Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ak chces univerzalne, tak prve alebo druhe, klasika...

ak by si chcel nieco zaujimave, sportove, tak sa mi moc lubia tieto racingy. maju krajsie rozlozenie subcifernikov a zaroven dobry datum ;)

omega-speedmaster-racing-watch.jpg

6830437982_8481f305ee_z.jpg

Odesláno (upraveno)

ak chces univerzalne, tak prve alebo druhe, klasika...

ak by si chcel nieco zaujimave, sportove, tak sa mi moc lubia tieto racingy. maju krajsie rozlozenie subcifernikov a zaroven dobry datum ;)

Chci určitě více "univerzální" a jsem téměř rozhodnutý pro ty první z úvodních fotek, jen mě ještě trochu nahlodávají ty modré ref. 3212.80.00.

Edit - pravopis

Upraveno uživatelem maccin
Odesláno

Na portále watchuseek tvrdí, že u těch vpravo je výborný poměr cena/výkon. Za relativně dobrý peníz hodinky Omega se strojem Valjoux s certifikací. Sám mám s bílým ciferníkem, ale ta modrá je nádherná (i když asi ne moc univerzální - to jsou spíš ty černé nebo bílé).

Ale MODRÁ JE DOBRÁ!!!

Odesláno

Ještě jednou se sem vracím,uvedl jsem jaký model a proč a jak se ukázalo shodli jsme se se zakladatelem vlákna na modelu i důvodech.Zpětně jsem si to nechal projít hlavou,stále si trvám na svém modelu a už vím proč,ta disainová linie těchto modelů mě podvědomě vede k tomu třetímu: Je to momentálně linie disainu,která u mě vede a podvědomě končí právě u chrono PO.Jen jsem chtěl připomenout,že mnou propagovaný model je vzdálen od disainové myšlenky daného modelu.I přez toto všecho bych sáhl po něm,nebot se mi zdá dostatečně výrazným a zároven dost neutrálním,tedy nejpoužitelnějším vžy a všude,nebo po starých moonech.

32330404006001-20.png23110445206001-20.png23230465101001-20.png

Odesláno

Díky všem za názory, po víkendu jdu objednat ty první z výběru ref. 323.30.40.40.06.001, U dvou AD kde jsem poptával nejsou skladem, při té přiležitosti vyzkouším podobné ze stejné řady, abych měl jistotu, že mi dobře sednou na ruku, pokud bude vše v pořádku objednám.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...