sect Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Zdar pánové, v únoru se chci s kámošem podívat někam do tepla k moři, nemáte nějaké zušenosti? Tentokrát musím něco levnějšího, takže tak do 20 max 30 tis. Nemám problém ani s lastminute cestovkami, fakt klidně jenom válení na pláží. Ale stejně tak jsem schopen koupit letenku a zaplatit hotely......Mimo Egypt. Zatím zvažuju SAE a Indii, ale rád zkusím i něco jiného. Kdyby se někdo chtěl přidat, není problém. Upraveno 28. října 2012 uživatelem sect
lefty Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Zdar pánové, v únoru se chci s kámošem podívat někam do tepla k moři, nemáte nějaké zušenosti? Tentokrát musím něco levnějšího, takže tak do 20 max 30 tis. Nemám problém ani s lastminute cestovkami, fakt klidně jenom válení na pláží. Ale stejně tak jsem schopen koupit letenku a zaplatit hotely......Mimo Egypt. Zatím zvažuju SAE a Indii, ale rád zkusím i něco jiného. Kdyby se někdo chtěl přidat, není problém. Nevím, jestli se vlezeš do těch peněz, ale zkusil bych omrknout i nějakou cruise - kombinace letenka+cruise nemusí vyjít tak draho (www.carnival.com, doporučuju West Carribean route z Miami - netráví se tolik času na lodi). Záleží na akcích a sezóně, ale já jsem teď platil cca 600USD na jednoho, takže je to o té letence.
Qwuiddo Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Ja byl v SAE, Al Hamra Resort u mesta Ras Al Kaimach (nebo tak nejak) a muzu doporucit. Pocitej s tim, ze to je prevazne opravdu na valeni na plazi, nic moc k videni tam neni. Nejaky vylety tam jsou, doporucuju Jeepy v pousti, prohlidku Dubaje a nejaky nakupy v Ras Al Kaimach. Jinak v tom resortu to bylo super. Zdarma k zapujceni solarni golfovy vozitka na premistovani se (ale nejsou klimatizovany), jinak po celym resortu jezdi zdarma klimatizovany taxiky, je tam super golfovej areal, soukroma plaz a super servis (klimatizovany i neklimatizovany bazeny, posilovna, diskoteka atd...). Jinak mimo resort jezdete urcite taky taxikama stoji to tam par susnu a vyhnes se vedru a strasny vlhkosti. Obchodak je hned za rohem (pokud nebudete mit All-in). edit: jo a leteli jsme s Fischerem a naprosta spokojenost . Byla tam i ceska delegatka. Upraveno 28. října 2012 uživatelem Qwuiddo
sect Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) Nevím, jestli se vlezeš do těch peněz, ale zkusil bych omrknout i nějakou cruise - kombinace letenka+cruise nemusí vyjít tak draho (www.carnival.com, doporučuju West Carribean route z Miami - netráví se tolik času na lodi). Záleží na akcích a sezóně, ale já jsem teď platil cca 600USD na jednoho, takže je to o té letence.Jo, to vypadá hodně dobře. Přesně to je proč jsem se tady ptal. Díky moc. Edit: dělá to za stejné (podobné) prachy i nějaká česká společnost? Chtěl bych to fakt bez starostí, kdy Ti dají papír a .....v Ostravě (Praze) nastoupíš do letadla a za 10 dní tamtéž vystoupíš..... Upraveno 28. října 2012 uživatelem sect
sect Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Ja byl v SAE, Al Hamra Resort u mesta Ras Al Kaimach (nebo tak nejak) a muzu doporucit. Pocitej s tim, ze to je prevazne opravdu na valeni na plazi, nic moc k videni tam neni. Nejaky vylety tam jsou, doporucuju Jeepy v pousti, prohlidku Dubaje a nejaky nakupy v Ras Al Kaimach. Jinak v tom resortu to bylo super. Zdarma k zapujceni solarni golfovy vozitka na premistovani se (ale nejsou klimatizovany), jinak po celym resortu jezdi zdarma klimatizovany taxiky, je tam super golfovej areal, soukroma plaz a super servis (klimatizovany i neklimatizovany bazeny, posilovna, diskoteka atd...). Jinak mimo resort jezdete urcite taky taxikama stoji to tam par susnu a vyhnes se vedru a strasny vlhkosti. Obchodak je hned za rohem (pokud nebudete mit All-in). edit: jo a leteli jsme s Fischerem a naprosta spokojenost . Byla tam i ceska delegatka.Díky moc za odpověď, pokud bych neřešil tu loď, tak zkusím tento resort. Asi to bude všechno stejné, ale radši mám ověřené místa.
sibirnaya Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 se tam mozna potkame, ja planuju jarnaky - takze unor - a uz me lyze neba, premyslim taky o mori, a zatim to vypada na valeni v SAE. nebo sri lanka, ale nevim..
Qwuiddo Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Na Sri lanku bacha, chce to dost predem zacit s ockovanima (pokud uz je teda nemas z predeslych cest).
Milan156 Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Cestu po Karibiku taktéž mohu jen doporučit, bylo to fantastacký. Pozor při zkoumání nabídek, cena není konečná musí se připočítat ještě spropitné (které se zobrazí až těsně před zaplacením) a pohybuje se podle délky a úrovně plavby, ale mělo by být cca. 80-120 dolarů na hlavu max. Cesta se dá zvládnout úplně v pohodě bez cestovky. Mají super servis i tak. Ideálně koupit letenku, zamluvit tranzitní hotel (který tě zadarmo vyzvedne na letišti i tě odveze přímo k lodi). Nalodění/vylodění maj zvládnuté geniálně a zajištění cestovkou opravdu není potřeba. Pokud nějaký takový výlet tak spíše vybrat delší plavbu na 5 a více dnů. Na kratší plavby se jezdí spíš jen pařit a tak jsou víc "zhuntované". Každopádně měl jsem před plavbou také trošku obavy, ale byli naprosto zbytečné a byla to jedna z nejhezčích dovolených ač vlastní palubní lístek stál relativně málo. Kdyby byli nějaké otázky stačí napsat SZ, mám pár doporučení co se nám líbilo a co bychom příště třeba udělali maličko jinak.
sect Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2012 (upraveno) se tam mozna potkame, ja planuju jarnaky - takze unor - a uz me lyze neba, premyslim taky o mori, a zatim to vypada na valeni v SAE. nebo sri lanka, ale nevim..A nedáš tu loď? Ta mně začla nějak bavit..... 5 dnů plavba a zhruba 5 dnů Maiami. Upraveno 28. října 2012 uživatelem sect
lefty Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Edit: dělá to za stejné (podobné) prachy i nějaká česká společnost? Chtěl bych to fakt bez starostí, kdy Ti dají papír a .....v Ostravě (Praze) nastoupíš do letadla a za 10 dní tamtéž vystoupíš.....Dělá, a určitě ne jedna - přeprodávají to cestovky jako všechno (např. http://www.carnival.cz/informace/kontakty.html) - já jsem si to zařídil sám, je to v pohodě - potřebuješ letenku, případně hotel (na 1 noc) a tu loď. Dej vědět, cos vybral, já jsem se odtam zrovna vrátil, tak můžu k Miami i plavbě dát pár tipů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se