matkoo Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 ahojte, tusim je tu viacero vlastnikov hodiniek so seiko kalibrom 6R15. aku mate skusenost s presnostu? martin
matkoo Odesláno 9. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2007 moje za prvych 24 hodin urobili +2 sec. ale asi ich musim pozorovat dlhsie, nie? vplyvov tam bude asi velmi vela... martin
Netolish Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Po 3 týdnech asi +15s za den. Na doporučení je nechám ještě nějaký čas "sednout" a pak uvidím.
matkoo Odesláno 16. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Nechal som tie moje tyzden bezat a urobili cca +10 sekund. Za ten tyzden, nie za den.
Návštěvník tolja Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Nechal som tie moje tyzden bezat a urobili cca +10 sekund. Za ten tyzden, nie za den. To se chlubíš,nebo si stěžuješ? =) Já myslím,že to je výborná přesnost.
bicista Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Porad premyslim o seiko spirit, ale vrta mi hlavou, co az se ty hodinky rozbijou a bude treba help od hodinare ?? Co hodinar na to kdyz se sem tento model nedovazi ??? jak si poradi ??? abych nenarazil na zasadni problem neopravitelnosti hodinek ??? Co vy na to ???
chose Odesláno 5. března 2007 Nahlásit Odesláno 5. března 2007 Doporučuji nerozbíjet, byla by to škoda . Kdyby se přeci jen přihodilo, dají se na opravu poslat ven, četl jsem tu v nějakém příspěvku o šikovném Filipínci, opravujícím vintage Seika téměř za hubičku. Seyia nebo Higuchi určitě také pomohou, zlášť když budou hodinky od nich.
Netolish Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tak po necelých 2 měsících se ustabilizovali na 8-9 vteřinách za den. Ve dne na ruce, v noci na stolku. Jirka
Pachollini Odesláno 25. března 2007 Nahlásit Odesláno 25. března 2007 Po návratu z dovolené jsem u svých nových Alpinistů (v nichž rovněž tiká 6R15) naměřil odchylku +38 sekund, což dělá 4,2 sekundy denně. Spokojenost, zvlášť vzhledem k tomu, že se mnou strávily 6 dnů na sjezdovce, tedy dost v pohybu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se