hulk Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Znáte někdo tyhle Rolexky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Jsou to Milgaussi upravený Bamfordem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 dá se to někde sehnat nebo je to jen jednorázovka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 dá se to někde sehnat nebo je to jen jednorázovka? Ty už taky nevíš co bys, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Asi bych se zeptal na mailu: info@bamfordwatchdepartment.com Stránky úpravce tady: http://www.bamfordwatchdepartment.com/index.cfm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 já mám prostě zelenou rád :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 A já, co mi ten číselník připomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 jenže ty nemají zelenou ručičku a sklíčko :-) ale už jsem si je kdysi byl u tebe zkusut :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 A já, co mi ten číselník připomíná Co to meleš za nesmysly? Úplně jiné indexy, jiná struktura povrchu, chybí datumovka a o ručkách už se vůbec nebavím. Podobných hodinek najdeš stovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 dá se to někde sehnat nebo je to jen jednorázovka? Muzes si sestavit hodinky dle libosti na jejich strankach TADY, jenom cena je slusnych GBP 10.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Co to meleš za nesmysly? Úplně jiné indexy, jiná struktura povrchu, chybí datumovka a o ručkách už se vůbec nebavím. Podobných hodinek najdeš stovky.Já viděl tohle tříčlánkový tah, šroubovací korunka,leštěná luneta,zelené minutové indexyzelený nápis řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 12. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 jenže na mě to působí pořád jako vizualizace, fotky hotových hodinek nikde nevidět :-( Jinak ta perzonifikace na stránkách je slušná, cena už tak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 ....hotových hodinek nikde nevidět :-( .....Má je Köck ve Vídni.Byl jsem se podívat,no,není to můj šálek čaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misut Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Jestli chceš zelenou a "ušetřit", Včera jsem viděl v kamenném obchodě tyhle: Cena byla myslím 13 500 Franků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se