mzy Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Dobry den,Rad bych se vas vsech hodinkarskych nadsencu zeptal, jake hodinky si mam poridit. Libi se mi typu Junghans 030/2900 Anytime Voyager nebo Citizen AS4035-04E.Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni.Moje pozadavky jsou safir, titan, titan, solar.Cena do 16 000. Za pripadne rady a namety opravdu dekuji. Uz vybiram asi druhym mesicem, a neustale se nemuzu rozhodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Dnes som ich videl naživo. Vypadajú veľmi dobre. Tu sú aj so solárnym napájaním, ale nie titánové a sú trošku drahšie, ale majú keramickú lunetu http://www.hodinky-j...0897387471.html Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Vykašlal bych se na solar a šel bych do Junghansů, pro mě je to jiná liga než Citizen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 jednoznačně Junghans... a jsou modely se solarem, tak te argumentaci "Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni" moc nerozumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Vykašlal bych se na solar a šel bych do Junghansů, pro mě je to jiná liga než Citizen. Dle mě je to stejná liga a to po všech stránkách. Dokonce bych řekl, že jsou si dost podobné a oboje jdou svou vlastní cestou. Jde o klasické hodinářské značky, které otevřely a otevírají další dimenzi hodinařiny. Snad jen Citizen k tomu má větší strojařské předpolady, což se projevuje v jejich spolehlivosti danou výborným zpracováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Souhlasím s Chorchem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Taky bych radši sahl na Mega Solar.Já osobně jsem nadšený z chrona na tahu a upřímně tu cenu toho nabušenýho stroje nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mzy Odesláno 11. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 jednoznačně Junghans... a jsou modely se solarem, tak te argumentaci "Junghansky se mi libi opravdu dost, a jedine co me mrzi ze nemaji je solarni napajeni" moc nerozumím... Cena je jina, nez jsem ochotnej dat. A u Junghans Spektrum se mi nelibi material z ceho je reminek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se