Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

to je sice pravda, ggrande, nicméně W-800 mají 10-letou baterii, druhý čas, 4 budíky, 100 m voděodolnost a cca o 1/3 nižší cenu než B640. W202 je výborná volba pro nenáročné a za malý peníz /na amazonu za cca 18 ?/. Ale záleží samozřejmě na preferencích každého soudruha.

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

jo taky zajimavej kousek, ale vidim to uz jen kvuli necistotam a nesetrnymu zachazeni na W800(jeste mrknu na ty dvoustovky :-) )

Odpocet nepotrebuju, jde me o dlouhou vydrz baterky, budik a vodeodolnost co nejvetsi-hodinky dostanou fakt poradnej kotel, motorka, prace, voda, stipani dreva, mraz, atd. G_SHOCKy se mi nejak nelibi(mozna tu nekoho nastvu, ale vypadaji vsechny jak fake od vietnamcu-pritom cena na plastaky docela vysoka)-je to jen muj pocit, urcite se tu najde hodne uctivacu gecek :notworthy:

jeste se zeptam kolik stoji kontrola tesnosti hodinek? a nova baterka asi nebude stat svet? nebo se pletu?

Odesláno

jo taky zajimavej kousek, ale vidim to uz jen kvuli necistotam a nesetrnymu zachazeni na W800(jeste mrknu na ty dvoustovky :-) )

Odpocet nepotrebuju, jde me o dlouhou vydrz baterky, budik a vodeodolnost co nejvetsi-hodinky dostanou fakt poradnej kotel, motorka, prace, voda, stipani dreva, mraz, atd. G_SHOCKy se mi nejak nelibi(mozna tu nekoho nastvu, ale vypadaji vsechny jak fake od vietnamcu-pritom cena na plastaky docela vysoka)-je to jen muj pocit, urcite se tu najde hodne uctivacu gecek :notworthy:

jeste se zeptam kolik stoji kontrola tesnosti hodinek? a nova baterka asi nebude stat svet? nebo se pletu?

u tech W800 je desetileta baterie, pocitejme, ze kdyz hodinky koupis jako nove, byly chvili na ceste a ve skladu, nez se dostaly k tobe, takze cca 8 let vydrzi urcite i s dennim pouzivanim svetylka. Je tam baterie CR2025, stoji u nas cca 44 korun bez postovneho. Baterky do mych hodinek objednavam vždy zde:

http://shop.battex.cz/vyrobky/CR2025.php

Odesláno (upraveno)

U takových digi bych řešil výměnu baterky doma. Test vodotěsnosti při sprchování, jestli se zamlží, je něco špatně, ihned otevřít a vysušit, napravit závadu. Řekl bych, že řešit vodotěsnost( 100x50X200m ) není u Casia na místě. Mám Casia bez číselného označení WR a dokud jsem je neponičil házením o zem na dně kostky ledu a průletem v podběhu auta, tak se do nich nic nedostalo ani se nerosily. Jenže nebuďme naivní, pokud to jsou hodinky na práci, mají-li chráněné plastové sklíčko, tak po 5 letech budou na vyhození a ne ještě přemýšlet, jestli mi další 3 roky vydrží baterka. Takový je můj názor.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

U takových digi bych řešil výměnu baterky doma. Test vodotěsnosti při sprchování, jestli se zamlží, je něco špatně, ihned otevřít a vysušit, napravit závadu. Řekl bych, že řešit vodotěsnost( 100x50X200m ) není u Casia na místě. Mám Casia bez číselného označení WR a dokud jsem je neponičil házením o zem na dně kostky ledu a průletem v podběhu auta, tak se do nich nic nedostalo ani se nerosily. Jenže nebuďme naivní, pokud to jsou hodinky na práci, mají-li chráněné plastové sklíčko, tak po 5 letech budou na vyhození a ne ještě přemýšlet, jestli mi další 3 roky vydrží baterka. Takový je můj názor.

přesně tak, jen jsem chtěl udělat informaci kompletní, pro představu. Řešit u plastových hodinek cca za 600 korun další výměnu 10-leté baterie je opravdu mimo mísu...

Odesláno

Jejda, upravoval jsem to tak dlouho až jsem to upravil na původní nesmysl. Měl jsem namysli: pokud mají hodinky nechráněné plastové sklíčko...

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

v tom případě bych to viděl na DW-290. Vodotěsnost 200M, odolnost se vyrovná géčkům, osobně už v nich mám baterku taky asi 10 let.

Na Ebay jsou za super cenu na to, co vydrží (osobní zkušenost).

http://www.ebay.com/...dw-290&_sacat=0

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

..ještě navrhuju jednu z verzí Casio AE-1200WH:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

těžko se dneska najdou funkčně bohatší digi za tuto cenu - navíc díky rozvržení displaje jen tak neomrzí a budou i poutat pozornost lidí, kterým digitálky něco říkaj. Je to ale hodně otázka vkusu, někomu můžou připadat překombinované.

http://www.ebay.com/...e-1200&_sacat=0

Odesláno

..ještě navrhuju jednu z verzí Casio AE-1200WH:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

těžko se dneska najdou funkčně bohatší digi za tuto cenu - navíc díky rozvržení displaje jen tak neomrzí a budou i poutat pozornost lidí, kterým digitálky něco říkaj. Je to ale hodně otázka vkusu, někomu můžou připadat překombinované.

http://www.ebay.com/...e-1200&_sacat=0

tak tomuhle říkám digitální retro nirvána, ty půjdou domů taky, bez ohledu na počet hodinek v domácnosti

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Já už je mám taky objednané - ty černé s nažloutlým pozadím displaje - AE-1200WH-1BV

Super funkce - líbí se mi ta mapka a taky ten analogový LCD čas viditelný snad v každém režimu, který vypadá překvapivě i docela přehledně řešený.

Odesláno

Já už je mám taky objednané - ty černé s nažloutlým pozadím displaje - AE-1200WH-1BV

Super funkce - líbí se mi ta mapka a taky ten analogový LCD čas viditelný snad v každém režimu, který vypadá překvapivě i docela přehledně řešený.

jj, inspiroval jsi mne, pak se taky pochlubim. Mne se líbí přesně ty, co jsou tu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...