moneyone Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Zdravím Vás všechny. Potřeboval bych poradit od toho, kdo má zkušenosti ev. tomu rozumí.é Chtěl bych si koupit hodinky Citizen AS4050-51E ne Španělska z newatch.com Zkoušel jsem stáhnout cenu v Česku, ale prodejce se holedbá, že ji nestáhne a argumentuje mj. i s pětiletou zárukou, kterou mi poskytne. Není tahle záruka na všechny hodinky citizen? Tzn. Mohl bych reklamovat během 5ti let u servisního střediska Citizen v České republice hodinky Citizen koupené ve Španělsku? Děkuji mnohokrát. Jan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 s 5-letou zárukou u hodinek zakoupených v zahraničí u nás v autorizovaném servisu neuspěješ a podle mě ti neuznají ani 2-letou záruku. Ano, v ČR ti prodejce garantuje 5-letou, proto tak vysoká cena, buď kup v zahraničí a rozluč se se zárukou(musel bys je poslat na reklamaci prodejci ve Španělsku) nebo kup v ČR a připlať si tisíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Zdravím Vás všechny. Potřeboval bych poradit od toho, kdo má zkušenosti ev. tomu rozumí.é Chtěl bych si koupit hodinky Citizen AS4050-51E ne Španělska z newatch.com Zkoušel jsem stáhnout cenu v Česku, ale prodejce se holedbá, že ji nestáhne a argumentuje mj. i s pětiletou zárukou, kterou mi poskytne. Není tahle záruka na všechny hodinky citizen? Tzn. Mohl bych reklamovat během 5ti let u servisního střediska Citizen v České republice hodinky Citizen koupené ve Španělsku? Děkuji mnohokrát. Jan Pokud koupíš v zahraničí, tak ti uznají max. 1 rok a to jenom někdy. Ani ta záruka v ČR není čistejch 5 let. Je to záruka 3 roky na hodinky + 2 roky na funkčnost strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrcisek Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Přesně tak, je nutno pročíst dodatek k záručním podmínkám. Nejde o plnou pětiletou záruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 (upraveno) s 5-letou zárukou u hodinek zakoupených v zahraničí u nás v autorizovaném servisu neuspěješ a podle mě ti neuznají ani 2-letou záruku. Ano, v ČR ti prodejce garantuje 5-letou, proto tak vysoká cena, buď kup v zahraničí a rozluč se se zárukou(musel bys je poslat na reklamaci prodejci ve Španělsku) nebo kup v ČR a připlať si tisíce Omyl, koupil jsem AS4050 na ehodinarstvi.cz, jsou ze Španěl a v GOLDTIME mi záruku uznali. Ale je to zakoupeno v ČR, to ano, ale výrazně nižší cena a o hodně. Upraveno 23. ledna 2014 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se