Werko Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 Hledám elegantní, nadčasové automaty s datumovkou. V Breitling kolekci podle mě připadají v úvahu pouze Galactic 36. Máte nějaký jiný tip?Díky
Hajek Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 A nebo Chronomat 41 Kombinace zlato ocel, perletovy dial s diamanty....
Werko Odesláno 30. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Díky, ty by taky šly, až na to zlato, vyzkoušímA nebo Chronomat 41 Kombinace zlato ocel, perletovy dial s diamanty....
Denjl Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 chronomat 41 jsou pecka, přemýšlím o nich pro přítelkyni..... ale má malou ruku, jen 15,5, tak nevím, aby nebyly velké.....
Denjl Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 ještě jsem přemýšlel o 42 SuperOcean Heritage, ale otázka, jak by vypadal ten mesch změnšenej na tak malou ruku......
rfido Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 A chceš vyložene automaty? Třeba ty dámský Colty 33 a nebo Galactic 32 vypadají hodně dobře, i když bych se asi přikláněl k těm Coltům, ta matová luneta mi přijde, že ten cifr pěkně zvýrazní což mi u těch Galacticů docela díky tomu lesku lunety ustupuje do pozadí.
melkal Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Já bych volil dámské Omegy Bondovky v černé nebo modré variantě.Nedávno je tu někdo nabízel a vypadaly moc dobře.
melkal Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Pardon nevšiml jsem si že chceš Breitling .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se