Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

narazil jsem na Maratac? Pilot Automatic Watch, jde o 46mm automaty s safirem, WR100, super luminova C3, strojek Miyota 8245. Cena 200USD.

Hodinky mi sedi jak velikostne (obvod cca 20cm + mam rad vetsi hodinky) tak vybavou, ale kdyz jsem vypsal papirove duvody proc koupit zajimal by me taky nazor skusenejsich proc naopak nekoupit. Btw. hned po pripadne koupi bych menil nato strap za vintage/pilot kuzi.

Mate nekdo s timto modelem/vyrobcem skusenosti? Zakazdej koment predem dik.

136937644890866759_1Q6Uevme_c.jpg

MARATAC_PILOT_WHOLE5.jpg

MARATAC_PILOT_LUME1.jpg

Link na video i fotky pujcene z Worn & Wound

Odesláno

Sorry, ale odpudivější hodinky jsem dlouho neviděl. Ta korunka tam je jak z jinýho vesmíru, strašlivý číslice a ručky jakbysmet. No a ten subciferníček napasovanej ke středu taky na kráse moc nepřidá. Prostě tohle ani náhodou.

Odesláno

Hmm, taky nazor :)

Design je subjektivni vec, me se docela libi a vim si je na peknem pasku predstavit. Taky uz byli nekolikrat vyprodany a kazda dalsi varka se docela rychle rozebere (stejne tak reakce na zahranicnich forech nejsou ciste negativni). Kdyz tobe nesedli napada te nejaka alternativa, rad se na neco jineho mrknu? Podminkou je velikost 46-47mm.

Odesláno (upraveno)

Je fakt, že za 200 babek si člověk moc vyskakovat nemůže. Nedivím se, že to je vždycky hned rozebraný. Design je skutečně subjektivní věc a po světě běhá spousta zvrácenejch lidí (samozřejmě nic proti tobě). Můj postoj taky možná pramení z nepříjemných zkušeností s Miyotou. Když už něco radit, jakej máš finanční strop?

Spíš jinak - jestli se ti líbí, tak si je kup. Za 4k možná seženeš ještě divnější invicty, který s největší pravděpodobností nebudou mít ani safír.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Strop bych prave neresil, je to dost subjektivni (jde mi o to co za sve penize dostanu a tady dostanu za 200USD hodne). Uz sem se tento tyden malem prichytil jak objednavam steinhart nav-b chrono za 21k, ale jde o prvni hodinky a ted nechci utratit takovou castku. Takze planuju utratit neco kolem 200-400USD a rad bych si podrzel vsechny vlastnosti ktere maji tyto Maratac vypsane na zacatku vlakna.

Odesláno

Až na tu vodotěsnost ti to vyřeší Steinhart s Etou kolem desítky z chronoshopu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ty Nav B-Uhr 47 automatic B-Typ jsou urcite pekne a libi se mi stejne jako Pilotky od Hamiltonu, ale pekne mi prijdou i ty Maratac, tak nevim (zatim tu nikdo nenapsal skusenost atd.) proc platit 2* tolik :smoke:

Odesláno

za tu cenu maju vyborne parametre, hlavne zafir a WR100 len tak nezozenies ! mne sa aj celkom pacia, teda s istymi vyhradami - korunka na zlom mieste (keby to boli potapky, tak ok, ale pilotky by mali (podla mna) mat korunku standardne. a subcifernik by som dal vacsi a nizsie namiesto 6ky. tie spicate rucky su zaujimave, len by mohli byt trosku dlhsie. pacia sa mi, zaujimave :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...