MarekLinh Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Dobrý den,Mám tyto hodinky, a chtěl jsem se zeptat jakou mají hodnotu.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2012 Zkus tu fotku zvětšít na 10000x15000 pixelů a trošku ztmavit. Já dám 10 Kč, ale třeba dá někdo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 (upraveno) Nekamenujte mně,ale vlákno jsem objevil až po roce a 1/2.Pokud mě mysl neklame,tak tyhle hodinky byly vyrobeny na zakázku PZO pro Tuzex. Den v týdnu v češtině. Není jich moc,stály tehdy docela ranec,nevím přesně,ale něco okolo 750bonů.x5 takže asi 3800,- Kčs. Bohužel je máš v dost špatném stavu,dnešní hodnota je na nule.Jen pro zajímavost,tehdy si můj kolega koupil v tuzexu Longiny v digitálu jako jedny z prvních Swiss digitálek a zaplatil za ně 3000 bonů. Edit: jde o rok cca 1976 Upraveno 15. července 2013 uživatelem rejan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Nekamenujte mně,ale vlákno jsem objevil až po roce a 1/2.Pokud mě mysl neklame,tak tyhle hodinky byly vyrobeny na zakázku PZO pro Tuzex. Den v týdnu v češtině. Není jich moc,stály tehdy docela ranec,nevím přesně,ale něco okolo 750bonů.x5 takže asi 3800,- Kčs. Bohužel je máš v dost špatném stavu,dnešní hodnota je na nule.Jen pro zajímavost,tehdy si můj kolega koupil v tuzexu Longiny v digitálu jako jedny z prvních Swiss digitálek a zaplatil za ně 3000 bonů. Edit: jde o rok cca 1976 Nekamenujte mně,ale vlákno jsem objevil až po roce a 1/2.Pokud mě mysl neklame,tak tyhle hodinky byly vyrobeny na zakázku PZO pro Tuzex. Den v týdnu v češtině. Není jich moc,stály tehdy docela ranec,nevím přesně,ale něco okolo 750bonů.x5 takže asi 3800,- Kčs. Bohužel je máš v dost špatném stavu,dnešní hodnota je na nule.Jen pro zajímavost,tehdy si můj kolega koupil v tuzexu Longiny v digitálu jako jedny z prvních Swiss digitálek a zaplatil za ně 3000 bonů. Edit: jde o rok cca 1976 Super info - díky!! Vůbec jsem netušil, že se něco takového dělalo a že to ještě stálo takový ranec...za to byly bratru Hujerky, ne? ( Bývaly v klenotech ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryt Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Mám taky značku Ronda Quartz, vypadají jinak, ale jsou z Tuzexu a stáli fakt asi 4.000,- Kčs /v přepočtu/. Ještě to někdo servisuje a jsou do toho baterie? Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Trochu to tu oživím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 je tu živo, ale model co má orange sec. má grády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se