Miraclei Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Miraclei: Děkuji a přeji ti šťastnou ruku při výběru těch pravých. Díky, díky, MarvinXi.:-)
milan79 Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2012 (upraveno) milan79: Bacha na ty hodinky, ta fotka je fake, respektive je to inverzní fotografie. Ve skutečnosti nejsou ty hodinky bílé, ale černé, je to tento model http://www.hodinky-j...0897386764.htmlTakže za mně rozhodně prodejce nedoporučuji! MarvinX: vďaka za info.Hneď sa mi to nepozdávalo, lebo ani na oficiálnej stranke Junghans som takúto farebnú kombináciu nenašiel. tiež tam boli len tie čo si postol ty. Maželka má obvod slabých 17 cmm. Tento model by bol už asi moc že? Upraveno 26. října 2012 uživatelem milan79
MarvinX Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 MarvinX: vďaka za info.Hneď sa mi to nepozdávalo, lebo ani na oficiálnej stranke Junghans som takúto farebnú kombináciu nenašiel. tiež tam boli len tie čo si postol ty. Maželka má obvod slabých 17 cmm. Tento model by bol už asi moc že? Já mám taky obvod cca 17 cm a tyto hodinky na mé ruce vypadají ještě rozumně, a to hlavně proto, že nemají korunku, která by dále hodinky opticky zvětšovala. Mimochodem Junghans dělá v řadě Milano i menší hodinky Junghans Milano Solar http://www.hodinky-junghans.cz/709-milano ty mají průměr jen 37 mm.
Quido Morava Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) MarvinX: vďaka za info.Hneď sa mi to nepozdávalo, lebo ani na oficiálnej stranke Junghans som takúto farebnú kombináciu nenašiel. tiež tam boli len tie čo si postol ty. Maželka má obvod slabých 17 cmm. Tento model by bol už asi moc že? přesně tyhle mám, jsou to moc elegantní unisex hodinky a určitě, při dnešním trendu velkých hodinek, nebudou vypadat velké.... naopak, budou velmi in a co bych zde zdůraznil, vteřinovka, narozdíl od většiny kvartzek, skáče přesně na indexy tady pár inspiračních fotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2012 uživatelem Quido Morava
milan79 Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Pekné sú. Mohol by si zerať koľko majú šírku spolu s nožičkami?
milan79 Odesláno 27. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) Ešte som zabudol, na tých nožičkách sú dve dierky, lebo som si všimol, že medzi púzdrom a remienkom na tvojich fotkách je väčšia medzera ako napr. na tomto videu Upraveno 27. října 2012 uživatelem milan79
Quido Morava Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 (upraveno) delka pozdra i s nozickami je 49mm, nozicky jsoupomerne subtilní a cele pouzdro pusobi krehce, ale soucasne nijak nerusi celkovou "linku" tenke rucicky, tenka nebo temer zadna luneta, tenke indexy, tenke nozicky... podle meho velmi vkusne sladene vsechny detaily, absence korunky dela hodinky taky velmi zajimavymidve dirky jsou myslim u vsech Junghans, ale to ti potvrdi nebo vyvrati presne MarvinX, originalni remeny Junghans maji taky dva tvory pro stezejky a na kazdou stranui se davaji dvoje - je to myslim proto, aby remen lepe kopiroval linii stezejek, nez se zacne ohybat na ruce, ale to by ti take asi lepe osvetlil MarvinX Edit: pro neznackove remeny a tahy se davaji stezejky do vnejsi dirky ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. října 2012 uživatelem Quido Morava
Miraclei Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Quido, opravdu jsou na ruce krásný, ale přece jen pánský. Myslím si, že když je tolik krásných hodinek pro ženy, není potřeba vybírat hodinky v pánským provedení. Osobně bych se nepoprala s tím, že nosím pánský hodinky i přestože spousty žen je nosí a líbí se mi to, u mě je to tedy o pocitu. Unisex mi nevadí.:-) Btw, pěkný fotky.
