JKsro Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Ahoj poradi mi nekdo kde a za kolik sehna osicky a trubicky do tahu?
Daemonultimate Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 Jestli máš origo tah,šel bych do origo a neřešil to.Jinak třeba tady http://www.ofrei.com/page721.html
JKsro Odesláno 31. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2012 to Daemonultimate: Nepochopil jsem jestli se jedna o original dily? Jestli jo tak 100kc za komplet koliky to je neuveritelny :-D
Seamaster Odesláno 31. října 2012 Nahlásit Odesláno 31. října 2012 mohl by to nekdo presunout do tem Omega pls?Jedna se o originalni dily u Otto Frei. Nevim co stoji 100Kc, ale odhadoval bych to jako cenu 1 osky a trunicky/trubicek dle typu tahu.Vic te bude stat posta, nevim proc s tim nezajdes k AD Omega.
JKsro Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 to Seamaster: myslim ze mi to nikdo neudela za cenu postovneho ( 800 ,- )
Daemonultimate Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) Nakup osičky a vložky,udělej si pohodlí a přeházej to,taková práce to zas není a pak budeš hrdej na výsledek.Další varianta je,že si to nakoupíš a odneseš k hodináři kterej Ti to poskládá,další varianta je,že to rovnou dáš nějakýmu šikovnýmu hodináři mimo origo servis a on se postará,pročti fora a určitě najdeš Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
JKsro Odesláno 3. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2012 to Daemonultimate: o to jde ze si to chci udelat sam, mas z toho pak uplne jinou radost .-)
Seamaster Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 to Seamaster: myslim ze mi to nikdo neudela za cenu postovneho ( 800 ,- ) Co to do toho motas? Kdo rika, ze si to u toho AD musis menit? Ptal ses na osku, rikam bez si k AD, pac je to rychlesi a urcite i levnejsi varianta jak k ni prijit. Odnes si ji domu a tam si s tim hrej klidne do Vanoc. Vylacec pinu koupis na ebay za par korun.Jeste k te samodomo radosti - vyrazeni osek na tahu SMP jde pomerne ztuha, tak abys tomu nakonec samou laskou nedal zbytecne nazadek.
JKsro Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 vyrazet osky neni bohuzel problem.. jestli chapes
Seamaster Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Nechapu asi vubec nic. Mam pocit, ze tahle debata je hazeni hrachu na zed. Zkracovani tahu na SMP vyrazenim jsem videl delat jak profiky u Hanaka, s cimz se pojil skarbanec na spone, tak jsem to delal davkrat sam za pomoci mechanickeho sroubovaci ho vytlacece pinu, coz byla i tak pomerne operace, nejde to vubec snado. Pokud si "myslis" ze tobe to pujde snaz, ok, go on. Ale jak ja s oblibou rikam, myslet znamena h*vno vedet
IzTaPa Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Nechapu asi vubec nic. Mam pocit, ze tahle debata je hazeni hrachu na zed. Zkracovani tahu na SMP vyrazenim jsem videl delat jak profiky u Hanaka, s cimz se pojil skarbanec na spone, tak jsem to delal davkrat sam za pomoci mechanickeho sroubovaci ho vytlacece pinu, coz byla i tak pomerne operace, nejde to vubec snado. Pokud si "myslis" ze tobe to pujde snaz, ok, go on. Ale jak ja s oblibou rikam, myslet znamena h*vno vedet zase tak slozity to neni, ale to sroubovaci heblo (jako napr. v teto sade) je k nicemu - kladivko a vyrazec je nejlepsi. a kdyz si das pozor, i tah to prezije bez uhony Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem IzTaPa
JKsro Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 to Seamaster: jde to samo, proto potrebuju prekolikovat
Seamaster Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) zalezi samo taky na typu tahu, ale ten co mam na SMP ja, podobnej jako na Speedmasterech, tak ten jde vyrazet vazne blbe a osvedcil se me naopak vytlacec. Ten bond buzna tah, jak mu tady obcas nekdo rika jde mozna lip, jsou tam kratsi trubicky. Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem Seamaster
sashator Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 zalezi samo taky na typu tahu, ale ten co mam na SMP ja, podobnej jako na Speedmasterech, tak ten jde vyrazet vazne blbe a osvedcil se me naopak vytlacec. Ten bond buzna tah, jak mu tady obcas nekdo rika jde mozna lip, jsou tam kratsi trubicky.Souhlasím s kolegou- mám taky SMP 2254.50 a zkracovat tah jde opravdu velice ztuha, sice jsem to zvládl ale chtělo to nervy. Můžu se jen zeptat jaký vytláčeš přesně používáš? Zjistil jsem, že místo půl článku potřebuju celej a ne a ne ho dostat ven. A samozřejmě si tah nechci zničit.
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 pouzil jsem ten klasickej cinskej za par babek, pri trose opatrnosti to jde. Nevytlacis to cely, je treba to dovytahnout klestema.Ostatni jako IzTaPA vsak maji opacne zkusenosti, asi jsou to rozeni kovari
Daemonultimate Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 Já mám horší zkušenosti naopak s kompletací,jak říkáš,ven v nejhorším kleštičkama,ale když to nejde dovnitř,tak to dotláčení a následné stejnoměrné zarovnání bez stop na tahu to je bezva.
Seamaster Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2012 zpet to slo z pomoci kladivka z plastovymi konci, finalni doladeni zase tim vytlacovacem. btw, tohle tema je minimalne duplicitni, navic unos, pac se nemlich to samy se tu uz resilo, tak to nekdo presunte do Omega nebo rovnou smazte pls...
JKsro Odesláno 10. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 to Seamaster: jestli ano hod sem odkaz a ja to zamknu
Seamaster Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2012 K tematu zkracovani tahu Omega:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32935-zkraceni-prodlouzeni-tahu-omega/page__p__492639__hl__%2Bomega+%2Bzkraceni__fromsearch__1#entry492639 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/21438-omega-seamaster-zkraceni-kovoveho-naramku/page__p__304801__hl__%2Bomega+%2Bzkraceni__fromsearch__1#entry304801
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se