Přejít na obsah

Luneta Omega

Milis

Doporučené příspěvky

myslim, ze bondovky sa s takouto lunetou nerobili, nie som si celkom isty, ale je to original luneta, ktora sa pouziva na niektorych modeloch, takze bud si ich niekto dal upravit podla seba, cize vymenit lunetu, alebo sa take fakt robili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Ach jo. No jo. Ale se mi zdá, že to jsou v naprosté většině napodobeniny. A už se vidím, jak mi to nedá (nic na tom nemůže přece bejt..) a tuhle stávající stříbrnou vložku z toho loupu šroubovákem, zkurvím co se dá, včetně nové napodobeniny, lunety, pouzdra i tahu. Pak se z lítosti vožeru a ráno se vzbudím s neurčitým pocitem, že jsem zase něco zkurvil.. Pak mrknu na zkurvený Omegy a vožeru se znova. Ach jo.

Odkaz ke komentáři

Nedá mi to nenapsat. Modrá luneta se poškrábe víc jak stříbrná. A vyndat jde jednoduše. Seamastery se mi vrátily z renovace. Druhý den je mám na ruce a jdu s pětiletou dcerou na tenis. Při udílení rad jak správně hrát mi nechtěně lehce praští tenisovou raketou do hodinek. Luneta vypadává ven. Jsem v šoku a lunetu zamačkávám na místo. Teď drží, ale já si ani neprohlédl jak je to udělané. Takže stačí jít na tenis......

Pepa

Odkaz ke komentáři

I kdyby se podařilo starou lunetu zničit, pořád zbývá varianta odnést je k Dušákovi za ten balík. Víc peněz to stát nebude.

Nicméně doporučoval bych tam stejně zajít a zeptat se, možná tahle konkrétní bude levnější rovnou..

Odkaz ke komentáři

I kdyby se podařilo starou lunetu zničit, pořád zbývá varianta odnést je k Dušákovi za ten balík. Víc peněz to stát nebude.

Nicméně doporučoval bych tam stejně zajít a zeptat se, možná tahle konkrétní bude levnější rovnou..

Asi tam příležitostně strčím rypák..

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...