Přejít na obsah

Citizen záruka 5 let na hodinky ze zahraničí

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás všechny.

Potřeboval bych poradit od toho, kdo má zkušenosti ev. tomu rozumí.é

Chtěl bych si koupit hodinky Citizen AS4050-51E ne Španělska z newatch.com

Zkoušel jsem stáhnout cenu v Česku, ale prodejce se holedbá, že ji nestáhne a argumentuje mj. i s pětiletou zárukou, kterou mi poskytne. Není tahle záruka na všechny hodinky citizen? Tzn. Mohl bych reklamovat během 5ti let u servisního střediska Citizen v České republice hodinky Citizen koupené ve Španělsku?

Děkuji mnohokrát.

Jan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s 5-letou zárukou u hodinek zakoupených v zahraničí u nás v autorizovaném servisu neuspěješ a podle mě ti neuznají ani 2-letou záruku. Ano, v ČR ti prodejce garantuje 5-letou, proto tak vysoká cena, buď kup v zahraničí a rozluč se se zárukou(musel bys je poslat na reklamaci prodejci ve Španělsku) nebo kup v ČR a připlať si tisíce :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Zdravím Vás všechny.

Potřeboval bych poradit od toho, kdo má zkušenosti ev. tomu rozumí.é

Chtěl bych si koupit hodinky Citizen AS4050-51E ne Španělska z newatch.com

Zkoušel jsem stáhnout cenu v Česku, ale prodejce se holedbá, že ji nestáhne a argumentuje mj. i s pětiletou zárukou, kterou mi poskytne. Není tahle záruka na všechny hodinky citizen? Tzn. Mohl bych reklamovat během 5ti let u servisního střediska Citizen v České republice hodinky Citizen koupené ve Španělsku?

Děkuji mnohokrát.

Jan

Pokud koupíš v zahraničí, tak ti uznají max. 1 rok a to jenom někdy. Ani ta záruka v ČR není čistejch 5 let. Je to záruka 3 roky na hodinky + 2 roky na funkčnost strojku.

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

s 5-letou zárukou u hodinek zakoupených v zahraničí u nás v autorizovaném servisu neuspěješ a podle mě ti neuznají ani 2-letou záruku. Ano, v ČR ti prodejce garantuje 5-letou, proto tak vysoká cena, buď kup v zahraničí a rozluč se se zárukou(musel bys je poslat na reklamaci prodejci ve Španělsku) nebo kup v ČR a připlať si tisíce :smile_anim:

Omyl, koupil jsem AS4050 na ehodinarstvi.cz, jsou ze Španěl a v GOLDTIME mi záruku uznali. Ale je to zakoupeno v ČR, to ano, ale výrazně nižší cena a o hodně.

Upraveno uživatelem prizak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...