Quido Morava Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Quido, opravdu jsou na ruce krásný, ale přece jen pánský. Myslím si, že když je tolik krásných hodinek pro ženy, není potřeba vybírat hodinky v pánským provedení. Osobně bych se nepoprala s tím, že nosím pánský hodinky i přestože spousty žen je nosí a líbí se mi to, u mě je to tedy o pocitu. Unisex mi nevadí.:-) Btw, pěkný fotky. jasně, to zaleží na každém jedinci ... kolem mne je stále více žen, co nosí nejen unisex, ale cíleně pánské hodinky, osobně to nehodnotím, každému se zamlouvá něco jiného....spíše si všímám, jak je sladěné všechno dohromady
milan79 Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Nevie mi niekto poeradiť obchod vo Viedni, kde by som si mohol pozrieť Junghans naživo?
Quido Morava Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Nevie mi niekto poeradiť obchod vo Viedni, kde by som si mohol pozrieť Junghans naživo? http://www.junghans.de/haendlersuche.html?cm_group%5B%5D=1&cm_submit=1&cm_location=wien
milan79 Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 (upraveno) Vďaka Quido, to samzrejme viem, ale asi som sa zle vyjadril. Myslel som nejakú dobrú predajňu kde aj reálne majú tie hodinky skladomalebo aspoň kde šanca že niečo aj uvidím, lebo napr. na tej Mariahilferstrasse som bol a od Junghansu nemali ani prd. Upraveno 29. října 2012 uživatelem milan79
Quido Morava Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 těžko říct - zkus je obeslat e-mailama s dotazem...(do Vídně nejezdím zase tak často....)
MarvinX Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 milan79: A nechceš přijet za mnou do Olomouce? Já je tady mám
milan79 Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 MarvinX : Ďakujem za ponuku, ale nemám tam cestu a dámske max bill aj tak nemáš či? Ak sa rozhodnem pre nejaký model Junghans, tak potom u teba objednám Najprv by som si ich rád ale pozerl naživo.
MarvinX Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 milan79: Dámské Max Billy momentálně nemám, čekám až dorazí nová várka z výroby. Až budou dám ti vědět a když objednáš u mě tak budu samozřejmě jenom rád
Miraclei Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Mě se moc líbí ty Certiny. Já ženě koupil podobné CertinaC004.210.66.116.00 - ozdobeno ještě kamínky v pouzdře a perletí na ciferníku, ale ty co jsou uvedené zde mi připadají elegantnější a lituji, že jsem si jich nevšiml. Navíc jsou o něco levnější. Pro srovnání. Včera jsem ty bílý Certina viděla naživo . Musím přiznat, že jak se mi nelíbily na obrázku, ve skutečnosti jsou moc hezký.
FraK Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Včera jsem ty bílý Certina viděla naživo . Musím přiznat, že jak se mi nelíbily na obrázku, ve skutečnosti jsou moc hezký. Tak to mě potěšilo :-)
milan79 Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 (upraveno) Miraclei: dnes som ich aj ja pozeral znova naživo a pozeral som aj tieto. Na obrazku su uplne tuctove, ale nazivo velmi zaujimave. Tie indexi medzi cislami su diamanty. A ked ich porovnas s Junghansami, tak ktore ti viac sadli? http://www.hodinarst...-210-11-056-00/ Upraveno 31. října 2012 uživatelem milan79
Miraclei Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 Milane, včera jsem byla překvapená z těch bílých Certina, opravdu se mi nechtělo ani věřit, že to jsou ty, co jsem tady "očernila". Působily dle fotek tak pánsky, až "humpolácky a přitom jsou tak jemný, dovolím si klidně říct , že jsou krásný. Zpětně je mi jasný, že se nebudu moct unáhlovat v hodnocení dle ofic. fotek , věřím, že kdybych viděla tyhle naživo, budou daleko zajímavější než na obrázku. Řekla bych, že ty Junghans jsou oproti těm Certina takový "POPELKY":-D , ale mně se moc líbí, nedá se to moc srovnávat, každý jsou jiný. Co paní? Bereš na obchůzku po hodinářství i ji nebo to má být překvápko? Ono se vždy překvápko nevyplatí, pamatuj si to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se