PIeroSestak Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Dobrý den,mám poškrábané sklo u vodotěsných švýcarských hodinek Swiss military, které jsem kupoval přímo ve Švýcarsku, ovšem měl jsem nehodu, kdy tyto hodinky utrpěly újmu na sklíčku a opravdu nevím, jak mám postupovat. Nevíte o nějakém hodinářství, kde mi vymění sklo, nebo vyleští( mám tam asi 4* 0,4cm slabé rýhy) a zůstane mi i vodotěsnost?
cedric Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Jesti jsi z Prahy, tak bych to doporučil Ateliér Knespl a Majzlík. Oslov zdejší členy dknespl nebo mechano a domluv se..
PIeroSestak Odesláno 29. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Z ateliéru se mi neozvali a hodinky si potřebuji nechat spravit co nejdříve. Konečná cena opravy pro mě není tak důležitá, jde mi o to, aby to bylo opravdu kvalitně odvedená práce (tzn. ty peníze co do toho dám, jsou vyváženy kvalitou), potřebuji také hodinky vyčistit a vyleštit. Jsem z Prahy. Nevíte někdo o nějakém opravdu dobrém a prověřeném hodinářství, kde jim to jde "od ruky"?Děkuji za každou odpověď
bohus76 Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Zkusil bych pana Frýdla na Florenci,zlatnictví Janka zde http://hodinar-frydl.sluzby.cz/Je tam,ale prý jen v pondělí a úterý,nejlépe sitam zkus zavolat a domluvit se.
PIeroSestak Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Díky, tak nakonec se z Ateliéru ozvali a mám už domluvenou schůzku, tak snad to vyjde;)
cedric Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 no s tou komunikací to tam je trošku horší, tedy aspoň co se týká emailu, nejlépe je si tam zavolat... :-) Zítra se mi z ateliéru vrátí GSAR s novým AR, tak se těším jako malý kluk..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se