

Odesláno

Ja musim v hodinkach slyset vsechny ty kolecka a pruzinky :) jakmile je to na baterku, tak se mi to vubec nelibi...

Já to chápu,jen bude asi problém do toho limitu něco sehnat,ale tím jsem nechtěl naznačit ať si koupíš quartz,to vůbec ne.Byla to jen poznámka,že hledání bude složitější:-)

Odesláno

moc realne to neni - a taky je to trochu nelogické...

:rolleyes:

v te cene uz budes mit problem sehnat slusne mechaniky, natoz si jeste vymyslet styl, vodotesnost a tak.... a kdyz se budes fakt s kozenym remenem koupat, brzo ti odejde, nicmene 5atm je na koupani ci sprchovani dostacujici, tedy u renomovanych znacek, takze bud si pocks tady na foru na nejake pouzite pilotky, anebo s tou cenou musis nahoru

jinak bych ti doporucil hledat v Chronoshopu - znacky Archimede (Aerchimede Pilot), nebo Steinhard...

PS: a s tim tikanim, nevim nevim... mam analogove kvartzky, ktere ale tikaji hlasiteji, nez me dvoje lepsi automaty - neni to chyba ani vada - a navic, mne se to libi

:D

Odesláno

Já do vody chodím jenom se stovkama, padesátkám prostě nevěřím. Drtivá většina pilotek bude v padesátce, pojem "hodně vodotěsné" a "pilotky" prostě nejdou k sobě a do sedmičky v mechanice už vůbec ne, aspoň já nic nenašel. Asi předpokládali, že když se pilot vymele do vody, tak už hodinky nepotřebuje. :)

Odesláno

Zkus se podívat po SEIKO 5 Sports Military. Dělá se celá řada různých modelů. Chce to dále hledat.

Jako příklad sem připojuji fotku dvou modelů - větší (42 mm) model SNZG15J (vlevo) a menší model (35 mm) SNX427 (vpravo).

c3ed19a8caa622f397ce61da448bce88.jpg

Odesláno

ty seika nejsou vubec skaredy :) ale proste nejsou podle me pravy pilotky... asi sem moc narocnej :D budu se muset spokojit s mensi vodotesnosti a neskakat s nima do vady... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...