Milis Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Pořídil jsem si na e-bayi Omega Seamaster, bondovky, automat. Nemají modrou lunetu ale stříbrnou-leštěnou. Nevíte někdo proč? To si to někdo vyměnil sám nebo to byla nějaká řada? Rok výroby je 1996. Nebo se tenkrát ještě s modrou nedělaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 myslim, ze bondovky sa s takouto lunetou nerobili, nie som si celkom isty, ale je to original luneta, ktora sa pouziva na niektorych modeloch, takze bud si ich niekto dal upravit podla seba, cize vymenit lunetu, alebo sa take fakt robili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. února 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Skoro ty samý, akorát midsize, prodával nedávno PashaDeCartier, taky se stříbrnou lunetou : http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5293 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 Dělaly se takové, není to žádný problém. Lze to nechat vyměnit u Dušáka. (Absolvoval jsem přesně totéž s těmi samými, jen s dámskými) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 18. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 Dělaly se takové, není to žádný problém. Lze to nechat vyměnit u Dušáka. (Absolvoval jsem přesně totéž s těmi samými, jen s dámskými) Jeremy na kolik tě to cca vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2007 hold si koupil fake ale teď vážně, tahle verze se mi nakonec líbí ještě víc než modrá klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2007 Já jim nechal dělat ještě komplet renovaci, přebrušení, strojek.. cca 9000,- Ta luneta byla drahá. Ale budiž Ti útěchou, že to není fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2007 Děkuju. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_S Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2007 Děkuju. Ach jo. Nebreč, na Ebayi mají i vložky do lunet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2007 Ach jo. No jo. Ale se mi zdá, že to jsou v naprosté většině napodobeniny. A už se vidím, jak mi to nedá (nic na tom nemůže přece bejt..) a tuhle stávající stříbrnou vložku z toho loupu šroubovákem, zkurvím co se dá, včetně nové napodobeniny, lunety, pouzdra i tahu. Pak se z lítosti vožeru a ráno se vzbudím s neurčitým pocitem, že jsem zase něco zkurvil.. Pak mrknu na zkurvený Omegy a vožeru se znova. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 20. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2007 Nedá mi to nenapsat. Modrá luneta se poškrábe víc jak stříbrná. A vyndat jde jednoduše. Seamastery se mi vrátily z renovace. Druhý den je mám na ruce a jdu s pětiletou dcerou na tenis. Při udílení rad jak správně hrát mi nechtěně lehce praští tenisovou raketou do hodinek. Luneta vypadává ven. Jsem v šoku a lunetu zamačkávám na místo. Teď drží, ale já si ani neprohlédl jak je to udělané. Takže stačí jít na tenis...... Pepa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2007 Tak já je v pátek vyvezu na badminton a zkusím sebou nějak fláknout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. března 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2007 I kdyby se podařilo starou lunetu zničit, pořád zbývá varianta odnést je k Dušákovi za ten balík. Víc peněz to stát nebude. Nicméně doporučoval bych tam stejně zajít a zeptat se, možná tahle konkrétní bude levnější rovnou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 21. března 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2007 I kdyby se podařilo starou lunetu zničit, pořád zbývá varianta odnést je k Dušákovi za ten balík. Víc peněz to stát nebude. Nicméně doporučoval bych tam stejně zajít a zeptat se, možná tahle konkrétní bude levnější rovnou.. Asi tam příležitostně strčím rypák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Asi tam příležitostně strčím rypák.. (new) Milisi, vycenichal jsi kolik stoji ta modra lunetka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 (upraveno) (new) Milisi, vycenichal jsi kolik stoji ta modra lunetka? Já ne ale vyčenichalo to místní individuum s nickem Frantik. Upraveno 10. srpna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2008 Já ne ale vyčenichalo to místní individuum s nickem Frantik. Diky! ... 2000,- v Alfe, v origo servisu podstatne vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se