Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

chystám se koupit si své první automaty a zatím se příliš neorientuji, tak bych vás požádal o několik rad. Co je důležité, na co si dát při výběru pozor a tak....

Moje představy jsou:

cena cca 5 000,-

kožený řemen

bílé, stříbrné nebo černé pozadí

průhled na strojek, případně alespoň půhlednou zadní část hodinek. Ideálně oboje :)

ukazatel rezervy nátahu (není nezbytně nutné)

Našel jsem třeba toto: (http://www.orient-wa...category_id=102)

322.png

Problém je, že podle informace od českého distributora se prý ještě ani nevyrábějí. Pak ale nerozumím tomu, proč jsou na některých e-shopech už k dostání a na chrono24.cz jsou v nabídce již také a to ještě za super cenu... tak kde je pravda? Jsou to padělky? To se snad v této cenové hladině ani nemůže vyplatit, ne?

Předem díky za jakékoliv rady.

Upraveno uživatelem Martt.n
Odesláno

.. taky jsem jako začátečník dostal tip na Orienty. Vybral jsem pro první zkušenost s automaty Orient Blue Mako. Nevím, jak vycházejí Tebou zvolené cenově. Já jsem netrval na průhledu na strojek a na rezervě nátahu, ale záleží na Tobě. Myslím, že svým výběrem chybu neuděláš, Orientky jsou na vyzkoušení dobrá volba!

Odesláno

Já jsem si jako první automaty pořídil Orient Ray a jsem zatím po cca 14 dnech na ruce velmi spokojený.

Odesláno

také si dovoluji doporučit Orient Pepsi Mako, odolné a téměř nezničitelné hodinky se slušnou základní přesností - ty moje dělají -3 sec denně, při odložení na noc v pozici ciferníkem nahoru je to pak 0/0 sec denně

Odesláno

Tak já vám děkuji za doporučení! I když mám trošku jinou představu o vzhledu, než u těch doporučovaných, přesvědčili jste mě, že značka Orient bude pro začátek dobrá volba. Nakonec jsem ty hodinky z mého prvního příspěvku našel i na http://www.creationwatches.com a o tomto obchodu jsem zde na fóru našel jen chválu, takže už mám objednáno a těším se na balíček...

Odesláno

když jí miluješ není co řešit... :-)

Teď jen doufám, že nebudu zklamanej. Ale v nabídce uvedeného eshopu jsem je našel za super cenu, která šla dost pod mé očekávání (podle informací českých prodejců, kteří je zatím nemají ani v nabídce), tak to při nejhorším nebude moc drahá zkušenost...

Až se dočkám balíčku, zveřejním své dojmy.... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...