Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych se Vás zeptat na názor v této věci.

Dal jsem hodinky do opravy (ruské komandirskjije, ruční nátah 17 kamenů). Hodinář zjistil, že závadu (strhané zoubky na kolečkách) nedokáže opravit neboť nemá náhradní díly a hodinky mi neopravené vrátil. Za identifikaci závady nic nechtěl a moje žena si myslí, že to není spravedlivé a že bychom mu něco měli dát, neboť nad defektací strávil nějaký čas. Kolik si myslíte, že nad identifikací závady musel strávit času a kolik (nebo co) bychom mu měli dát?

Díky za názor.

Odesláno

Toto je vazne tema hodno zamyšlení. Tvoje zena je anděl. Ja bych mu dal alespoň tisíc korun. Uvidíme, co ostatní členové, ale věřím, ze společně ti poradime!!! Snad ti to pomůže, vyčítal bych si, kdybys nevěděl, jak dal!

Odesláno

Ale zena rikala, ze by bylo dobre mu neco dat......

Frantiku, nevys.rej!

V prodejnim mas pekenej Festina remen, tak to kup a hned budes mit pozitivnejsi pohled na svet :)

FraK, co takeho chapete pod pojmom 'defektace'? :D

A normalne si bez k tomu hodinari koupit novej remen, retizek ke kapesnim hodinkam nebo tak neco a oba budete spokojeni.

Odesláno

Frantiku, nevys.rej!

V prodejnim mas pekenej Festina remen, tak to kup a hned budes mit pozitivnejsi pohled na svet :)

A normalne si bez k tomu hodinari koupit novej remen, retizek ke kapesnim hodinkam nebo tak neco a oba budete spokojeni.

Děláte si tu...nic ,je to pokus pro 2.Ale jako for je to dobrý.

Odesláno

To lib. "defektací" jsem myslel to, že musel zjistit závadu (defekt). Můj odhad byl a je ten, že zjistit závadu servaných zoubků na kolečkách 17 kamínkových hodinek mohlo trvat tak 5 minut, ale to pramení z toho, že jsem hodinky nikdy neopravoval, tekže se můžu sakra mýlit. Moje žena si myslí, že mu to zjištění závady muselo trvat mnohem déle - její odhad je 2 až 3 hodiny a požádala mě, abych se zeptal tady na fóru, kde jsou lidi, kteří se v hodinkách opravdu vyznají a mohou to posoudit a podle toho mu chce něco dát. To je celé. Proto jsem se ptal, ale dosavadní odpovědi jsou spíše nijaké nebo spíše potvrzují můj názor.

Odesláno

Vis co? Ber to spis tak, ze samozrejme tim nejaky cas stravil, nejake penize tomu samozrejme odpovidaji. Bude to ale natolik malo, ze udelal gesto a nechtel to resit. Kdyz mu ted budes 'něco' cpat, bude to pro oba akorat trapny.

Tak to nechej, jak to je, a priste mu dej vydelat. Budete nakonec spokojeni oba.

• Po letech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Tobe tam prebejva t, Libore?

Ale Franto, to reseni, co lib nabizi, bude asi nejlepsi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...