Fishi Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 na tomhle řemenu vypadaj nejlíp . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Oblekovky: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Koukám že děti zase povyrostly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Tak jsem právě podlehl této mediální masáži a objednal si úplně stejné krasavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 Oblekovky:Rozhodně si zaslouží titul oblekovky honoris causa :-) Mimochodem, jak mají vysoké pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Koukám že děti zase povyrostly Jojo, rostou jako z vody. Rozhodně si zaslouží titul oblekovky honoris causa :-) Mimochodem, jak mají vysoké pouzdro? Díky, výška je 13mm.Vejdou i pod manžetu . Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Koukám že děti zase povyrostly Jo, jo dítka rostou jako z vody. Rozhodně si zaslouží titul oblekovky honoris causa :-) Mimochodem, jak mají vysoké pouzdro? Díky Petře, výška je 13mm. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 22. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Díky Petře, výška je 13mm.To opravdu není moc. Lüm-Tec to má dobře vyřešené, protože na fotografiích má číselník velmi působivou hloubku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2013 Dík za super fotky. Mám takový nejasný (či spíše jasný) pocit, že jsem nakažen a píšu objednávku. Jen nevím kam........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Ranní červené slunce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Tma jako v ř..i Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Při koupi V1 dostaneš jenom 1 řemen nebo i tah a gumu? Měl jsem M20 tam to bylo soucasti balení, tady jsem to nikde nevycetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Při koupi V1 dostaneš jenom 1 řemen nebo i tah a gumu? Měl jsem M20 tam to bylo soucasti balení, tady jsem to nikde nevycetlPři koupi dostaneš řemen a gumu. Tah se prodává zvlášť. Viz ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2013 Při koupi dostaneš řemen a gumu. Tah se prodává zvlášť. Viz ZDEDíky za info. Ten tah jsem tam nenašel, nemáš foto, jaka je cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Díky za info. Ten tah jsem tam nenašel, nemáš foto, jaka je cena? Ceníková cena tahu se pohybuje okolo 100 Eur (jestli si to dobře pamatuju) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 20. března 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Na tom tahu vypadaji super. Včera jsem měl možnost si je "naživo" osahat. Perfektní zpracování, vypadaji fakt dobre, jen mi přišly menší nez jsem čekal , nepusobily tak robustně jako na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 (upraveno) Na nato strapu ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 29. března 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 hmmmmmmm Víte.... pěkné foto,krásný techno LUM-TEC hodinky ale ta " Tma jako v řiti " ...oč drsnější název, o to dokonalejší fotka ...ta modrá se tam vážně hodně povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 hmmmmmmm Víte.... pěkné foto,krásný techno LUM-TEC hodinky ale ta " Tma jako v řiti " ...oč drsnější název, o to dokonalejší fotka ...ta modrá se tam vážně hodně povedla Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se